Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 378

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 cze 2010, 22:14

Duch pisze:No i co w związku z tym?

Linka z komentarzem podesłał mi kumpel, więc wrzuciłem.
W związku z tym bardzo nieładnie jest czyjąś pracę (tu notkę na portalu) cytować tak,by wyglądała na własną inwencję.Sam link z youtube ok.Sam komentarz do tego - też ok.Razem - plagiat.I nie wnikam czy twój czy kumpla.

http://www.weszlo.com/news/5061

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8716
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2010, 22:22

W sprawie kadry U-21, chciałbym ich trochę obronić, zagrali takim składem jako U-21 pierwszy raz. Wcześniej Zamilski miał rocznik 88-89, a teraz dostał 90-91, zanim nauczy tych młodych gry, to trochę czasu minie. Choć oczywiście zgadzam się też z opinią, że "pierdolone gwiazdorki zostały sprowadzone na ziemię" :P

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 cze 2010, 22:43

Rzeczywiście skład dość dziwny i wiele nazwisk nawet nie znam. Na szczęście to nie Prus puścił tego gola.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 cze 2010, 23:22

Może ktoś wrzucić tu ten skład? Rocznik 90 to mój, więc może pojawi się jakieś znajome nazwisko z mojego województwa.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2010, 23:28

Na 90minut.pl jest, 10 sekund szukania.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 cze 2010, 7:41

MazurXIII pisze:Razem - plagiat
Mam nadzieję, że już to zgłosiłeś gdzie trzeba.

Jak mogłem popełnić taki plagiat :|

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 cze 2010, 12:00

Ale po co to mam gdzieś zgłaszać?Propaganda CBA o 6 rano zrobiła wam wodę z mózgu ;)
Po prostu uważam,że jeśli ktoś pisze posta,szczególnie na jakimś forum to nie po to by zabłysnąć w towarzystwie 'ściąganym' poczuciem humoru...Przypomina to gimnazjalistę cytującego teksty z basha jako historie z własnego życia...Komu próbujesz zaimponować?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2010, 12:10

Mazur: Duch po prostu chciał nam przekazać pewną ciekawostkę, nie miał pomysłu na swój autorski text, to zapodał youtubem z weszło. Obecnie społeczeństwo mamy takie głupie, że teraz już wszyscy to jebane weszło czytają i się napalają (ja też czytam, ale bardziej szukam czy nie napiszą czegoś o Polonii).

Chciałbym napisać, że Skwara (ten z wywiadu) to pierdolony sprzedawczyk, któremu życzę jak najgorzej. Przez takich skurwysynów jak on, polska piłka wygląda tak, jak on się o niej wypowiadał. Bo na [ch**] się starać, podnosić swoje umiejętności, skoro i tak jakiś gnojek (czyt. Skwara) mecz sprzeda.

Murzyński mu w dupę.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 cze 2010, 14:59

MazurXIII pisze:Komu próbujesz zaimponować?
Jaki koleś :o

Strzeżcie się ci, którzy chcecie zabłysnąć i przylansować na forum. Mazur czuwa :lol:

EOT

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 cze 2010, 15:16

cloner pisze:Chciałbym napisać, że Skwara (ten z wywiadu) to pierdolony sprzedawczyk
Jakby chciał, to w każdej (powtarzam - KAŻDEJ!) drużynie ekstraklasy znalazłby 4-5 sprzedawczyków, co puścili nie jeden mecz. Odkąd kręcę się po stadionach w Polsce i rozmawiam w kuluarach z ludźmi co widzieli takie cuda na własne oczy, to powiem wam, że nie mam pewności, czy jakikolwiek mistrz w ostatnich 15 latach był czysty. No może poza Legią Champions League i Wisłą Kasperczaka, choć tam też są duże znaki zapytania.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2010, 16:54

bartbuks pisze:w każdej (powtarzam - KAŻDEJ!) drużynie ekstraklasy znalazłby 4-5 sprzedawczyków, co puścili nie jeden mecz
Oczywiście, że tak. Ciężko się z tym nie zgodzić, na szczęście z każdym dniem jest tych "piłkarzy" coraz mniej.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 cze 2010, 17:36

cloner pisze:w każdej (powtarzam - KAŻDEJ!) drużynie ekstraklasy znalazłby 4-5 sprzedawczyków, co puścili nie jeden mecz
Mnie jakoś to nie uspokaja. Siedzę w restauracji, robię wywiad z E., tuż po tym jak PZPN go uniewinnił, koleś jest miły, elokwentny, ale... pytam go wprost:

- Jurek, z ręką na sercu, kupowałeś?
- Nie, skąd - odpowiedział z oburzeniem.
- Jurek, a wiedziałeś, że kupują?
- Tak, ale ja nigdy nie spotkałem się z korupcją osobiście.

Koleś mi kłamie prosto w oczy, ale wywiad wychodzi ciekawy, po czym autoryzację przeprowadza jego prawnik, który wypierd... mi 75% istotnych rzeczy! Obaj wiemy, że kupował, ale mi prawo zabrania napisania tego wprost! Lepiej, jakbym to napisał, to bym jeszcze z 10k za pomówienia mu zapłacił...

A wracając do tematu. Smuda podobno nie ma zamiaru zmieniać taxy, tylko podmieni wykonawców. Czy on oszalał? Jeszcze nie wpadł na to, że nasze 4-3-3 to może na Bułgarów jest dobre, ale nie na europejską czołówkę...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 cze 2010, 17:45

Koleś mi kłamie prosto w oczy, ale wywiad wychodzi ciekawy, po czym autoryzację przeprowadza jego prawnik, który wypierd... mi 75% istotnych rzeczy! Obaj wiemy, że kupował, ale mi prawo zabrania napisania tego wprost! Lepiej, jakbym to napisał, to bym jeszcze z 10k za pomówienia mu zapłacił...
Nic dziwnego. O mistrzostwie ostatnim Legii też wszyscy wiedzą, że jest kupione, a Wdowczyk jak 3 lata temu mówił mi w oczy, że nie kupił żadnego meczu i Legia jest krystalicznie czysta i w ogóle o korupcji tylko słyszał, tak nadal, choć nie miałem okazji od tamtego czasu z nim rozmawiać, cały czas z uporem twierdzi, że tamten tytuł był czysty i w ogóle on ma łapy czyste. I tak z pewnością większość piłkarzy i trenerów z profesjonalnego futbolu w Polsce ma identyczną sytuację. Współczuję sumienia.
A co mnie do szału w związku z tym panem doprowadza - że dostał w skórę za Koronę, a za wałki na Legii nikt nigdy nie beknie, bo co innego skarżyć Legię, a co innego Koronę. :roll: I teraz zgrywa sprawiedliwego przyznając się do korupcji w Korupterze. :roll:
Czy on oszalał?
Nie, on jest marnym taktykiem, który sobie wymyślił fajne ustawienie (LeoMilan 2010 jak w pysk) i będzie z nim dłubał. Znając życie za pięć dwunasta zmieni system po serii kompromitacji i będzie się tłumaczył, że piłkarze nie zdążyli się do innego ustawienia przyzwyczaić. To było jasne, że on po Hiszpanii i kolejnej klęsce takiego systemu nie zmieni, mnie to zwisa - czy dostaniemy z Hiszpanią, czy z Włochami, czy 4-3-3, czy 4-4-2, jeden kij, nie mamy piłkarzy, zwłaszcza, jeśli się robi gwiazdy kadry z Nowaka i Sadloka. Oceniać Smudę można wstępnie już teraz, ale na sensowne oceny przyjdzie czas w 2012 roku, do tego czasu wszyscy fani Smudy, którzy chcieli go na selekcjonera, łącznie z nim samym, mogą się sensownie tłumaczyć, że to tylko sparingi i brak odpowiedniej motywacji.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 cze 2010, 17:53

Wilmore pisze:O mistrzostwie ostatnim Legii też wszyscy wiedzą, że jest kupione, a Wdowczyk jak 3 lata temu mówił mi w oczy,
Hehe, z kumplem zawsze oglądaliśmy te mecze w Championsie w centrum Wawy i z uśmiechem czekaliśmy jak to Legia w 90 minucie będzie dobijać rywali. Każdy dramatyzował, a my wiedzieliśmy po pierwszej wygranej w doliczonym czasie gry, ze Wdowczyk zastosował taktykę Wójta ("Tu nie ma co trenować, tu kur.. trzeba dzwonić!").
Wilmore pisze:wszyscy fani Smudy, którzy chcieli go na selekcjonera, łącznie z nim samym, mogą się sensownie tłumaczyć
I pomyśleć, że Franz jest selekcjonerem, bo Lato chciał udobruchać kibiców. Henio Kasperczak dowiedział się, że go wydymano dopiero jak wysiadł w Warszawie. Biedak przez 24 godziny żył świadomością, że jest selekcjonerem, aż tu nagle PZPN postanowił zrobić laskę kibicom. :?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 cze 2010, 18:06

Mnie tam wcale by nie zdziwiło gdyby Legia ten tytuł kupiła. Ba jest to bardzo prawdopodobne. Ale zaraz zaraz, że takie coś głosi Wilmore. Jakieś dowody? Bo śmierdzi tutaj mocno teoria spiskową. W ufo też wierzysz?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”