ANTYPATIE - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 28 mar 2005, 19:57

Chelsea :arrow: poprostu nie znosze tej drużyny
Real Madryt :arrow: sa troche przereklamowani
David Bekham :arrow: To powyżej
liverpool I Arsenal :arrow: Wieczni wrogowie Manchesteru United
Mourinho :arrow: Wieczny cfaniak i arogant
Ac Milan :arrow: jakos nie moge sie przekonac do tej drużyny

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 28 mar 2005, 20:00

Chelsea :arrow: poprostu nie znosze tej drużyny
Real Madryt :arrow: sa troche przereklamowani
David Bekham :arrow: To powyżej
liverpool I Arsenal :arrow: Wieczni wrogowie Manchesteru United
Mourinho :arrow: Wieczny cfaniak i arogant
Ac Milan :arrow: jakos nie moge sie przekonac do tej drużyny
bayern Monachium :arrow: nie przepadam za nimi
Abramovic :arrow: psuje futbol

1WP za pisanie posta pod postem w odstępie 3 minut//Tomusmc

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 28 mar 2005, 20:23

as roma :arrow: od kiedy pamietam ten klub kojarzył mi sie z chamstwem oszustwami a szcegulnosci ich prezez Sensi czy jakos tak i jak odwieczny rewal LAZIO

totti :arrow: to jest antytalencie swiatowej piłki nie wiem co w nim ludzie piłki widza :roll:

jufe :arrow: za to ze szpikowali piłkarzy roznymim sterydami :evil:

inter :arrow: za to ze wykupuje pilkarzy LAZIO :? 9nawet gry by kupili najlepszych to i tak by nic nie zdobyli :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 15:49

1. Manchester United>>>> :evil:
2. Arsenal Londyn
3. Reprezentacja Anglii

Wogle mam wstręt do Anglików, nie lubię też juventusu Turyn

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 mar 2005, 16:07

Moje antypatie :

SZWECJA oraz DANIA :!: za to ze zagrali na remis 2-2 na euro 2004
AC MILAN - jestem kibicem Interu to musze nie nawidzic przeciwnikow zza miedzy ;)
RONALDINHO - moglby sobie zrobic operacja plastyczna twarzy :D
ANDERS FRISK - najslabszy sedzia z mozliwych !! (moja opinia oczywiscie)
OSTATNI TRENERZY REPREZENTACJI WLOCH - za nie powolywanie najlepszego pilkarza - ROBERTO BAGGIO !!

jak mi sie cosik jeszcze przypomni to napisze :)

pozdro
Ostatnio zmieniony 02 paź 2006, 20:04 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 30 mar 2005, 19:05

Real Madryt-chyba nie trzeba wyjasniac...
Rivaldo-samolobna gra
Zebina,Emerson,Capello - uciekcza z Romy do juve

Awatar użytkownika
Don Ilien
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Ilien » 02 paź 2006, 19:43

Myśle, ze warto odświeżyc ten temat, gdyz jest dosyc ciekawy.
Moje Antypatie to:
:arrow: PSG (Potocznie znane jako PDSG badz Pedo Sado Gay) - zewzgledu na to iz kibicuje L'OM nie moze byc inaczej. Moja niechec do PSG to głównie niechec do kibiców tego klubu. Wsród kibiców Paryżan nie trudno o znalezienie rasistów i faszystów. To jeden z niewielu klubów w którym kibice biją sie miedzy sobą :lol: Poza tym gra tam kilku zawodników, których niezbyt wysoko sobie cenie.
:arrow: Lazio Rzym - następny faszystkowski klub. Gesty sieg heil, swastyki etc. wzbudzają u mnie niechcec do owego klubu. Poza tym nigdy ich nie lubiłem (raczej ich stylu), a zapoczotkowane to zostało gdy grali pare sezonów temu w LM.
:arrow: Beckham - mimo, iz kiedys był niezłym piłkarzem, mimo, iz bardzo dobrze bije rzuty wolne. Jednak jego gwiazdorstwo przy kiepskiej gry ostatnimi laty pogarsza jego wizerunek w moich oczach. Takze czesto bardzo brutalnie i chamsko fauluje.
:arrow: Legia Warszawa - klub, którego wstydzi sie cała Polska.
:arrow: Rep Niemiec - jako polak nigdy ich nie lubiłem. Po ostatnim mundialu jeszcze bardziej.
:arrow: Eric Cantona - niby wychował sie w Marsyli, niby fan ale...jak przychodzi co do czego to pokazuje 'swoją miłosc' do klubu.
:arrow: Sebastian Mila - moze nie taka antypatia raczej pośmiewisko.
:arrow: Materazzi - za całkoształt.
Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomniałem.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 paź 2006, 19:50

Chelsea- Klub za kase
Legia- nie komentuje...
Bayern Monachium- nie wiem dlaczego ale jak ktoś wymiawia tę nazwe to kojarzy mi sie ona z ,,Żelazną Kurtyną"..
Real Madryt-kolejny klub za kase
Zlatan-Wielki bandyta i tyle, jak go widze to zgrooozzooo
:shock: poza tym to proteza.
Szewczenko-odkąd przeszedł do Chelsea...Widać już mu kasy brakuje a ja nie wierze że osiągnął z Milanem wszystko. (Henry i Aresan-to jest wzór)
Ballack-lala i nic więcej
Ostatnio zmieniony 02 paź 2006, 19:57 przez Bassu, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 paź 2006, 19:55

BaSSu pisze:Madryd
Madryt
BaSSu pisze:tą nazwe
tę nazwe
BaSSu pisze:pozatym
poza tym
BaSSu pisze:Aresan
Arsenal
widac
paszkwil pisze:Real Madryt-chyba nie trzeba wyjasniac...
trzeba

Generalny
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Generalny » 08 paź 2006, 7:24

Chelsea - dla Abramowicza mamona zakręciła w głowie, podobno w nieuczciwy sposób zmuszają do transferu młodych piłkarzy
Milan - Mocnego powodu nigdy nie miałem ,ale po prostu bardzo ich nie lubię
Materazzi - nie ma cwaniaka nad jego, w reklamie pokazuje jak przyjmuje wszystko na klatę a gdy uderzył go Zidane to aż podskoczył:)
Ronaldo - Co w nim takiego dobrego ,żeby go uważać za gwiazdę?
Legia - darze ich nieprawdopodobną nienawiścią wzrosła ona po meczu z Jagiellonią, no i cwaniactwo w 93 roku z przękrętami rozbili Wisłę pod Wawelem i PZPN odebrał im mistrza :D

Awatar użytkownika
Gabriella
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gabriella » 26 lut 2007, 15:39

Nienawidzę klubu Fc Barcelona! Za półfinał w LM z Milanem.Ale nie tylko... Głównie za kiboli Barcy,że są tacy opyszali.Większość kibiców jest w wieku szkolnym, głównie 9latkowie.Wiem,co mówię. Obserwowałam moich znajomych.Na przykład kolega był zakochany w Valencii czy w Realu, to zaraz się przerzucił na Barcę.Nawet mój kuzyn, który wcześniej lubił angielską ligę, to niedawno zaczął kibicować temu klubowi.Ale ich nie nazwałabym opyszałych. Co ma w sobie Barca,że wszyscy kochają ten klub?? Ale bardzo śmiesznie.Chyba,że ma takich wspaniałych kiboli albo gra super.Może dlatego.A może za stadion Camp Nou? Jestem pewna,jeśli nawet Ronaldinho przejdzie do Milanu w tym roku.To kibice zaczną mniej lubić swój klub.To mają być prawdziwi kibole?? Czas pokaże... A drugim klubem, do którego mam antypatię, jest Real Madrid.Głównie za to,że ściąga talentów i starych piłkarzy z innych klubów (mam na myśli gwiazd swoich klubów), a potem oni się marnują w tym klubie.Michael Owen, David Beckham, Fernando Morientes, Ronaldo,Emerson,Robinho, Cassano...Dobrze,że poszli po rozum do głowy i zdecydowali odejść.Nie dotyczy to Robinha i Emersona.Niedługo ten pierwszy odejdzie.Ale mam szacunek do Realu za osiągnięcia.Ogólnie nie cierpię ligi holenderskiej, belgijskiej,hiszpańskiej oraz niemieckiej.Ale najbardziej ligi niemieckiej. Nie tylko z powodu podłoża historycznego,ale kluby niemieckie są beznadziejne.Ebi Smolarek i Rafael van der Vaart marnują się w swoich klubach.Powinni odejść i już tego lata! Nie cierpię też francuskich i polskich klubów.Z polskich klubów wyjątkiem są piłkarze, którzy grają w reprezentacji Leo Beenhakera.Nie lubię reprezentacji Niemiec.Tylko jedno jest pewne,do tego grona nie zaliczam ligę angielską i włoską.

Awatar użytkownika
johnny_bravura
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johnny_bravura » 26 lut 2007, 15:54

Wybredna jestes...

Tylko mozna jeszcze zauwazyc ze Real pare lat temu byl jak Barca, Real zaczal gorzej grac to zaraz "kibice" znalezli sobie nowy obiekt zainteresowania...Barcelona...jak Barcelona to i Ronaldinho...bo przeciez "Ronaldinho to Barca a Barca to Ronaldinho" (to chyba Szpakowski powiedzial)...co te kluby hiszpanskie w sobie maja ze je prawie wszyscy kochaja :?: jestem ciekaw czyja kolej bedzie po Barcy :?: moze Valencia :?: to chyba malo prawdopodobne bo ktory "kibic" Barcy cos o niej wie :?: a to przeciez Płw. Iberyjski :roll: pewnie nadejdzie era Chelsea chociaz juz teraz powoli sie zaczyna dominacja The Blues...moj post ma na celu ukazac moja niechec do tych niby kibicow...co do klubow to nie lubie Barcy, Realu i Interu ale nie ze nienawidze tylko mam im za zle to ze zerowali na "egzekucji" Juve...no i palam niechecia do opyszalkow Niemcow...

Liga wloska niby taka brzydka i malo ciekawa a ma to cos za co ja kocham...
Ostatnio zmieniony 26 lut 2007, 16:33 przez johnny_bravura, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gabriella
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gabriella » 26 lut 2007, 16:03

johnny_bravura pisze:Wybredna jestes...

Liga wloska niby taka brzydka i malo ciekawa a ma to cos za co ja kocham...
Zle oczytałeś mój post! Mówię,że ligę włoską i angielską uwielbiam. Tylko, że ich nie zaliczam do antypatii.:)
cloner pisze:
w wieku szkolnym
Rozumiem dziewcze, ze Ty juz szkole skonczylas :?:
:rotfl:
Już dawno skończyłam szkołę i za nic nie chciałabym tam wrócić. :D Dzięki Bogu.

Awatar użytkownika
johnny_bravura
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johnny_bravura » 26 lut 2007, 16:11

Chyba sie mylimy...

wybredna - przymiotnik okreslajacy osoby bedace nastawione negatywnie do wiekszosci przykladow z danej dziedziny...

tak wiec latwo mozna wywnioskowac iz uwzglednilem w mojej ocenie twojej osoby twoje upodobanie ligi wloskiej i angielskiej...i kto tu zle oczytal posta...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 16:20

Gabriella pisze:Już dawno skończyłam szkołę i za nic nie chciałabym tam wrócić.

I potrafisz sie odnalezc w zyciu, rzadko spotykam osoby, ktore po podstawowce daja sobie rade w zyciu.

Co do tematu, zadnego klubu nie nienawidze, kazdy ma swoje plusy i minusy, jedni odpowiadaja mi bardziej drudzy mniej. Oczywiscie jako kibic Barcelony, powinienem pałac nienawiscio. Tak nie jest, czesto ogladam ich spotkania, ale zawsze licze na ich porazki :P Podobnie do reszty ekip czy lig. Fakt nie pasjonuje mnie Bundesliga, Eredivise czy Ligue1 jednak ta odrobine szacunku mam.

Ciach!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”