Suarez strzelił bramkę! Oby tak dalej Luis!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 cze 2010, 18:09
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 cze 2010, 18:10
W 2002 jako mistrzowie śwoiata nie wbili ani jednej bramki.emdżej pisze:Pięknie skompromitowali się Francuzi. Będę złośliwy i powiem, że żałuję tego, że udało im się tego gola jeszcze strzelić. Wicemistrz świata bez zdobytej bramki? Coś pięknego. Swoją drogą to Francja ma dość dziwny cykl występów na MŚ. Od 1998 roku: złoto, faza grupowa, srebro, faza grupowa
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 cze 2010, 18:12
a to czemu? odkad pamietam, zawsze i wszedzie podaja wynik rownoleglego meczu, w koncu ma on ogromne znaczenie dla meczu, ktory ogladasz. jak nie chcesz relacji livescore to wylacz dzwiek. chociaz u mnie to scoreboard pokazywali z drugiego meczu co jakis czas wiec to by nic nie dalojednak Szpakowski relacją livescore.com całkowicie zniechęcił mnie do oglądania meczu, którego wynik już znam. Mam nadzieję, że ktoś zwróci uwagę naszej gwieździe mikrofonu, że jednak nie powinien informować o wyniku równoległego meczu.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 cze 2010, 18:12
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 22 cze 2010, 18:14
gangsteroflove
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2010, 18:20
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2010, 18:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 cze 2010, 18:39
Dopadł go jakiś wirus. Zdaje się, że problemy z żołądkiem.Dr.Football1 pisze:PS. Ktos wie czemu nie gral Godin ?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2010, 19:38
to jak okreslic grupe Anglii, WlochMartinho pisze:Gtrupe mieli wybitnie slaba
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 22 cze 2010, 19:43
Effi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 22 cze 2010, 19:50
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2010, 20:00
badz NigeriiEffi pisze:W 1/8 trafią na drugą drużynę grupy B, czyli pewnie Grecję, lub Koreę Południową
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 cze 2010, 20:27
Chłopie pisałeś o zawodniku, który próbował się wyrwać i trafił przeciwnika w klatkę piersiową, szyję i to nawet nie łokciem, gdzie tam widziałeś rozmyślność w tym działaniu. Gdzie tam była inne zachowanie wobec Yoanna. Być może nie pamiętasz o czym piszesz i co piszesz. Jeszcze mi napisz, że mam problem ze wzrokiem i Francuz trafił przeciwnika w klatkę piersiową, bo przecież to będzie lepiej pasowało do twojej teorii.arek_ahig pisze:Doprawdy Twoje rozumowanie i umiejetnosc wyciagania wnioskow poraza i budzi pewien niepokoj.
Wowczas pisalem o sytuacji, kiedy dany zawodnik rozmyslnie probuje uderzyc innego pilkarza (moze to byc rowniez kolega z druzyny). W takiej sytuacji zamiar uderzenia jest karany identycznie jak uderzenie. To jest ten wyjatek. W pozostalych sytuacjach ocenie podlega nie zamiar lecz odniesiony skutek, niezaleznie od intencji danego zawodnika.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 23 cze 2010, 14:44
Żebyś się nie zdziwił jak w półfinałach bedą same drużyny z Ameryki Południowej. Chociaż jest mi to obojętne czy wygra Urugwaj czy Korea. Kibicuje obu tym kontynentom. Ameryka - prawdziwy futbol, prawdziwe kibicowanie, Azja - przyszłość światowej piłki.Martinho pisze:Buhahah Urugwaj w polfinale widzisz ziomus, nic tylko boki zrywac [`]. Gtrupe mieli wybitnie slaba - Francuzi bez formy, RPA najslabszy gospodarz w historii mundialu i Meksyk ktory cos soba reprezentowal ale nic nadzwyczajnego. Urugwaj odpadnie juz w 1/8 jak trafi na Koreancow.
Unista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 cze 2010, 15:38
myhalek_acm
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio