DLA DOROSŁYCH !!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 30 mar 2005, 23:05

DORIAN pisze: Co do blacharstwa.Sprawa z dziewczynami jest dosyc podobna jesli patrzec pod katem obojga plci,ja poruszylem jedna strone ale patrzac krytycznie My tez nie jestesmy bez winy,znam pare przypadkow w ktorych chlopak chdozi z dziewczyna bo jest z zamoznaej rodziny i z nia zycie jest latwiejsze,wszystko stawia itd,to jest juz paranoja moim zdaniem :evil: ze tez takie dziewczyny sa slepo zakochane w takich typach :roll:

lojjj cos takiego jak widze to mnie krew zalewa, kolesie ktorzy kreca laska dla kasy, badz tez panny ktore kreca kolesiami dla kasy :? osobiscie nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo i watpie ze kiedykolwiek zdarzy, jestem typem romantyka i troche szukalem odpowiedniej dla siebie dziewczyny,
heh jeszcze pare slow co do takich jak to powiedziales dziwek, mnie zdarzaly sie przypadki ze podchodzila na bibie panna i pytala czy moze zajac sie moimi genitaliami, a ja dosyc nie milo odmawialem :twisted: :twisted: dla mnie cos takiego to juz nie jest wyzycie sie a cos w rodzaju choroby, nie wiem moze malo doswiadczony jestem, a generalnie nie mam doswiadczenia, no ale ... :twisted: :twisted:

Wróć do „Hyde Park”