Re: GRUPA F - Nowa Zelandia, Paragwaj, Słowacja, Włochy

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: GRUPA F - Nowa Zelandia, Paragwaj, Słowacja, Włochy

Post autor: Jarzinho » 21 cze 2010, 0:52

arek_ahig pisze:Jarzinho pokaz mi ta sytuacje, w ktorej rzekomo Giorgio potraktowal lokciem w twarz zawodnika Nowej Zelandii. Chyba cos ze wzrokiem problemy masz?
Chiellini trafil zawodnika rywali dlonia w bark tudziez okolice szyi. Zawodnicy Nowej Zelandii mieli duzo brutalniejsze wejscia LOKCIAMI w glowy wloskich pilkarzy.
aldoraine pisze:Giorgio trafił ręką w bark, prawy obrońca nowej zelandii za twarz sie złapał.
http://sport.tvp.pl/fifa2010/druzyny/wl ... cz/2001849

88 minuta transmisji- 72 meczu. Najlepiej widać w 88 i 26 sekundzie.

Bez jaj kur... W bark, taaa może w plecy. Miałem wątpliwości,czy było uderzenie i było. Ja nawet wcześniej nie twierdziłem, że to było uderzenie w twarz, ale Moggi szybko mnie rozszyfrował(wróżka). Ja już nie napiszę kto wpajał tutaj na forum, że nie liczy się gdzie uderzył zawodnik, ale że uderzył i należy się czerwona kartka(chodzi oczywiście o dramat Realu Madryt z czerwienią Ronaldo, która była porównywana do "uderzenia" Leo Messiego). Jak widać, takie teorię niektórym potrzebne są, żeby argumentować swoje wypowiedzi. :) To tylko tak, bo ktoś tu mi wmawiał problem ze wzrokiem a chyba nie jest ze mną tak źle i raczej ktoś inny ma z tym problem i z pamięcią także.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”