Matura

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 30 mar 2005, 23:59

Smitu u mnie angol też dobrze poszedł... ale z tym troche lipa była, bo test tak głupio był ułożony, że najsłabsi dostawali po 40/50 pkt... tak strzelać ostro można było... (pyt. tak lub nie... 50% szans :D) :roll: ale nie ma nic gorszego jak odsłuchiwać taśme na sali gimnastycznej :? mam nadzieje, że jeszcze coś z tym zrobia...
a ścisłe: biola, gegra, matma, WOS nawet- fatalnie poszły... jeszcze hira w miare... ale ja tak na serio to się boje chyba tylko gegry, bo ostro trudna była próbna... hehe po probnych maturach u mnie zaczeli się masowo przepisywać :D
Andreyew pisze:
maestro_ pisze:PS Andreyew jaki masz temat z polaka????
Temat: Literatura i film grozy. Dokonaj porównania, wykorzystując wybrane przykłady.

Niby latwy, sam tak z poczatku myslalem ale puzniej pojawily sie schody gdyz dowiedzialem sie ze raczej nie beda mile widziane ksiazki zagranicznych autorow.
Andreyew, a kto Ci powiedział, że niemile widziane???? nie rozumiem... :?
kumpel też ma temat o filmie... konkretnie adaptacje filmowe... porównać książke z filmem i już opracował :D ale to czy lektura polskiego autora czy nie to chyba nie ma znaczenia... tzn. to zależy od tematu. inny kumpel ma coś o filozofii no i on tylko na zagranicznych filozofach bazuje :D ale faktycznie Twoj temat 'troche' trudny... powodzenia życze... i pojedz ten temat szybciutko :p :wink: bo ja juz za tydzień musze oddać plan prezentacji i bibliografie... :roll:

Wróć do „Hyde Park”