Czy okreśenia "Muppet show" wypowiedział ktoś z obozu Kaczyńskiego, czy anonimowy bloger, jakich w internecie tysiące? Tak, wypowiedzi z obozu PO są mocno powiązane z Komorowskim, bo o ile mi wiadomo on jest kandydatem tej partii na Prezydenta. No, chyba, że zrzekł się mandatu i startuje jako poseł niezrzeszony.cloner pisze:Czy te słowa powiedział Komorowski? A może członkowie sztabu wyborczego Komorowskiego?Kandydat specjalnej troski, nekrofil, psychopata… Mam to powtarzać?
Czy tylko inni politycy związani z PO, których osądy, opinie, wypowiedzi nie powinny być wiązane z Komorowskim jako kandydatem na prezydenta.
Nie porównujmy anonimowego przeciwnika PO, który swoje osądy przedstawia w Internecie, i z kótrego linią zapoznało się max. tysiąc innych internautów do wypowiedzi prominentnych polityków PO i osób z jeo sztabu, które pokazują "przyjaciele z tefałenu i tej drugiej stacji" oraz cytują zaprzyjaźnione gazety, "Wyborcza", "Polityka", itp.
Jak dla mnie to ona miała problem z odpowiedzią na postawione pytanie. Mazurek "A", ona "B", i w koło te same wyuczone formułki powtarzane niczym katarynka.cloner pisze:Jak dla mnie sposób rozmowy przez tego dziennikarza był nadzwyczaj agresywny. Po kilku pytaniach nie na temat, ja przerwałbym rozmowę, a pytającego wysłałbym do lekarza na badania, czy wszystko w porządku z główką.