"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2005, 11:32

""ZNÓW PUNKTY DLA NASSSSSSSSSS - BEZELA KOCHANAAAAAAAA"" ! !!!:D

Złe myślicie !! (bez urazy) Ale co to znaczy szczęście przy takiej bramce i takim meczu ??

5 czyników które przemawiaja za tym że ten mecz wygrał Milan:

Po 1:: Inter grał lepiej i czasami szybcie ale do 30 metra, bo już bliżej był Sandro i Paolo i Inter miał 2 okazje z bliszej odległości niz 16 metrów..........

Po. 2: Najgrożnieszy moment meczy w wykonaniu Inter miał miejsce w 47 minucie Veron z 16 metrów strzela na bramke broni Dida !!! szczeście ? bardzie należało sie spodziewać że obroni niz że nie misrz swiata puścił w tym sezonie 16 bramek to chyba swiatczy o klasie defensywy rossoneri i tym że Interowi ewentualna bramka przyszła by z trudem na maxa !

Po: 3 Kaka strzal gola ! Szczęście ?? a moze inaczej BŁĄD DEFENSYWY INTER ! Martins gubi siena 16 metrze pika od Rino ! ! a Inter zlekcewarzył ten strzał Kaka zmieniał lot ale gdyby Cordoba lub Emre wyszli szybcie z słupka był by spalony !!! Czyli kto zawilił Toldo ?? sedzia ?? czy obronca Trude by było by Kaka nie wykorzystał tego .........

Po 4 :Kaka rozegal słaby mecz i to na maxa i dla tego srzelił bo gracze Inter poradzili sibie z nm ok. 5 razy a w najwazniejszym momecie zostawili nie krytego !!

Po 5:Szczeście ?? A co maja powiedzieć piłkarze czy kibice Parmy walczacej o zycie ?? kibice Sampdori która teraz była 3 ale ze strata 7 pkt. Nawet Juve prowadziło i szczeście zrobiło swje !

Jak to Crespo powiedział w meczu z Juve to my powinnismy wygrac leczy był remis teraz to odrobilismy tym że bramka przyszła w odpowiednim momecie !!

Ja nie ciesze sie z porażki Inter tylko ze zwyciestwa rossonerich. Mam lidera i nadal walczymy o scudetto a czy to by mecz szczesciwy na pewno w jakims stopniu ale to były derby i chyba kazdy wie co znaczy to słowo ! Pozdrawiam !!!

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

**ROSSONERI REWOLUCJA :D** **NAS NIE PODOŁATE BO NIE DACIE MAM RADE :D - JEST NAS WIELKU - NAS NIE POKONACIE** heheh

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lut 2005, 15:27

Chce jak najszybciej zapomniec o tym meczu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2005, 15:40

Serek >> jasne że musicie zapomieć bo to jest piłka a "Piłka jest jedna a bramki dwie" ...............

A teraz mam pytanie :!: :?: jest już po meczu wynik znamy i powiec czy nie przypuszczałś (z złych myślach) że Inter przegra ten mecz !!!??

kieruja sie czym kolwiek statystykami, tabela czy sukcesami ......... oczywiscie nie mówi tu o nie wierzeniu w swoich bo barwy wybiera sie raz na całe życie a serce bije tylko w jednym rytnie ale czy bałeś sie czy byłeś pewny swego ??? ?? Tylko szczerze prosze ! bo ja miałem obawy bo to tylko piłka .......

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2005, 1:50

I po derbach coś cicho tu ..... :twisted: Fajną fotke znalazłem która pokazuje co znaczą takie mecze !!! Wspaniała oprawa i nieustajacy doping !!

Kaka strzela na bramke od strony Curva Sud a tak juz euforia !!!!

**FORZA MILAN** **GRANDE MILAN**

inter1908
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 01 mar 2005, 11:40

zycie.......raz sie wygrywa raz przegrywa....no i memisuje ..... z mialen zawsze mielismy pecha i trudnosc grania ;/;/ trzeba czekac na natepne DERBY !!!!:( teraz trzba sie skpuc na LM i obronie 3 miejsce w SERIE A bo sampdoria goniii!!! no i jest jeszcze puchar włoch!!! mam nadzieje ze inter go zdobedzie a w finale znów moze dojsc do DERBY !!! znów beda emocje !!! FORZA INTER!!!

Heja
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Heja » 04 mar 2005, 9:21

Inter Slabeusze !!! niech sobie kupuja kogo cchca i tak beda slaby
Forza Milan !!

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 04 mar 2005, 18:10

Panien Heja czy jak tam Panu......jeśli chcesz się udzielać na forum proponuję najpierw nauczyć się poprawnej polszczyzny. Tylko się kompromitujesz............

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 04 mar 2005, 23:15

Juz po derbach zwycieskich na szczescie dla MIlanu ale mysle że moderatorzy zamkną ten temat!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 mar 2005, 16:06

ja jednak pi cichu liczylem na sniespodzianke ale niestety taka jest pilka

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 31 mar 2005, 15:42

***ŚWIĘTA WOJNA NA SAN SRIO po raz 260*** Temat reaktywacja !!!

Nie bede zakladał nowego tematu jak tej w zasadzie ten sam. Tylko liczby sie zmieniaja i rozgrywki.... Zauważyłem że i już wszyscy kibice Milanu i Inter żyja nadchodzącymi Derbami Mediolanu w Champione League. Coraz czeście piłkarze wypowiadaja sie o pojedynku. To zaczynamy "zabawe" :D

Co prawda obie "11" czeka jeszcze kolejka ligowa w której Milan podejmie na San Siro Brescia a Inter jedzie do Bologny.

Popszednie Derby ligowe wygrał AC Milan 1:0 po bramce Ricardo Kaki i było o 100 zwyciestwo w derbowych pojedynkach. na 260 rozegranych. Inter wygrał 87 razy. Dwa lata temu w LM dwa remisy (0:0) i (1:1) dały awans Milanowi i póżniejszy puchar LM. Bramki w histori Świetych Wojen wychodza na kozyśc rossonerich 413- 382. Ten bilans jest lepszy dla Interu w tylko samej serie A.

TEN DWUMECZ W LM TO BĘDĄ 49 i 50 DERBY MEDIOLANU W KARIERZE KAPITANA ROSSONERICH PAOLO MALDNINEGO !!!

Inter pokonany tylko raz w tym sezonie ... przez Milan. Mistrza Włoch ma szanse na obrone scudetto bo jest lidrem tabeli ligowej. Do końca sezonu serie A 9 kolejek. I każdy mecz jest o scudetto. Tym bardziej że Juve nie śpi... Dla Nerazzurich tyn dwumecz jest o życie. Ale mecz ligowy też był o życie .....

W zespole Milanu zagrają ostatnio kontuzjowani. [zagraja jak trenet bedzie chciał] Andriy Shevechenko, Vikash Dhorasoo, Sardno Nesta czy Pippo Inazghi. Na dzień dzisiejszy Carlo Ancelotti ma do dyspozycji wszystkich graczy z kadry na mecz LM. W lidze z Brescia nie zagraja za kjartki Stam i Kaka czyli odpoczna przed derbami.

W drużynie Inter : Nie pewny wystep w nawet dwumeczu Adriano nie które żródła mówia że może zagrać w drugim meczu nie które że w dwóch a nie które że wogóle !! Szkoda Daj mu Boże zdrowia .. Nie zagra wedłóg moich informacji Recoba, Davids i Cruz. Możliwe że Emre po ostatnich jatkach. [jak te informacje sa juz nie prawdziwe to luz chłopaki]

Pierwszy mecz juz w środe 6.04 Milan jest "gospodarzem" tego pierwszego meczu. Jak wiadomo ostatnie lata przynosiły zwyciestwa Milan w Świetych Wojnach" a nawet zwycieskie remisy. Czy tym razem bedzie tak samo ?? Czekam na waszą opinie :D

Ja sądze tak samo jak przed meczem ligowym z kilku kolejek do tyłu. ZADECYDUJA BŁEDY - wtedy to sie okazało prawdą bo Kaka i Rino wykorzystali bład gracza Interu. Mam nadzieje że bedzie klasyka pełna gembą :D Wynik jest sprawą otwartą i wygra lepszy.

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 31 mar 2005, 16:06

Ja tak wlasciwie obu druzyn nie lubie za bardzo ale jesli juz mam wybrac to wole Milan. Wogole jesli chodzi o lige wlaska to chyba najbardziej lubie Milan a potem Inter.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 31 mar 2005, 17:01

bobi77 pisze:Ja tak wlasciwie obu druzyn nie lubie za bardzo ale jesli juz mam wybrac to wole Milan. Wogole jesli chodzi o lige wlaska to chyba najbardziej lubie Milan a potem Inter.
Bobik, ty się zastanów co piszesz, co pieprzysz jakieś bzdury!!!Inter ma Adriano jak już się wcześniej wyrażałem, Milan ma Szewę, Kakę. Wygra Milan, to będzie ten mecz napewno hitem Ligi Mistrzów.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 31 mar 2005, 19:01

Ważne jest to że o awansie zadecyduje dwumecz .....

Mam nadzieje że Sheva szybko zacznie prezentować forme z przed kontuzji. Jak pomyśle o tym że przed meczem z Lazio nie grał troche wszedł na boisko w 60 minucie gdy Milan przegrywał 1:0 i po 6 minutch wykonał wolnego z 35 prawie. Takiego wolnego że Perruzi w bramce bił brawo :D To wiem że Andriy po swojemu pali sie do gry. Kaka odpocznie w meczu z Brescia, Jaap też bo kartki czyli nie bedzie problemu. Wraca do gry Nesta jest już Dhorasoo i Simic. Crespo obudził sie w najlepszym momęcie sezonu, wraca Pippo do fomry. Same + :D

O wyniku znów zadecydują poszczególne błedy. Uważałem tak przed drugim meczem ligowym i okazało sie to trafne. Liczby nie graja jak to sie mówi ale liczby tez nie kłamią :D Ważne bedzie zagrać swoje i w defensywie i ofensywie. Teraz to Inter znów jest pod presja wiekszą presja kibiców i presia Morratiego który nie tak dawno mówił o scudetto teraz juz nie scudetto tylko LM także ja sie dziwie wypowiedzia nie których pilkarz Interu bo oni sami na siebie narzucaja dodatkową presje. Nesta w Milanie nie przegrał jeszcze derbów Mediolanu, Vieri nie wygrał w Interze. mam nadzieje że talizmany beda działać :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 mar 2005, 21:24

ja powiem krotko, ale tresciwie : jesli zagra Adriano - wygra Inter, jesli nie - to bedzie lipa :(
ale trzeba wierzyc w FC INTERNAZIONALE !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”