Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 cze 2010, 2:15
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 cze 2010, 2:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 15 cze 2010, 13:54
brzycho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 cze 2010, 14:05
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 cze 2010, 14:39
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 cze 2010, 14:48
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 15 cze 2010, 15:15
Proponuję wyciągnąć dzieci z domów dziecka i oddać je pedofilom.Czemu nie.W końcu będzie to mniejsze zło,a taki pedofil też powinien mieć prawo do posiadania dzieci (szczególnie nie swoich),nieprawdaż?Adopcja dzieci? Czemu nie, skoro wiąże się to z wyciągnięciem dzieci ze strasznych domów dziecka. Nawet dla homofobów adopcja powinna być mniejszym złem.![]()
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 cze 2010, 15:18
Wiesz, ze pedofile rzadko patrza na plec dziecka? Poczytaj na ten temat cos wiecej. Od kiedy homoseksualista to pedofil?Proponuję wyciągnąć dzieci z domów dziecka i oddać je pedofilom
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 cze 2010, 15:26
Drugie ciekawe pytanie:Od kiedy homoseksualista to pedofil?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 cze 2010, 15:28
Wyborne porownanie Kamil. Godne wyborcy Jarka Kaczynskiego.
Homoseksualizm to jest zboczenie podobnie jak zoofila, dlaczego jedni mają mieć większe prawa a drudzy mniejsze?Pelne prawa przyslugujace parom hetereoseksualnym dla par homoseksualnych. Mam nadzieje ze gdy osiagna juz prawo do rejestrowania zwiazkow partnerskich nie zaprzestana walczyc i pojda dalej. Do konca. Dla siebie i na pohybel takim jak Ty przy okazji.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 cze 2010, 15:38
Na ten poziom argumentacji nawet nie wchodze, bo moze sie okazac za trudny. Po co zauwazac fakt ze nawet wsród ssaków naczelnych okolo kilku procent danej populacji przejawia sklonnosci homoseksualne. Pewnie im wmawiaja rodzice zeby zostali gejemi i wtedy juz nie maja wyboru. To sie nazwya presja rodzicielskaWilmore pisze:Od kiedy homoseksualizm jest nienaturalny?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 cze 2010, 15:56
i jak się tak dzieciom powie, to nagle wszystkie zostaną gejami i lesbijkamiA ja tym zwolennikom, życzę by waszym dzieciom w szkole mówiono, że nie ważne czy z dziewczynką czy z chłopaczkiem ważna jest miłość i żeby z tego wyrósł gej. Może zrozumiecie jaka to tragedia dla takiej rodziny.
Jeśli sprowadzimy związek między ludzi jedynie do prokreacji, to nie ma powodu by homoseksualiści mieli takie prawa. Problem w tym, że moim zdaniem, nawet dla katolików w zawiązku między dwójką ludzi chodzi o coś więcej niż tylko rypaniePaństwo zapewnia pewne prawa parom Hetero z paru oczywistych powodów. Min. z takiego powodu, że z takiego małżenstwa rodzi się potomstwo. A co się urodzi z paru zboczeńców?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 15 cze 2010, 16:53
Nie załapałeś.W 1973 homoseksualizm został wykreślony z listy chorób.W demokratycznym głosowaniu.Teraz zagwarantuj mi,że za 50 lat inni 'postępowi' nie wykreślą z listy chorób pedofilii (podwaliny pod to są już czynione - ofiary są nazywane 'młodymi towarzyszami' etc.),zoofilii czy innych zboczeń.Jeśli nie tolerujesz promocji tych zboczeń to jesteś homofobem,następnie będziesz pewnie pedofilofobem,zoofilofobem etc.Babel pisze:Wiesz, ze pedofile rzadko patrza na plec dziecka? Poczytaj na ten temat cos wiecej. Od kiedy homoseksualista to pedofil?
Jest nienaturalny.Przykro mi.Nie prowadzi do prokreacji.Jest sprzeczny z teorią ewolucji Darwina.W Grecji też nie był propagowany - był co najwyżej TOLEROWANY (poczytaj sobie źródła historyczne - choć wiem,że u ciebie z tym ciężko).Duża różnica.Idąc tym tokiem rozumowania stwierdzam,że np. nabijanie człowieka na drut kolczasty jest normalne,bo taka dzierzba nabija swoje ofiary na drut kolczasty ergo występuje to w przyrodzie ergo jest naturalne.BZDURA.Wilmore pisze:Od kiedy homoseksualizm jest nienaturalny?
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 cze 2010, 17:09
Och kurna.Jest nienaturalny.Przykro mi.Nie prowadzi do prokreacji.
Nie gorzej, niż u Ciebie, jak zwykle zresztą.W Grecji też nie był propagowany - był co najwyżej TOLEROWANY (poczytaj sobie źródła historyczne - choć wiem,że u ciebie z tym ciężko).
Miałeś Babelu absolutną rację.Na ten poziom argumentacji nawet nie wchodze, bo moze sie okazac za trudny.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 cze 2010, 17:28
Rownie prawdopodobne jest, że za 50 lat WHO uchwali dokument ze jedzenie zupy ogórkowej wpływa na zarazanie sie wirusem HIV. Poki co jedyna oragnizacja nie dostrzegajaca problemu pedofilii jest pewna grupa wyznaniowa z siedziba w Watykanie. Cale szczescie oni nie beda decydowac.MazurXIII pisze:Nie załapałeś.W 1973 homoseksualizm został wykreślony z listy chorób.W demokratycznym głosowaniu.Teraz zagwarantuj mi,że za 50 lat inni 'postępowi' nie wykreślą z listy chorób pedofilii
Babel
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio