Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 mar 2005, 23:33
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 mar 2005, 23:38
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 mar 2005, 16:44
maestro_ pisze:Smitu no i jak tam przygotowania?? już się doczekać nie moge...![]()
hire widze zdajesz...
a ja gegre... ale tylko dlatego, że nie chemie czy fizyke
już od pon. nie bede chyba chodził do szkoły bo nie ma po co po prostu... siedzimy i nic nie robimy od miesiąca... tylko jak z czegoś maturke zdajemy to 2/3 os. coś robią...do piątku chyba oceny mają być wystawione i na 3 tyg. spokoj...
a pozniej to tylko się .....
wkurza mnie ta cała matura...już terminy rozpisane... troche dygam, bo ciężko u mnie na studia się dostać... a probna oblało 66% zdających w mojej szkole!!!! rzeźnia...
ja zdałem ale nie tak jak bym chciał...
![]()
pozdro!!
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 mar 2005, 16:56
Temat: Literatura i film grozy. Dokonaj porównania, wykorzystując wybrane przykłady.maestro_ pisze:PS Andreyew jaki masz temat z polaka????
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 23:59
Andreyew, a kto Ci powiedział, że niemile widziane???? nie rozumiem...Andreyew pisze:Temat: Literatura i film grozy. Dokonaj porównania, wykorzystując wybrane przykłady.maestro_ pisze:PS Andreyew jaki masz temat z polaka????
Niby latwy, sam tak z poczatku myslalem ale puzniej pojawily sie schody gdyz dowiedzialem sie ze raczej nie beda mile widziane ksiazki zagranicznych autorow.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 kwie 2005, 13:28
Dzieki wczoraj własnie zdalem ustna z polakamaestro_ pisze: Andreyew, a kto Ci powiedział, że niemile widziane???? nie rozumiem...
kumpel też ma temat o filmie... konkretnie adaptacje filmowe... porównać książke z filmem i już opracowałale to czy lektura polskiego autora czy nie to chyba nie ma znaczenia... tzn. to zależy od tematu. inny kumpel ma coś o filozofii no i on tylko na zagranicznych filozofach bazuje
ale faktycznie Twoj temat 'troche' trudny... powodzenia życze... i pojedz ten temat szybciutko
![]()
bo ja juz za tydzień musze oddać plan prezentacji i bibliografie...
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 12:44
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 kwie 2005, 19:47
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 13:06
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 30 kwie 2005, 13:07
foitek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 13:11
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 kwie 2005, 13:22
Ja dokladnie to samo, prezentacje z polaka robilem 2 dni przed matura, dlatego wlasnie tak bardzo sie z tego cieszylem, kumple sie uczyli a dostawali po tyle samo. A z angola to nie mialem po co sie uczyc bo wszycho jako tako umiem. Pol. 12, Ang. 16 i jest gites, ale z matura pisemna moze byc gorzej. Angola zdam na bank, ale polak i gegra to nie wiem, szczegulnie ze z polaka zrobili ten glupi klucz to nawet najwiekszy kujon moze oblac.smitu pisze:a dlugo zes sie na to uczyl ?? ja nic zupelnie nicolewka total
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 kwie 2005, 14:42
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:03
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 maja 2005, 14:22
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio