Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 18 cze 2010, 21:25
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2010, 21:30
Rooney akurat ma do takich a nie innych partnerów. Żeby mógł coś pokazać to przynajmniej mogliby go dostrzegać i mu podawać. Lepiej by było jakby biegał tak jak w MU, może wtedy by coś wykombinował.Despertado pisze:Wlasnie o to mi chodzilo ze Messi na razie niszczy Rooneya i Krystyne jesli idzie o gre na tym mundialu. Obaj nie maja do niego nawet startu na tym etapie
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 cze 2010, 22:22
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 cze 2010, 22:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 18 cze 2010, 22:23
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 cze 2010, 22:24
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2010, 22:27
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 cze 2010, 22:29
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 18 cze 2010, 22:34
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 cze 2010, 22:36
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 cze 2010, 22:41
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2010, 22:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2010, 22:55
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 18 cze 2010, 22:57
Bo ja wiem czy nie maja, J. Cole to klasowy zawodnik. Ile minut zagral do tej pory? Zero.Jarzinho pisze: ... a dodatkowo żadnego poważnego zmiennika.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2010, 22:58
Nigdy specjalnie nie rozumiałem zachwytów nad Lampardem, Gerrardem, Barrym, Carragherem i paroma innymi wybijającymi się postaciami ligi angielskiej, których uważałem za dalekich od najlepszych na tych pozycjach (w przeciwieństwie do Terry'ego, Rooney'a, A. Cole'a, których cenię bardzo wysoko). Dlatego też uważałem, że Anglia ma szansę wygrać tylko dzięki kolektywowi i dyscyplinie, którą Capello wpaja swoim zespołom od początku - moim zdaniem Anglia pod jego batutą jako zespół złożony z wyrobników i Rooney'a może zajść bardzo daleko, bo takie drużyny najbardziej lubi Capello. Tymczasem wydaje się, jakby on w swoim dążeniu do ideału doszedł jednak trochę za daleko - zawsze chciał mieć 11 piłkarzy na murawie robiących to, co on chce, bez ruletek, dryblingów, sztuczek, tylko prosty i skuteczny futbol, teraz dostał taką drużynę i ma kłopot - bo oni starają się faktycznie wszystko zrobić jak najprościej, przez co nawet Algieria bez kłopotów ich unieszkodliwia. Na dodatek Rooney jest w kiepskiej formie - w sezonie potrafił przecież lepsze ekipy rozwalić w pojedynkę - i katastrofa murowana. W Juventusie ratował go sędzia, Del Piero, Ibrahimovic czy nawet Nedved, w Realu taki Beckham, oni pozwalali sobie na błyski geniuszu i wbrew stylowi reszty zespołu tworzyła się magia dająca zwycięstwa, tu w Anglii wygląda na to, jakby wszyscy bezmyślnie zaczęli grać tylko to, co trener każe.Przy niektórych widać to nawet Capello nie pomoże.
Wilmore
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio