Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2010, 17:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 cze 2010, 17:37
Nie wiem czy oglądamy ten sam mecz. Piłkarze z Ghany jakoś nie mają problemów z opanowaniem futbolówki. Jaki z tego morał ? Czyżby byli lepiej wyszkoleni technicznie ?Daaaamian pisze:Akurat kłopot z przyjęciem piłki ma co drugi piłkarz w tym spotkaniu. Pantelić to w ogóle rekordy bije pod tym względem.Marco_Van_Basten pisze:Chłopak ma kłopoty nawet z przyjęciem piłki.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 cze 2010, 17:52
W takim razie chyba tyś nie oglądał 1 połowyMarco_Van_Basten pisze:Nie wiem czy oglądamy ten sam mecz. Piłkarze z Ghany jakoś nie mają problemów z opanowaniem futbolówki. Jaki z tego morał ? Czyżby byli lepiej wyszkoleni technicznie ?Daaaamian pisze:Akurat kłopot z przyjęciem piłki ma co drugi piłkarz w tym spotkaniu. Pantelić to w ogóle rekordy bije pod tym względem.Marco_Van_Basten pisze:Chłopak ma kłopoty nawet z przyjęciem piłki.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2010, 17:54
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 cze 2010, 17:55
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2010, 17:56
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 cze 2010, 17:56
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 cze 2010, 17:57
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 cze 2010, 18:02
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 cze 2010, 18:11
Najlepsze było jak Kołodziejczyk hołdując tej teorii mówił, że Gyan doszedł do główki, pomimo wysokich stoperów z Serbii. Tylko, że obaj są od Gyana niżsi(L)oczkerson pisze:PS: Bardzo mi się podobało, jak komentatorzy mówili o Ghańczykach jako o kurduplach, gdy do główek dochodził Gyan mający prawie 190 cm. Już nie wspominając o tym bydlaku Vorsahu
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2010, 18:16
Niestety futbol już nie musi być piękny, liczą się wyniki i piłkarze do różnych bezczelnych metod się posuwają.emdżej pisze:P.S. Nigdy nie zrozumiem jak można być na tyle bezczelnym, żeby protestować w tak oczywistych sytuacjach, jak rzut karny w tym meczu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ptt » 13 cze 2010, 18:18
Nie wiem czemu, ale nie mogę się patrzyć, jak gra Pantelić...Pantelić to w ogóle rekordy bije pod tym względem.
ptt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 13 cze 2010, 18:45
peler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2010, 18:45
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 cze 2010, 18:46
cloner pisze: PS ten prawoskrzydłowy i ten wysoki, chyba Zigić, dwa drewna
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin