Wybory 2010 - Strona 24

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Swój głos oddam na

Bronisław Komorowski
25
36%
Jarosław Kaczyński
30
43%
Nie oddam głosu
14
20%
Awatar użytkownika
Mateuszek.
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Wybory 2010

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateuszek. » 21 cze 2010, 15:29

Chlopaczek pisze:Popieram zdanie Reda. Manipulacja oszustwo spisek? Po co? Pare godzin pozniej i tak prawda wychodzi na jaw.
Tak wychodzi na jaw, że kilka minut po 20 Wyborcza mówi zmanipulowanych wynikach OBOP-u na zlecienie TVP, a Polsat i TVN nie są stronnicze jak niektórzy mówią. Tak, prawda wychodzi na jaw po kilku godzinach, ale to nie przeszkadza TVN24 nadal wmawiać, że Komorowski ma 12% przewagi. :lol:
Chlopaczek pisze:Dla takich kanalow jak TVN24 najwazniejsza jest wiarygodnosc i wizerunek.
:lol: Powiedz mi chłopcze, kto ci świat tłumaczy?

Tak, TVN wcale nie ma interesu w tym, by w dorbym świetle pokazywać PO, są bezstronni, obiektywni, i święci. I nie ma tu nic do rzeczy fakt, że Prezydent Warszawy Gronkiewicz-Waltz z kasy miasta wyłożyła ponad 400 milionów zł (!!!) na budowę nowego stadionu Legii, której właścicielem jest Walter, przypadkiem właściciel TVN. ! Pytanie - co ma kasa miasta do jego prywatnej inwestycji?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 cze 2010, 15:39

Sorry, ale 1200 zł to mi pasowało jak byłem na drugim roku. Zaczynałem zresztą swoję pracę w poprzedniej firmie od stażu, gdzie dostawałem bodaj ok 450 zł/m-c. Wiem co to praca za marną kasę. Mam jednak ambicje dużo większe, a kolega Mazur zarzucał mi ich brak - kolejny raz zresztą chybił.
Wlasnie takim ja ty mozna pisac ze Warszawiacy powinny wiecej zarabiac od ciebie. Uzasadnienie....sam ladne potrafisz napsiac zeby zgodzic sie ze mna.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 cze 2010, 15:59

Zaraz dojdzie do tego, że będziesz chciał, żeby twój pis miał prawo obsadzać stołki w prywatnych firmach :lol:
:haha: :haha: :haha:
A jak Tomka Lisa zwalniali z Polsatu i ten przed kamerami swojego programiku płakał, że to przez PiS, że to koniec demokracji w Polsce to wówczas to takie śmieszne nie było to, że PiS rzekoma wpływa na prywatne firmy. Tomek zabawnie nie wyglądał z tymi swoimi żalami i oskarżeniami, Tomek był autentyczny :haha:
To jak najbardziej racjonalne podejście do sprawy
Ci którzy uwierzyli w państwo policyjne, w rzady autorytarne, w to, ze im do domu bez powodu o 6 rano wbije CBA, w to, że PiS zwalnia niesofrnych dziennikarzy z prywatnych firm, w to że ich inwigiluje, w wielkie nadużycia władzy Ziobro(zakończone postawieniem oskrażenia o morderstwo laptopów) w wielkie nadużycia ministrów rządu PiS(zakończono nadużyciami w kwocie 8 zł 60 groszy za które zakupiono dorsza) piszą wciąż i wciaż o racjonalnym podejśći do sprawy. Ci którzy uwierzyli, że pani Sawicka czy inna Marczuk-Pazura to były bezbronne kobiety bezczelnie wykorzystane przez CBA sprowokowane, które gdyby nie wredny agent Tomek to by nawet nie pomyślały o zrobieniu wałka piszą nam dziś o racjonalnym podejściu do sprawy. To wcale nie były śmieszne teorie spiskowe, to wcale nie było szukanie drugiego dna, to było jak najbardziej racjonalne.

Pal licho jeszcze to co było przed wyborami(sam uległem temu zgiełkowi), ale ci którzy wciąz po tych paru latach piszą wciąż bojaźni przed IV RP strachu przed tamtą atmosferą, przed państwem policyjnym(kiedy to w planach PO jest poszerzenie kompetencji CBA, co w praktyce oznacza, że bedzie można inwigilować kogo się chce bez zgody sądu i kontroli żadnego innego organu), Ci którzy po 2 latach rządów PO rozpowszechniali brednie, że za Aferą Hazardową stoją bracia Kaczyńscy i to miała być prowokacja która zmierzała do pełzającego zamachu stanu :haha: (przyznam się, że to moja ulubiona teoria spiskowa :boruta: pardon to nie teoria spiskowa to racjonalne podejście do sprawy). Ci którzy nie widzieli nic zdrożnego w tym, że Kamiński dostaje dymisje, po tym jak wykrył wielki wałek, Ci którzy nie widzieli nic zdrożnego w tym, że dostaje zarzuty od prokuraty kiedy wykrywa wielki wałek. To właśnie Ci najgłosniej krzyczący o racjonalnym podejściu do sprawy.
Tak to Ci sami, którzy wierzą, że jak Komorowski wygra wybory to Tusk nagle po 3 latach zacznie wielkie reformowanie kraju :boruta:
Tak to są właśnie Ci którzy mają najbardziej racjonalne podejście do sprawy....

To też Ci którzy polityką to się właściwie brzydzą i mają ją w dupie, rzecz jasna wówczas jak jest dyskusja o jakiś konkretach i trochę merytoryczności. Kiedy jest dyskusja stereotypowa to jak najbardziej chętnie włączają się do dyskusji, kiedy te stereotypy okazują się Fałszywe, bądź też są proszeni o podanie konkretów, to właściwie to oni w ogóle czasu na dyskusje nie mają, mają ważniejsze sprawy i w ogóle ta polityka to shit, nie warto się nią zajmować.

PS.A ja po prostu myślę, że skoro do lokalu się leci to warto się zainteresować na kogo się oddaje głos. W ogóle uważam, że przed wyborami powinien każdy przechodzić jakiś test ze znajomości tego co się działo w Polsce przez ostatnie lata czy miesiące. Bo potem są takie kwiatki jak pisze Czecher że głosuje na tego bo ma 5- dzieci, czy na tego bo ma fajne wąsy, czy na tego bo mu zmarł brat. Nie prawo głosu powinni mieć Ci którzy mają pojęcie o sprawie :roll:

PS2. Moim zdaniem rozmowy z Napieralskim ze strony PO powinien prowadzić Niesiołowski:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 cze 2010, 16:07

Tylko cytujesz mnie, czy mówisz o mnie ? Bo przestałem czytać po drugim akapicie :lol: Bo myślałem, że będziesz się zwracał do mnie, a tymczasem nie mam pojęcia o kim i do kogo mówisz. Ja też mógłbym prawić godzinami o ufoludkach, ale po co?

Chce więc, żebyś się jasno określił - jeśli zaliczasz mnie do jakiejś grupy to powiedz to czarno na białym i podaj przykłady. A jak nie to skorzystaj z rady jaką niejeden raz dawałeś - zamilknij :) Na gierki, głupawe insynuacje to macie może w pisie czas, ja dziękuję :*
Ostatnio zmieniony 21 cze 2010, 16:53 przez red85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 cze 2010, 16:55

Tak tak jestem fanatykiem z PiSu, chcesz zobaczyć deklaracje członkowską ? :boruta:

Cóż zapomniałem, że czasu w ogóle nie macie, szczególnie na udzielanie się pod innymi nickami na innych forach np. Denovo i za to co tam wypisujecie to odpowiedzialności nie bierzecie? :boruta:

Cóż widocznie wypieranie się swoich poglądów i tego co się głosiło to coś co was łączy z waszymi wybrańcami.

Awatar użytkownika
Mateuszek.
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateuszek. » 21 cze 2010, 17:02

Kamil232 pisze:Pal licho jeszcze to co było przed wyborami(sam uległem temu zgiełkowi), ale ci którzy wciąz po tych paru latach piszą wciąż bojaźni przed IV RP strachu przed tamtą atmosferą, przed państwem policyjnym(kiedy to w planach PO jest poszerzenie kompetencji CBA, co w praktyce oznacza, że bedzie można inwigilować kogo się chce bez zgody sądu i kontroli żadnego innego organu)
Plany o których piszesz w zeszłym togodniu zostały poddane głosowaniu przez Sejm i nie napotkały żadnego oporu, a więc ustawa przeszła. Co to oznacza w praktyce? A no m.in. to, że pracownik socjalny ma większe prawo decydowania o miejscu pobytu dziecka, niż rodzic. Finisz kampanii wyborczej sprawił, że w mediach nie odbiło się to sporym echem.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 cze 2010, 17:17

Wilmore gdyby miał jaja to już go dzisiaj nie byłoby na forum
Czemu niby?
Nie ja tu wypisuję bzdury w co drugim poście, zwłaszcza w temacie o homoseksualistach, dając się ośmieszać osobom znającym się na rzeczy i na dodatek udając znawcę antropologii i wielu innych dziedzin. Nie ja wreszcie sprowadzam innych do swojego poziomu i pokonuję doświadczeniem. :wink:
Zaskoczyły mnie wyniki ostateczne o tyle, że dwie duże firmy niezależne dały ciała. Jak pisał red - nie wyobrażam sobie, by TVN czy Polsat miały przepraszać za to, że ciała dały niezależne ośrodki. Podtrzymuję natomiast to, co pisałem wcześniej, że w drugiej turze Kaczyński zyska bardzo wiele na głosach Napieralskiego jako człowiek wywodzący się z lewicowej partii, zresztą wygraną Kaczyńskiego przewidywałem jakiś czas temu już, PO dała ciała przez całą kampanię, zwłaszcza w kwestii, która dziś została podniesiona na TVP INFO przez jakąś panią politolog - PiS, co widać też na tym forum, miał dużo więcej harcowników gotowych umrzeć za wygraną Kaczyńskiego, PO przechodzi obok kampanii niebywale, chyba od kiedy interesuję się polityką liczący się kandydat nie miał takiej złej kampanii wyborczej.
Ale narzekać na to nie zamierzam, Kaczyński jako prezydent będzie mocniej wystawiony na mikrofony niż obecnie, gdy Bielan trzyma go na krótkiej smyczy, i znów się zacznie marna prezydentura Kaczyńskiego bis. Wtedy wybory samorządowe i parlamentarne wygra PO nawet przy tak beznadziejnej kampanii, bo ludziom opadną łuski z oczu, Kaczyński do końca życia odmienionego udawać nie będzie. Mnie to ani ziębi ani grzeje - najbardziej mnie cieszy wynik marnego Napieralskiego, co pokazuje, że lewicowy elektorat żyje i ma potencjał. Sam nie wiem, czy warchoł Kaczyński jako prezydent nie będzie najlepszym, co się mogło SLD przydarzyć w tej kampanii - choć nie najlepszym, co się mogło Polsce przydarzyć. Może nareszcie coś w SLD ruszy na poważnie, Olejniczak tymi wyborami stracił wszystko, Napieralski teraz będzie miał swój czas - zobaczymy, ile on jest wart, może jeszcze mnie zaskoczy i dorośnie do tej roli lidera lewicy, trzeba kogoś takiego teraz.
Szykują się debaty, będzie śmiesznie, znów coś palnie Kaczyński - jak w czwartek, że katastrofa samolotu nie była przypadkowa. :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 cze 2010, 17:27

Wilmore pisze:Podtrzymuję natomiast to, co pisałem wcześniej, że w drugiej turze Kaczyński zyska bardzo wiele na głosach Napieralskiego jako człowiek wywodzący się z lewicowej partii, zresztą wygraną Kaczyńskiego przewidywałem jakiś czas temu już
Nie zgodze sie z tym, wieksozsc glosuje w sposob zbytnio uczuciowy, a nie programowy... szacuje sobie ze wiekszosc elektoratu Napieralskiego poprostu nie pojdzie na 2ture

Wilmore tak samo jak Komoroswki teraz wygra, to sadze ze parlamentarne wybory beda porazka w wykonaniu PO, do glosu dojda SLD i PiS - z tego wzgledu ze nie bedzie juz usprawiedliwien, nie ma reform przez prezydenta, ktory blokuje, beda miec wszytskom w swoich rekach

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 21 cze 2010, 17:28

Jak pisał red - nie wyobrażam sobie, by TVN czy Polsat miały przepraszać za to, że ciała dały niezależne ośrodki
Nie wyobrażasz sobie,że ktoś robi z ciebie idiotę?Wybacz mi ale niemal każdy jest w stanie to sobie tutaj wyobrazić. :boruta:

Nie uważasz,że za dużo tych 'pomyłek' czy pomówień w tzw. niezależnych mediach?Naprawdę aż tak ciężko ci przyznać,że jednak jest coś tutaj nie tak niezależnie od twoich preferencji politycznych?Że pewne precedensy nie powinny mieć miejsca w normalnym,demokratycznym kraju?

BTW - wczoraj niemal umierałeś za rzetelność tych sondaży,wyśmiewałeś manipulację TVP,a dziś...skoro mylisz się w tak elementarnych sprawach,to może mylisz się i w innych?Pomyśl trochę nad tym lordziku.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 cze 2010, 17:45

I dlatego nazywam to rozmowy z fanatykami. Z nikim innym nie dyskutuje się o polityce tak trudno jak z wyborcami PiSu. Niemal zawsze kończy się to tak jak teraz - atakami na tego, kto nie wielbi Jarka i spółki. W prawicowych twardych głowach po prostu nie istnieje coś takiego jak tolerancja, nie ma zrozumienia, że ktoś może myśleć inaczej, że ktoś może mieć inne przekonania niż prawicowe.
Cóż zapomniałem, że czasu w ogóle nie macie, szczególnie na udzielanie się pod innymi nickami na innych forach np. Denovo i za to co tam wypisujecie to odpowiedzialności nie bierzecie? :boruta:
Proszę po raz ostatni - zdefiniuj w jakiej grupie jestem(ja się do żadnej nie zaliczam, ale ciągle mówisz wy, wy, wy...więc po prostu ciekaw jestem), a nie pierdu pierdu. Niczego co JA(występuję w liczbie pojedynczej) napisałem się nie wypieram. Tym bardziej więc nawołuję, żebyś jasno określał do kogo kierujesz swoje wywody i powiedział o co Ci chodzi, jakie masz konkretne zarzuty.
Cóż widocznie wypieranie się swoich poglądów i tego co się głosiło to coś co was łączy z waszymi wybrańcami.
Niczego się nie wypieram. Od lat jestem zwolennikiem wolności, liberalizmu i gardzę socjalizmem. Nic się w tej kwestii nie zmienia. Już powtarzałem dziesiątki razy, pisałem tutaj, że nie ma w tym kraju partii, której byłbym zwolennikiem. Ty jednak lubisz myśleć, że wszyscy Ci co nie popierają pisu muszą popierać wrogów :roll: Czas się ogarnąć i uwierzyć.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 cze 2010, 17:52

Wilmore tak samo jak Komoroswki teraz wygra, to sadze ze parlamentarne wybory beda porazka w wykonaniu PO, do glosu dojda SLD i PiS - z tego wzgledu ze nie bedzie juz usprawiedliwien, nie ma reform przez prezydenta, ktory blokuje, beda miec wszytskom w swoich rekach
Pisałem już o tym czas jakiś temu - dla PO wygrana w tych wyborach byłaby kłopotem, dlatego podejrzewam, że PO celowo tak tę kampanię prowadzi źle, żeby przed kolejnymi wyborami nie zostać skompromitowane przez każdego rywala politycznego - już im idzie nie tak, w razie połączenia władzy w jednej partii będzie katastrofa. PiS nie dało rady, PO też nie da.
I dlatego nazywam to rozmowy z fanatykami. Z nikim innym nie dyskutuje się o polityce tak trudno jak z wyborcami PiSu. Niemal zawsze kończy się to tak jak teraz - atakami na tego, kto nie wielbi Jarka i spółki. W prawicowych twardych głowach po prostu nie istnieje coś takiego jak tolerancja, nie ma zrozumienia, że ktoś może myśleć inaczej, że ktoś może mieć inne przekonania niż prawicowe.
Masz, niestety, rację. :wink:
Już powtarzałem dziesiątki razy pisałem tutaj, że nie ma w tym kraju partii, której byłbym zwolennikiem.
A UPR? Teraz bez Mikkego powinni tylko zyskiwać, może i brak im wyrazistego lidera, ale też pozbyli się faceta bredzącego często od rzeczy, co może im wyjść na korzyść. Gospodarczo są ode mnie daleko, ale podobają mi się dużo bardziej niż partie istniejące obecnie w sejmie, tzn. mają konkretny program i nie udają, że są inni niż w rzeczywistości.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 cze 2010, 17:54

W prawicowych twardych głowach po prostu nie istnieje coś takiego jak tolerancj
:haha: :haha: :haha:
Pewnie i to też nie Ty tutaj wyzywałeś od bandy ograniczonych pajaców Pisowców, to nie Ty tutaj wyzywałeś Pospieszalskiego i to nie Ty twierdziłeś, że tylko ludzie sfrustrowani głosują na PiS i tak mógłbym jeszcze podawać parę przykładów tej rzekomej tolerancji dla innych poglądów :boruta:

( Wilmore kolejny tolerancyjny dla innych poglądów.... :haha: )

Wybacz, ale nie mam zamiaru dyskutować z kimś kto się wypiera tego co pisał czy mówił. Po co mam nawet cytować jak zaraz napiszesz, że ja nic takiego nie mówiłem.

Tak tak Ty nie masz żadnej partii, a jak przychodzi co do czego to w lokalu zaznaczasz tylko jedyną opcję bez względu na to czego i co dotyczą wybory :)

Bez odbioru :)

PS. Jakby ktoś znowu się czepiał emotów, to i tak mało żeby obszydzić te absurdy tutaj głoszone i notoryczne mijanie się z prawdą.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 cze 2010, 18:03

A UPR? Teraz bez Mikkego powinni tylko zyskiwać, może i brak im wyrazistego lidera, ale też pozbyli się faceta bredzącego często od rzeczy, co może im wyjść na korzyść. Gospodarczo są ode mnie daleko, ale podobają mi się dużo bardziej niż partie istniejące obecnie w sejmie, tzn. mają konkretny program i nie udają, że są inni niż w rzeczywistości.
UPR-owi planuję się przyjrzeć. Kiedyś mi nie pasowali ze względu na JKM, ale jak nawet jego osobę zaakceptowałem ostatnio... ;)
Pewnie i to też nie Ty tutaj wyzywałeś od bandy ograniczonych pajaców Pisowców
Tak. Dla mnie prawica jest ograniczona, ale co z tego ?
to nie Ty tutaj wyzywałeś Pospieszalskiego i to nie Ty twierdziłeś, że tylko ludzie sfrustrowani głosują na PiS
Nie tylko, ale głównie. Tak myślałem i takie mam zdanie o zwolenników socjalizmu.

Nie rozumiem jednak co to ma wspólnego z wszystkim tym co napisałeś poprzednio ? Sawicka? Pazura? CBA ? Ziobro? Afera Hazardowa? Kamiński ? Komorowski ? Gdzie i kiedy zabierałem takie, a nie inne zdanie ? To są żenujące insynuacje godne tych najlepszych do których posuwali się Twoi pisowcy uluebieńcy. Przeproś to zapomnimy i tyle.
Tak tak Ty nie masz żadnej partii, a jak przychodzi co do czego to w lokalu zaznaczasz tylko jedyną :)
Ten podsłuch to chyba założyłeś w złym domu :lol: Zmień źródła. Robi się coraz zabawniej :lol:

PS nie za mało tych ikonek ? :boruta:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 cze 2010, 18:23

Miało być bez odbioru, no ale nie muszę....
ale co z tego?
Ty kpisz sobie w tym momencie? Prawisz coś o tolerancji, to z tego, że tolerancja dla innych poglądów to nie obrażanie innych epitatami czy nie oceniania i nie wyzywanie od najgorszych tego co ma inne poglądy.
Ale nie tolerancja wg. Reda dla innych poglądów= Kto jest za socjalizmem jest sfrustrowany, kto jest za prawicą jest ograniczony.
Genialne! :haha: To jest właśnie tolerancja!

Nie rozumiem jednak co to ma wspólnego z wszystkim tym co napisałeś poprzednio ? Sawicka? Pazura? CBA ? Ziobro? Afera Hazardowa? Kamiński ? Komorowski ? Gdzie i kiedy zabierałem takie, a nie inne zdanie ? To są żenujące insynuacje godne tych najlepszych do których posuwali się Twoi pisowcy uluebieńcy. Przeproś to zapomnimy i tyle.
Przestań za przeproszeniem rżnąć głupa. Po pierwsze dobrze pamiętam jak rozmawialiśmy przed wyborami w 2007 roku i co wówczas prawiłeś. Po drugie dobrze pamiętam co wypisałeś na innym forum o aferze hazardowej.
Ten podsłuch to chyba założyłeś w złym domu :lol: Zmień źródła
:rotfl: Znamy się nie od dziś i nie wiem co udajesz czy co próbujesz udowodnić, poza tymi wyborami doskonale wiem jak głosowałeś(a o tych pisałeś tutaj na forum) i bynajmniej nie dowiedziałem się tego z rzekomego drugiego źródła. Więc jeszcze raz powiem przestań za przeproszeniem rżnąć głupa.

I kto tutaj rzuca insynuacjami w drugą stronę :rotfl:

Masz rację jest zabawnie :)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 cze 2010, 18:34

Ty kpisz sobie w tym momencie? Prawisz coś o tolerancji, to z tego, że tolerancja dla innych poglądów to nie obrażanie innych epitatami czy nie oceniania i nie wyzywanie od najgorszych tego co ma inne poglądy.
Ale nie tolerancja wg. Reda dla innych poglądów= Kto jest za socjalizmem jest sfrustrowany, kto jest za prawicą jest ograniczony.
Genialne! :haha: To jest właśnie tolerancja!
Ok, będę od dzisiaj tolerancyjny dla nietolerancyjnych :lol: Co do socjalu - to rozmowa na inny temat, a to nie jest miejsce, żebym się tłumaczył ze słów, któe tutaj nie zostały nawet wypowiedziane. Masz problem ? Są inne drogi, żeby o wyjaśnić, a nie forum.
Przestań za przeproszeniem rżnąć głupa. Po pierwsze dobrze pamiętam jak rozmawialiśmy przed wyborami w 2007 roku i co wówczas prawiłeś. Po drugie dobrze pamiętam co wypisałeś na innym forum o aferze hazardowej.
Widzę, że więcej pamiętasz niż ja :lol: Dalej jednak ma to niewiele wspólnego z Twoim poprzednim postem, bo pisałeś o niejednej rzeczy, która miała miejsce po 2007 roku, a nigdzie nie zabierałem głosu.
Znamy się nie od dziś i nie wiem co udajesz czy co próbujesz udowodnić, poza tymi wyborami doskonale wiem jak głosowałeś(a o tych pisałeś tutaj na forum) i bynajmniej nie dowiedziałem się tego z rzekomego drugiego źródła. Więc jeszcze raz powiem przestań za przeproszeniem rżnąć głupa.
Pisałem tutaj na forum, że głosuję na przedstawiciela PO ? :boje się:

Kiedyś sobie obiecałem, że nie wdam się w te głupawe przepychanki. Ucinam to w tym momencie. Nie będę rozmawiał w takim stylu, kiedy się mnie coś insynuuje, kiedy próbuje się mnie utoższamiać z jakąś grupą i kiedy próbuje się mnie - jak kolega Mazur (z miernym skutkiem, ale jednak) - obrazić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”