Re: Grupa B - Argentyna, Grecja, Nigeria, Korea P-d

Awatar użytkownika
godfather2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Grupa B - Argentyna, Grecja, Nigeria, Korea P-d

Post autor: godfather2 » 14 cze 2010, 11:29

Ani Maxi, ani Jonas to nie jest dobry pomysł jako gracz środka pola, choć jak patrzyłem na lubianego przeze mnie Verona to myślę, że obecnie oprócz Mascherano nikt nie wywiązywał się tam w pomocy bardzo dobrze ze swoich ról. W ogóle ogladając ten mecz widziałem Argentynę archaiczną z ogromną przepaścią jeśli chodzi o odległości pomiędzy obroną, pomocą, a atakiem. Tak się grało 30 lat temu, a nie teraz ;p No cóż pomysł Diego to niestety chyba trochę prowizorka, ale sądzę, że potrzeba im zgrania i niech dziękują losowaniu , że tym razem dostali łatwą grupę, bo mają czas by dopracować system gry i jakoś się zgrać. Mimo wszystko pod względem organizacji nie przebiją kilku ekip na tym mundialu więc pozostanie Argentynie liczyć na ten niesamowity atak, który bez ładu i składu ale kilka świetnych okazji stworzył. Co do gry Higuaina zgadzam się z przedmówcami, a Messi absolutnie na plus, Tevez nieźle ale lepiej w pierwszej niż w drugiej połowie, Veron dziwnie w kilku sytuacjach źle podawał do najbliższego partnera ;/
No ale szczerze mówiąc bałem się, że będzie jeszcze gorzej ;p

Wróć do „Piłka nożna na świecie”