Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 444

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 20 maja 2010, 18:06

A na cholerę nam nowy bramkarz? :think:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 maja 2010, 20:14

(L)oczkerson pisze:odnośnie Suareza, to mogę tylko wtrącić, że przeciwko fatalnej defensywie JUVE nie pokazał niczego szczególnego. Dla mnie Suarez mimo, że bombarduje w Holandii to potencjalna mina.
Już był taki jeden bombardier co to się Klaas-Jan nazywa
To że gość strzyla na zawołanie w słabszej lidze nie znaczy że utrzyma poziom w klasowym klubie.

VdS 40 stuknie w tym roku.
Pamietam że 3 lata temu miał być jego ostatni sezon :lol:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2010, 1:43

Jak ma nadal tak bronić to niech stoi między słupkami MU jak najdłużej :)

Plotek transferowych przybywa ale to było do przewidzenia. Temat Milnera chyba upadł, raz bo nie przebijemy City, dwa, że on jako wychowanek Leeds nie chce u nas grać co wydaje się zrozumiałe. Na Di Marię też nie ma co liczyć bo coś zbyt dużo tych plotek łączących go z Realem. W polskich mediach pojawiło się już nawet potwierdzenie transferu ale takowego nie było ze strony Realu, mimo wszystko obstawiam, że Argentyńczyk trafi do Madrytu. Ribery przedłużył kontrakt z Bayernem a Rodwell z Evertonem więc w zasadzie te 4 nazwiska można już skreślić z listy naszych potencjalnych transferów.

Pojawiło się w Bośni za to sensacyjne info, że kupujemy Dzeko. Ja tam w to nie wierzę bo wczoraj pisano, że już jest w Realu więc to pewnie tylko plotki. Najśmieszniejsza jest cena - 33 mln euro + Berbatov :lol: Opcja jednak moim zdaniem bardzo ciekawa. Wolfsburg po odejściu Magatha prędko o LM bić się zapewne nie będzie, w tym roku nie zagrają w pucharach - lepszej okazji do sprzedaży Bośniaka już może nie być. Doszły jeszcze plotki o Van der Vaarcie ale nie chce mi się w nie wierzyć i opcja akurat tego Holendra w United jakoś mnie nie ekscytuje. Do tego stałe pozycje na naszej liście czyli Suarez i Krasic. Na koniec zostaje jeszcze Ireland, który ponoć dostał zgodę na transfer do innego klubu. I tu pytanie do innych kibiców MU. Jak patrzycie na taką (mało prawdopodobną ale jednak) opcję? Grajek to bardzo ciekawy ale to wychowanek City.

Nie oglądam Euro U-17 ale mógłby ktoś napisać jak prezentują się tam nasi chłopcy? Jutro podobno Anglia - Francja i może na niego się skuszę.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 26 maja 2010, 2:36

Morrow odnośnie Irelanda. Andy Cole to wychowanek Arsenalu, nie musze chyba Ci tłumaczyć, że to dziś jeden z bardziej rozpoznawalnych piłkarzy MU. Zresztą Ireland jako dzieciak był kibicem Man Utd i najpierw chyba trafił do naszej szkółki, jednak odszedł bo nie widział dla siebie szans. Wiec jeżeli sam zawodnik bedzie chciał jeszcze raz wejść do tej samej rzeki to jest za.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 maja 2010, 10:46

Gdyby Ireland nie był takim kretynem to może bym go zechciał na OT. Głupawe tatuaże, różowe samochody, karygodne zachowanie w stosunku do kadry i gra jakby mu na niczym nie zależało. Berba przynajmniej się złości jak coś nie wyjdzie :boruta:

Jak graja nasi na ME u-17? Patrz tutaj

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 maja 2010, 17:05

Hernandez dostał pozwolenie na pracę. Choć po tym co ja widziałem to nie jest on raczej piłkarzem na teraz.

Gdzieś mi się o oczy :lol: obiło, że z 12 goli own goala zostało 10. Dwie ponoć zaliczyli strzelającym. Wiadomo komu je zaliczyli ?

aldoraine
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 27 maja 2010, 17:30

Nani z Arsenalem :D To czytałem, o drugim golu nie wiem

już doczytałem. M.Carrick w meczu z Porstmouth 5:0 dla MU wtedy było z czego 3 Own Gole(Teraz 2)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 maja 2010, 23:27

aldoraine pisze:Nani z Arsenalem :D To czytałem, o drugim golu nie wiem

już doczytałem. M.Carrick w meczu z Porstmouth 5:0 dla MU wtedy było z czego 3 Own Gole(Teraz 2)
I Michaelowi moim zdaniem zaliczyli słusznie. Z Nanim to już bym miał wątpliwośći. W ogóle przy tej okazji dowiedziałem się, że w FA jest specjalna jednostka do tego typu spraw i też tak jakoś dziwacznie się nazywa.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2010, 21:11

Suarez to ostatnia osoba ktora chce wMU widziec, Dzeko jest 1 osoba ktora bym widzial w MU. Choc watpie bysmy kupili napadziora....

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 28 maja 2010, 21:18

Wszyscy sie ostatnio uprzedzili do graczy z ligi holenderskiej. Bez przesady bo nie każdy stamtąd to od razu Huntelaar.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 maja 2010, 22:06

Tyle tylko, że Huntelaar mi np. podobał w Ajaxie dużo bardziej niż Suarez. Tu nie chodzi o uprzedzenie do graczy ligi holenderskiej, ale brak przekonania do tego konkretnego gracza.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2010, 15:49

W Alvesie widziałem gracz na 8 bramek w Angli i nic wicej, potrafil korzystac na umiejetnosciach obron w Holandi. Suarez to samo, kreci nimi strzela ale z kims lepszym bedzie płacz. Ma okropny dla mnie styl gry, duzo kiwa, mało kiedy chce podac.w holandi do wystarcza ale w Angli Hiszpani Itali juz nie nie, dlatego go nie widzie w Premiership.
U Ruuda było widac klase tak samo jak widac ja u Dzeko. Suarez trafi do Hiszpani i słuch po nim zaginie. Nie przetrawie kolesia w koszulce MU.

Hamek84
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 27 cze 2010, 18:16

Eden Hazard na lewą pomoc
The Walcott na prawą pomoc
Phillip Lahm na prawą obrone
Steven Gerrard na srodek pomocy

+ jakiś dobry napastnik do pary z Rooneyem i jest paka na mistrza!

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2010, 18:21

Eden Hazard na lewą pomoc
The Walcott na prawą pomoc
Phillip Lahm na prawą obrone
Steven Gerrard na srodek pomocy

+ jakiś dobry napastnik do pary z Rooneyem i jest paka na mistrza!
I frytki dotego.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 lip 2010, 14:22

Od kilku dni dośc mocno mówi się o możliwym wypożyczeniu Hernandeza na rok przez Valencię. U nas obecnie tylko Soldado, Aaron i teoretycznie Chori, ale on to bardziej pozycja Silvy. Gdyby Javier przyszedł to byłby albo 2 napastnikiem albo grałby w parze z Soldado (póki co nie wiadomo czy gramy dalej 4231 czy 442).
Dla mnie bomba bo zawodnik wyglądał fajnie na mistrzostwach, kwestia tylko tego jakie są szanse na to ze strony MU ? Wedle tego co pisze prasa (zainteresowana Valencia, sam zawodnik i jego ojciec też chętni) została jedynie kwestia zgody Fergusona.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”