Ja nie bede sie bawił w polityke, bo w 5 minut mnie skompromituja, nawet "zyczliwi" z pilka.pl. Ty tez uwazajChlopaczek pisze: tacy jak ja czy Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2010, 16:02
Ja nie bede sie bawił w polityke, bo w 5 minut mnie skompromituja, nawet "zyczliwi" z pilka.pl. Ty tez uwazajChlopaczek pisze: tacy jak ja czy Babel
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2010, 16:39
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2010, 17:02
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 cze 2010, 18:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 08 cze 2010, 20:07
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 cze 2010, 20:37
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 08 cze 2010, 20:45
Zapominałeś dodać,że nie chcesz żyć w kraju,w którym nie ma pojęcia mama i tata,a istnieje tylko 'opiekun' (Szkocja anyone?) oraz w kraju,gdzie przyrost naturalny imigrantów muzułmańskich,którzy od czasu do czasu spalą kilkaset samochodów (Francja anyone?) bije na głowę ten rodzimych mieszkańców.Viva l'Europe !Kamil232 pisze:Nie chcę kraju w którym będzie zabijać się nienarodzone dzieci. Nie chce kraju w którym mojemu dziecku w szkole, będzie się mówiło, że nie ważne czy z dziewczynką czy z chłopaczkiem, ważna jest miłość.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2010, 20:57
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 cze 2010, 21:27
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 cze 2010, 21:37
Niestety nie. Ale próby ciągle trwają. Na pewno kiedyś się uda.Marco_Van_Basten pisze:Istnieje jakiś kraj na świecie, gdzie rządy lewicy przyniosły korzyści ?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2010, 23:18
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 09 cze 2010, 0:55
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 cze 2010, 10:14
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 cze 2010, 10:38
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 cze 2010, 11:41
Oczywiście,że to ma WIELE wspólnego z wyborami - to jest spełnienie tzw. obietnic wyborczych (a jeden z kandydatów wywodzi się z partii rządzącej).Kluby kładą łapę na coś,co jest własnością gminy (czyli nas podatników).Pięknie.A dostęp zwykłego śmiertelnika (przynajmniej w Kielcach) mocno ograniczony,nie wspominając o funkcjonalności (oświetlenie,prysznice - nie każdy tak jak red traktuje prysznic jak luksus...).Ale otworzyć z pompą,żeby podskoczyło parę punktów % to potrafią...Fakt, wiele ma to wspólnego z wyborami...
MazurXIII
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio