Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 02 cze 2010, 19:07
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 cze 2010, 19:16
Co by Capello nie mówił, wiele rzeczy jest pewnie załatwiane pozakulisowo, a prawdy dowiemy się po Mundialu. Nawet lepiej, Capello jak widzę woli skupić się na nadchodzących Mistrzostwach Świata aby coś wreszcie z Anglią ugrać. Gdyby dał do zrozumienia że być może odejdzie, mogłoby ucierpieć morale zespołu tuż przed turniejem. A tak odcina się od wszelkich spekulacji, których bez wątpienia przybędzie w lipcu.fieldy pisze:Capello zobowiązał się pozostać w Anglii do Euro 2012. Pomyślałem, że będziecie zainteresowani taką informacją
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2010, 19:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 cze 2010, 19:34
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 cze 2010, 19:50
Z tego co wiem Capello mial chyba dwie klauzle. Jedna, ze moze negocjowac umowy z kim mu sie podoba i druga, ze moze zerwac kontrakt, nie placąc odszkodowania. Z obu powiedział, że jest skłonny zrezygnowac i z tego co pisze Fieldy domyslam sie, ze juz zrezygnowal podpisując nową wersje kontraktu. Fabio to powazny człowiek, jak mówi, że zostaje w Anglii to znaczy, ze zostaje. Inter nie powinien robic sobie wielkich nadzieji, w kontekscie jego czy Hiddinka. Wiec pozostaje w zasadzie tylko Pellegrini lub ewentualnie Benitez. Musze przyznac, ze te niewątpliwe klopoty Interu ze znalezieniem trenera na odpowiednim poziomie mnie zaskakują. Klub, który zdobył wlaśnie lige mistrzow ma sile przebicia i jesli nie potrafi znaleźc klasowego trenera to znaczy jedynie, że nie ma z czego wybierac. Tym bardziej mnie cieszy, ze JUVE juz zalatwil temat w nienajgorszy sposób.fieldy pisze:on nie zobowiązał się wypowiedzią tylko podpisem pod kontraktem
ale żeby być precyzyjnym. Capello miał umowę do 2012 roku, ale po Mundialu w RPA mogło dojść do zerwania kontraktu [pewnie, jakby nie osiągnęli założonego celu, lub coś w tym stylu, może jakaś klauzula odejścia była] teraz to skorygowali, więc na pewno będzie trenerem Anglików do 2012 roku, tzn do końca Euro.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 cze 2010, 20:00
Zanettiego(L)oczkerson pisze:Swoja droga gdybyscie mieli wybierac miedzy Pellegrinim a Allegrim kogo byscie woleli?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 cze 2010, 22:41
Nigdy w życiu. Lippi już ma przygotowaną ciepłą posadkę w zarządzie JuventusuSalas11 pisze:Dywagując pół żartem, przecież Lippi kończy pracę z kadrą narodową po Mundialu... Może by... wiecie...![]()
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 02 cze 2010, 22:42
Hyypia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 cze 2010, 23:01
Wykupimy go za kasę Pereza i będzie cacy.Boromir pisze:Nigdy w życiu. Lippi już ma przygotowaną ciepłą posadkę w zarządzie Juventusu
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 03 cze 2010, 0:11
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 cze 2010, 8:36
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 03 cze 2010, 8:59
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 03 cze 2010, 9:28
Z tego co pamiętam na początku sezonu doznał jakiegoś poważnego urazu (kolejneoSexyBitch pisze:a ja sie zapytam , bo google nie pomagaja - co sie dzieje z popularna foczka tzn Kerlonem ? Wiem ze byl wypozyczony do Ajaxu i .... ? Umarl tam czy co ?
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 cze 2010, 9:54
Mnie zupelnie nie. Juz 5 minut po uswiadomieniu sobie, ze Mourinho odchodzi wiedzialem jaka czeka nas sytuacja. Stad caly czas pisalem w kontekscie Sinisy jako najlepszego kandydata na naszego trenera. Prawda jest taka, ze w tej chwili nie ma godnego nastepcy Mourinho, który nie byłby zwiazany z kims kontraktem. Dlatego nowego trenera musimy sobie "wychowac". W zwiazku z tym Mihajlovic byłby najlepszy.Musze przyznac, ze te niewątpliwe klopoty Interu ze znalezieniem trenera na odpowiednim poziomie mnie zaskakują.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 03 cze 2010, 12:21
Maciek (interista)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio