Pewniak dnia - Strona 162

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Pewniak dnia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 cze 2010, 12:02

#5 Niemcy - Serbia (+1) 1 2,6

Niemcy już pokazały, że są mocne klepiąc 4:0 Australię, myślę, że w meczu z Serbią potwierdzą wysoką formę i to że aspirują do mistrzostwa.

#6 Słowacja - Paragwaj 2 2,00

Paragwaj po remisie z Włochami na pewno będzie chciał pokonać Słowację, bo w razie zwycięstwa praktycznie zapewnią sobie awans. Wydaje mi się, że Paragwaj ma mocniejszą ekipę od Słowaków, dlatego też spodziewam się wygranej zespołu z Ameryki Południowej.

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 17 cze 2010, 12:57

# 2 Grecja - Nigeria 1 3.90

Dlaczego tak?? Sam nie wiem :lol: Może w tym szaleństwie jest metoda. Kierując się zdrowym rozsądkiem, coś typy nie chcą wchodzić. Pozostało więc wymyślić coś niezwykłego na przełamanie.
Jest to tak naprawdę mecz ostatniej szasny dla każdej z drużyn. Jeżeli chcą się jeszcze liczyć w walce o awans niezbędna jest wygrana. Grecy zagrają z pełnym zaangażowaniem i pokonają Nigerię :wink: Drużynę do zwycięstwa poprowadzi Gekas.

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 17 cze 2010, 15:50

#2 Grecja(+1) - Nigeria X 3,5

Nigeria mimo porażki z Argentyną w pierwszym meczu pozostawiła po sobie bardzo dobre wrażenie, Grecy są chyba najsłabszą drużyną w tej grupie dlatego zakładam że zwycięsko z tej potyczki wyjdą piłkarze z Afryki. Dla Greków jest to mecz ostatniej szansy (trudno przypuszczać aby urwali punkty podopiecznym Maradony), więc na pewno zagrają na maximum swoich możliwości, mimo wszystko minimalnie lepsza powinna okazać się Nigeria.

Pajszman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pajszman » 17 cze 2010, 16:30

Francja - Meksyk 2 3.20

Francuzi nie są w najwyższej formie co pokazały mecze przed mundialem oraz mecz z Urugwajem na debiut w tegorocznych mistrzostwach. Meksyk pomimo remisu wydaje się że jest mocny, ten pierwszy mecz grali z gospodarzami w dodatku na otwarcie więc presja duża oraz rywal dał z siebie 300 %. Dzisiaj mają bardzo duże szanse aby wygrać a to zwycięstwo bardzo ich do awansu przybliży.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 cze 2010, 17:15

Boston - LAL 1 3.00

Mam dziwne przeczucie że big trio będzie dzisiaj nie do zatrzymania, a powodów jest kilka: to najprawdopodobniej ich ostatnia szansa aby wygrać ligę i zrobią wszystko aby tak się właśnie stało, Rondo też wie że z każdym następnym sezonem będzie miał mniejsze szansę na tytuł dlatego też będzie orał ile wejdzie. LAL natomiast ( wiem że to dziwnie brzmi) może sobie powiedzieć ej chlopaki przeciez nic się nie stało ,wygramy za rok. Wszystko to sprawia iż Boston powinien jutro wygrać w szczególności jak big trio będzie grało na bardzo wysokim poziomie b wtedy nikt ich nie jest w stanie zatrzymać ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2010, 19:37

#5 Francja - Meksyk Ribery strzeli 3,50

Po fatalnym meczu z Urugwajem, Francuzi muszą się wziąć do roboty. Meksyk nie broni się jak Urugwaj, więc w ataku będzie Francuzom łatwiej o gole. W pierwszej serii spotkań gwiazdy zawodziły, a w drugiej Higuain, czy Forlan już pokazali co potrafią. Ribery też powinien pokazać :P

#6 Francja - Meksyk Malouda strzeli 5,00

Po fatalnym meczu z Urugwajem, Francuzi muszą się wziąć do roboty. Meksyk nie broni się jak Urugwaj, więc w ataku będzie Francuzom łatwiej o gole... :lol: Malouda pierwszy mecz zaczął na ławce, teraz gra w miejsce Gourcuffa i myślę, że zrobi wszystko, by już w tym składzie zostać. Będzie się dwoił i troił, a formę ma więc bramka może jakaś wpaść :]

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 cze 2010, 22:32

Słowenia - USA 2 2.10

Amerykanie to bardzo dobrze zorganizowana drużyna która potrafi wykorzystać pół sytuacji w meczu i co najważniejsze zawsze jest odpowiednio pod rywala przygotowana. Słoweńcy wygrali mecz z Algierią i myślę że już jest to dla nich sukcesem na tych mistrzostwach ;)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 cze 2010, 20:47

Słowacja - Paragwaj 2 2.00

Paragwajczycy udowodnili w meczu z Włochami że mają potencjał nie tylko w ofensywie ale że potrafią się mądrze bronić i kto wie jak skończyłby się mecz gdyby błędu nie popełnił paragwajski bramkarz. Słowacy natomiast zaprezentowali się zupełnie słabo. Nie zadość że nie potrafili strzelić prawidłowo bramki to jeszcze w dodatku stracili ją w ostatniej minucie meczu ...

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 18 cze 2010, 20:58

#2 Słowacja (+1) - Paragwaj 2 3,80* 2 (pewniak) = 7,60

Słowacja zagrała strasznie słabo, o ile nie najgorzej w I rundzie. Paragwaj za to zagrał bardziej włosko niż Włosi, co jest nie lada wyczynem. Spokojnie są w stanie strzelić dwie bramki i zagrać na zero z tyłu. Myślę, że pewniak

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 18 cze 2010, 23:06

# 3 Który gracz strzeli bramkę? Robin Van Persie 2.20

Zagram jeszcze raz to samo. W spotkaniu z Japończykami liczę, że Holandia zaprezntuję się z lepszej strony niż w spotkaniu z Danią. Tamtego meczu nie widziałem. Opierając się na relacjach z meczu, wiem że Robin nie zagrał tam najlepiej delikatnie mówiąc. Nic jednak dwa razy się nie zdarza i tym razem już nie pozwoli sobie na słabszy występ :wink:

# 4 Holandia - Japonia (+ 1) 1 2.20

Z Danią się udało wygrać dwoma golami, pomimo niełatwej przeprawy. Myślę, że pomarańczowi będą się rozkręcać z meczu na mecz w tym turnieju. Są drużyną dużo lepszą od Japończyków i udowodnią to w tym spotkaniu. W ataku tym razem nie zawiedzie Van Persie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 cze 2010, 9:06

Tak chlopaki nadszedl czas aby wlaczyc sie do gry :P

Ghana - Australia 1 2,00
Ghana ma przed soba niewyobrazalna szanse na awans, jednak ku temu musi pokonac Australie bo w przeciwnym wypadku moze im byc naprawde trudno w ostatnim meczu pokonac niemcow... Jednak jezeli zdobeda dizisaj pelna pule to oni w ostatniej kolejce beda rozdawac karty. Kangury wydaja sie juz lekko podstarzalem, w dodatku bez chyba najlepszego w ostatnich latach ich gracza Cahilla, bo Kewell to juz melodia przeszlosci

Kamerun - Dania 1 2,8
Dania cos mnie nie przekonuje, brak im graczy na poziomie nie liczac dwojki obroncow, a reszta to albo anonimy albo gracze ktorzy pamietaja czasy pfu pfu zamierzchle. Cos czuje ze to jednak Kamerun wygra, gdzie bedzie to dla nich mecz ostatniej szansy, wprawdzie Dania jest w podobnej sutyacji ale moze sie jeszcze ludzic o 3pkt w ostatnim meczu gdzie w przeciwienstwie do afrykanskiego zepsolu bedzie sie mierzyc z zespolem w zasiegu. Awans majac na koncie jedynie 3pkt jest mozliwy

Pajszman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pajszman » 19 cze 2010, 12:21

Holandia - Japonia 2 7.00

Japończycy pokazali wielkie zaangażowanie w meczu z Kamerunem co zaowocowało dobrą grą defensywną ,w dodatku co mieli strzelić to strzelili i pokazali że jeśli będzie dobra motywacja i oragaznizacją to są groźni. Holendrzy natomiast męczyli się z Duńczykami i wyglądali trochę bez pomysłu .. Na dobrze zorganizowanych Japończyków może nie wystarczyć ;)

Ghana - Austalia X 3.20

Ghana rozegrała solidny mecz jednak Australia miała przeciwko sobie bardzo dobry zespół Niemców ,a udało się stworzyc kilka niezłych sytuacji. Jeśli Kangury będą dość dobrze zorganizowane w defensywie to myślę że mogą jakieś punkty dzisiaj wywalczyć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2010, 12:59

#7 Robin strzeli pierwsza bramke 5,00- pewniak *2 = 10,00

Hol musi sie wziąć do roboty. Powinni zagrać lepiej niż w pierwszym meczu. Robin na pewno bedzie miał okazje i tym razem wykorzysta.

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 19 cze 2010, 19:41

#8 Brazylia - WKS X 3,50

Brazylia zagrała żenująco słabo w meczu z Koreą ale wygrała. Wybrzeże Kości Słoniowej po nudnym meczu zremisowało z Portugalią. WKS to na pewno trudniejszy rywal dla Brazylii niż Korea i mogą zagrać na remis. Kolejna niespodzianka w tym mundialu może być faktem.

#9 Inter Turku - HJK Helsinki 2 2,00 - pewniak 2*2,00=4

Dla odmiany od mistrzostw liga fińska. Dziesiąty Inter Turku podejmie liderujące HJK. Inter u siebie gra dość słabo - na 5 meczów odnotowali 1 wygraną, 1 remis i 3 porażki. HJK na wyjeździe jest w czołówce ligi - trzy wygrane i porażka. Myślę, że nie będzie żadnym zaskoczeniem wygrana gości.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 cze 2010, 19:51

#8. Kamerun - Dania X 3,20
Kamerun i Dania przegrali swoje pierwsze spotkania i beda chcialy mocno wygrac 3 pkt. Wydaje mi sie, ze obrona Kamerunu (wspomagana Songiem :P) bedzie za mocna dla Bendtnera :lol: i spolki a z drugiej strony Kamerun bedzie mial problemy z silnymi, roslymi Dunczykami i zadnej z druzyn nie uda sie ugrac zwyciestwa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”