Bardzo ciekawe ciasteczko na wieczór.
oto skład :
JULIO CESAR 03/09/1979 GK Inter (ITA) Podstawowy bramkarz Brazylii, przed turniejem narzekał na piłeczkę.
MAICON 26/07/1981 DF Inter (ITA) Na prawej obronie. Za jego sprawą Alves jest tylko rezerwowym. Mam nadzieję że po turnieju zasili team J.Mourinho
LUCIO 08/05/1978 DF Inter (ITA) Kapitan, stoper z prawdziwego zdarzenia.
JUAN 01/02/1979 DF AS Roma (ITA) Rutyniarz, zagra u boku Lucio.
FELIPE MELO 26/06/1983 MF Juventus (ITA) zawodnik starej damy, 83 rocznik, pamiętam go jeszcze z występów w Primera Divison. Jak sobie radził w tym sezonie nawet nie wiem.
MICHEL BASTOS 02/08/1983 DF Lyon (FRA) Gdyby nie on, prawdopodobnie na mundial pojechał by Marcelo.
ELANO 14/06/1981 MF Galatasaray (TUR) Do niedawna zawodnik Manchesteru City. Tak naprawdę swoją grą nigdy nie przypominał mi Brazylijczyka
GILBERTO SILVA 07/10/1976 MF Panathinaikos (GRE) Po odejściu z Arsenalu gdzie był kapitanem nadal pełni ważną rolę w drugim klubie. Z racji wieku pewnie to ostatnia wielka impreza dla tego zawodnika.
LUIS FABIANO 08/11/1980 FW Sevilla FC (ESP) Po przyjściu Negredo grał mniej w tym sezonie, jednak nie przeszkodziło mu to w zdobyciu 21 goli
KAKA 22/04/1982 MF Real Madrid (ESP) Ostatnio mijała rocznica jego transferu. Oby zabłysnął w RPA, bo inaczej będę miał obawy że po prostu zaczyna gasnąć
ROBINHO 25/01/1984 FW Santos (BRA) Totalnie cieniował w City, więc przytomnie spierdolił do Santosu. Gdyby nie ten przytomny ruch, prawdopodobnie nie oglądali byśmy go dzisiaj
Korea Champion !