Polskie kluby w europejskich pucharach - Strona 90

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Ile polskich drużyn dotrwa do IV rundy eliminacyjnej?

Wszystkie
4
20%
Trzy
1
5%
Dwa
6
30%
Jeden
2
10%
Żaden
7
35%
Awatar użytkownika
KASZUB
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 21 cze 2010, 20:14

Zgode to ja mam z sasiadami a poznaniakow nie lubie wiec im nie kibicuje. Coz, mam takie prawo. A poza tym wszyscy wiemy jaka nazwe ( producent AGD ) powinien nosic wielkopolski klub. Czyz nie?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 21 cze 2010, 20:58

KASZUB
czołem pokemonie !

Żeby nie było off topa - w sobotę pierwszy sparing na Bułgarskiej. Rywal ciekawy. Martwi narazie brak poważnych transferów... kadra ma być gotowa na wyjazd do Austrii, a tymczasej nie mamy poważnego napastnika, klub zasilił tylko Jacek Kiełb. Coś mozolnie to idzie... potrzebujemy dwóch dobrych napastników od zaraz, środkowego obrońce i warto by dołożyć DM jeżeli mamy walczyć o LM... inaczej bedzie klapa, Levadia 2

Awatar użytkownika
KASZUB
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 21 cze 2010, 21:32

Mendez, zalosny jestes i ta wiadomosc skrycie wyslana z inwektywami. Jestes prawdziwym tchorzem. Myslisz ze kazdy kibic Arki musi byc kibicem klubu z Poznania. Powiem tobie ze sa zarowno w Gdyni jak i Krakowie spore grupy kibicow przeciwko tej zgodzie. Poza tym niech ktos sprobuje zaprzeczyc FAKTOWI ze Lech sprzedal sie Amice.
Swoja droga niewiele wiesz o ruchu kibicowskim i chuligance wiec to tyle co mialem do przekazania.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 21 cze 2010, 22:04

KASZUB

Napisałem Ci na PM-a nie dlatego, żem tchórzem (lol) a dlatego by nie zaśmiecać tego wątku... za co teraz przepraszam adminów :D
KASZUB pisze:Swoja droga niewiele wiesz o ruchu kibicowskim i chuligance wiec to tyle co mialem do przekazania.
hmmm ciekawe... :D cóż mi dodać. Niektórzy wolą vuvuzele i ubrać sie jak choinka, założyć na siebie strój kurczaka i mieć swoje 3 sekundy na telebimie. Inni wolą dopingować swój zespół i tworzyć niezapomnianą atmosfere. Jednym słowem mam nadzieje, że w Gdyni jest więcej tych "mało wiedzących o ruchu kibicowskim" niż takich kumatych jak Ty.
Nie musze już pisać kto zaczyna napinke ;) Zrozum, że są pewnie wytyczne... nie akceptujesz, ok. Ale propaganda na odwrót jest nie na miejscu. Tak jak Ci napisałem na privie - w takim razie jak pójdziesz na Lechie w szalu łączonym (lol) to też uznasz to za "spoko" bo kose to mozesz miec z sąsiadami i nikt Ci nie będzie mówił kogo masz lubić a kogo nie ? hm ?

PS tak, o chuligance mało wiem. Nie kręci mnie sekcja gimnastyczna. Tak jak ich rzadko kręci mecz ;)

Pozdrawiam, EOT. Jak co to daj na priva.

Awatar użytkownika
KASZUB
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 21 cze 2010, 22:28

Dla mnie nie ma mowy o zadnych wytycznych bo o wlasnych sympatiach i antypatiach, o wlasnych upodobaniach decyduje tylko i wylacznie ja sam.
Nie wiem skad wyciagnales ta Lechie i choc szanuje ich za tradycje, itp. ( prywatnie mam wsrod nich kilku przyjaciol ) to gdanski klub zawsze bedzie dla mnie nieprzyjacielem delikatnie mowiac.
Osobiscie uwazam ze Arka ( wespol z Craxa ) powinna zakonczyc zgode z Poznaniem i to wszystko.
Personalnie do ciebie nic nie mam i masz prawo kibicowac komu chcesz.

Do majer13: Nigdy nie bylem chuliganem choc jestem blisko nich a oni blisko mnie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 cze 2010, 22:29

KASZUB pisze:
Do majer13: Nigdy nie bylem chuliganem choc jestem blisko nich a oni blisko mnie.
Jak blisko ?

Awatar użytkownika
KASZUB
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 21 cze 2010, 22:31

Jak dwie komorki tej samej tkanki.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 cze 2010, 23:07

A on nadal z tym lekarskim podejściem do nas ...

Tak żeby nie było OT ... Myślę że Ruch jest w stanie przejść pierwsze dwie rundy eliminacyjne jeśli nie odda Sadloka i Sobiecha. Wisła raczej nie powinna mieć problemów ,zresztą Lech też nie ...
KASZUB pisze:Nie wiem skad wyciagnales ta Lechie i choc szanuje ich za tradycje, itp.
A tych poznańskich nie szanujesz :?: Nawet jak klub się według Ciebie sprzedał to kibice nadal Ci sami ...
kaczy pisze:Jak blisko ?
Tak blisko że musi sobie na forum odreagować ;)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2907

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 cze 2010, 8:56

Jedni się biją w realu inni na necie. Proste.

Awatar użytkownika
KASZUB
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 22 cze 2010, 10:37

Majer13, Lech sprzedal sie i to jest fakt a nie moja opinia. Wiadomo jakie sa pyry i dlatego ich nie lubie. Ot co. A kasa zawsze byla u nich na pierwszym miejscu dlatego wola oddac honor i dume a zyskac pieniadze.
Poza tym, majerze13, z tego co piszesz to wynika ze to ty musisz odreagowywac jakies swoje frustracje.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2010, 10:47

KASZUB pisze:Wiadomo jakie sa pyry i dlatego ich nie lubie.
nawet z gzikiem ? :shock:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2010, 10:59

Co to jest gzik :shock: :o ?

ed
wiki prawde ci powie :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Gzik

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2010, 18:13

Wisla trafila niezle 4 zespol ligi litewskiej i malo meczaca podroz. Majac w perspektywie fakt ze na 99% zostana Marcelo i Brozki jestesmy na bardzo dobrej pozycji na samym starcie.

Ruch troche malo ciekawy wyjazd az do Karagandy, zespol malo wymaghajacy ale podroz bedzie mordercza... W zespole pewnie zostana Sobieh i Sadlok, jest Bronowicki takze tez nie bedzie zle.

Amica Wronki trafila na Inter Baku. Na wyjezdzie edzie ciezko ale wierze w zespol popularnych "Kuchenek".

Pozdrawiam clonera

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2010, 21:30

Martinho pisze:99% zostana Marcelo
:ok:

Ruch juz po 3/4 rywalizacji w pierwszej rundzie z kazachskim gornikiem, chyba tylko jakis niesamowity pech moze sprawic, ze odpadna... pomimo, ze sa druzyna gorsza :!: w dwumeczu. W pierwszym spotkaniu wsyzscy zgodnie powtarzaja jaki o niewybaly splot okolicznosci sprawil, ze Ruch wygra w Kazachstanie majac na dobra sprawe 100% skutecznosc, zas Szachtor nawet nie trafil do pustej bramki :o majac dosc znaczna przewage i sytuacje przegral :!: Teraz w Chorzowie spotkanie wyrownane ale straszne bledy w obronie Ruchu stwarzaja goscia bardzo dobre sytuacje :!: z wskazaniem na gosci :!:
Sadlok LOL najslabsza persona, nie wiem czy jest myslami w Warszawie czy byl to tylko wyskok 1sezonu...
Szachtior juz strzleil gola ale z spalonego, w koncowce rowneiz odgwizdano spalonego w dogodnej sytuacji gdzie ... nie bylo spalonego

Ruch do boju bo pkt na gwalt :!: w 2rundzie juz bardziej z gorki

Awatar użytkownika
toporow
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 08 lip 2010, 21:59

Sobiech na 1:0 u siebie i mają już zapewniony awans.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”