Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 22

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 mar 2005, 0:43

no jak Juve sprzeda Zambrotte to na pewno straci... i to jest bardzo niepokojące, że nie ma jeszcze takiej wypowiedzi... czytałem gdzieś, że zarząd jest w stanie zaakceptować ten transfer... :? bo to ostatnia szansa, żeby otrzymać za niego większą kasę... ale kwestia niczym nie poparta :D mam nadzieje, że tak się nie stanie... Zauri ciekawy ale nie zastąpi nam Zambrotty...

wiem, że Chivu drogi ale to wszystko zeleży czy Zambrotta odejdzie, bo jak Lucjan chce go sprzedać to powinien się postarać o godnego następce...

no i Ty nie wierzysz w transfer Cassano jednak... :D a ja wierze... Totti jak ojciec?? hehe nie zdziwiłbym sie jak by Totti odszedł do Realu :p ale z Mutu też bede zadowolony :D

Rosickiego Borussia nie chce sprzedać ale może nie mieć wyboru... bije się o niego pare klubów... zobaczymy :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 mar 2005, 23:53

Szabanhi Nonda -- W Juve !! za darmo :D !!

Przyjmijmy że tak jest czyli Nonda jest trzecim po Ginaicheddie i Kovacu graczem który (zanosi sie) zasili Juve za darmo !!

Maestro wobec tego jesteś w stanie nadal obalić wizje moje fazowej kuli baku baku z nie dawna ??

Że w mercato Moggi pozyska 3 graczy za fricko i jednego średniaka z kase i powie: ""Mamy świetnych graczy w kąponowali sie z zespół i nie potrzebujemy wzmocnień już w tym momecie "" a co za tym idzie nie bedzie Rosickiego czy Van Der Vaarta czy tego Argentyńczyka w linie pomocy.

Oczywiście zakładami że Nonda przejdzie do Juve do mi sie wydaje że Moc Funta i możliwośc gry z kolega z czasów Monaco Dado Prso skuci do do Rangersów. Ale moge się mylić ale tak sądze i sam obale swoja teorie spisku czyli bedzie Moggi musial jeszcze kogos za darmo pozyskac by sie zgadzało

Co Ty na to Maesto ??

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 0:19

co ja na to?? hehe ciesze się z Nondy. to wartościowy zawodnik... ale pewnie pojdzie na wypożyczenie (może właśnie do Rangersów??)

jeszcze się nie ciesz, bo to środek sezonu. Twoja kula widzi tylko 2 tyg. do przodu :p prawdziwe mercato jeszcze się nie zaczęło... jeszcze kilka tygodni :p a myśle, że jakiś dobry pomocnik (Essien, Rosicki- wiem uczepiłem się go ale tylko dlatego, że mi zależy... ale Lucek ma to pewnie w... powiedzmy inaczej to widzi :D) powinien nas jeszcze zasilić... to powinien być najważniejszy cel najbliższego mercato dla Juve... narazie jest ostrożnie i rozważnie, czyli za darmo :D ale nie wierze, żeby Lucek nic nie wydał w tym roku... :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 0:35

Mi sie wydaje że to mercato bedzie roztrzygniete jeszcze przed otwarciem przynajmiej jeśli chodzi o Milan i Juve. Ile Łysy i Lucek wyda to sie nigdy nie dowiemy ale sądze że bedzie wszystko jasne szybciej niz sie spodziwamy.

Nie wiem czy to ma sens to Nonda wydał by sie w tym momecie frajerem krótego Lucek zrobił na cacy ale ...... Mimo że nie jestem teraz ujarany to mam wizje że i Mutu [jak sprawa sie wyjaśni] i Nonda zasilą Roma a Lucek bedzie chciał dopłacić "grosze" i wyrwać Cassano...

To jest dziwne troche że Nonda by poszedł na takie coś ale widze że tak przynajmiej planuje Moggi.

A ciekawe jest to http://www.calciomercato.com/modules.php?name=titolone zerknij :D

I Włoska sonda z której wynika że Włosi odstawiaja w Ciemno transfery Cassano do Juve ..... - Gilardino i Jankulovski Milan i co ciekawe nawet Ronaldinho do Interu jest wysoko :roll: Chyba sami Tifosi Nerazurrich głosowali hehe

http://www.calciomercato.com/modules.ph ... pollID=314

Awatar użytkownika
Ragazzo_Della_Juventus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ragazzo_Della_Juventus » 30 mar 2005, 9:57

Taaaaa!! bo w Ligue 1 bryluje i strzela dużo goli dla Monaco! oczywiscie ze strzela bo tam nie ma kto prócz niego strzelać! jest niezł ale w kontakcie z pierwszym lepszym obrońcą w Serie A by wymiękł moze strzelałby gole z Brescią czy Regginą ale z Milanem czy interem presja by go zjadła!! dlatego mysle że to by było złe posunięcie transferowe Moggiego a pozzatym na co nam kolejny napasatnik mamy przecież Zlatana , Alexa , Davida , Marcelo i Adriana ! Shabani jest nam kompletnie nei potrzebyn

Peace

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 13:06

No tak wymieniłeś 6 napastników i to może pokazywać że Cassano nie przyjdzie do Juve albo może też pokazywać że Juve pozbedzie sie jednago i Ja stawiam na Trezegueta bo on zarabia swoje w klubie a teraz jeszcze Moggi może wyciadnąc siano za niego. Jak Mutu i Shabani przyszki za darmoche to tylko sprzedarz kogoś za kase jest tu madry i racjonalnym rozwiązaniem....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 18:04

taaa 6 napastników... ale jak coś to Cassano przejdzie na zasadzie wymiany za Mutu... Nonda pewnie też na wypożyczenie pojdzie no i myśle, że prędzej Zalayeta odejdzie niż Trezeguet... swego czasu francuzem interesowała się Barca ale dawno było... :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 18:23

Meastro wszystko ładnie pięknie ......

Tylko prosze Cie nie pisz tego typu rzeczy jak by piłkarze pozyskani za darmo byli "Frajerami których Juve zauroczyło i wont w świat"

Przeciesz zastanów sie nad tym co napisałem juz kiedyś !!!

TZW. "PRAWO BOSMANA" - Pozwala pozyskać zawodnika po upływie jego umowy z dotychczasonym kluben bez odstepnego jest jeszcze jeden warunek ale Nonda przekroczył 21 lat tak takze jgo sie nie tyczy....

Wiesz że Miccoli i Maresca n nawet Di Vaio do tej pory maja żal !! I czy uważesz że Nonda by wybrał Juve podpisał umowe i pozwolił sie wygonić z klubu ?? i dostawać tylko pieniadze za umowe ??

Ja w tym samym momcie gdy on miał karte na ręku Rangersy dawali mu na druga reke np. 1 miliony euro za podpis. ???? + to co w umowie

A wybrał Juve tylko dla tego że może z nimy cos wygrać w z Rangersami bedzie grał derby Glasgow przeciwko Celticowi i to bedzie jedyne finał w jakim wystapi ......

Mam racje czy nadal uważasz że da sie wygonić w "świat" ??

Pozdro - - - Trezeguet na moje oko do jeszcze Moggi zarobi a potem moze juz stracic .....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 mar 2005, 23:15

Zaza no tak... ale to co ja napisałem to tylko spekulacje... kto wie co Moggi ma w głowie?? ale pamiętaj też, że żeby grać w takim klubie jak Juve nie wystarczy podpisać kontraktu... Nonda wie jaka jest rywalizacja w klubie (Del Piero, Trezeguet, Zlatan, Zalayeta, Mutu, może przyjdzie Cassano...) wie, że musi ciężko pracować, żeby zdobyć miejsce ale takie rzeczy jak wypożyczenie na rok zaraz po pozyskaniu (przynajmniej w przypadku Nondy)... myśle, że on na pewno słyszał takie spekulacje... myśle, że on już ustali to z klubem, ewentualnie postawi jakiś warunek i podpisując kontrakt z Juve na pewno bierze to pod uwage... nawet jesli mu sie to nie podoba... jesli nie bedzie chciał to nie podpisze kontraktu, a miejsca w kadrze nie dostanie ot tak za darmo... myśle, że Nonda wie co go czeka w Juve tzn. gra czy wypożyczenie. chce wygrywać puchary ale też chce zarabiać kase, bo gdyby chciał tylko grać, to by podpisał kontrakt z jakimś cieniasem... gdzie by grał w każdym meczu...

niestety takie są realia piłki i gra lepszy po prostu... Nonda wie jacy piłkarze są w Juve, jaka rywalizacja i wie czego się spodziewać przynajmniej w jakimś tam stopniu...

rozumiem co chcesz powiedzieć ale to co my słyszymy to tylko spekulacje, w wiekszości przypadkow przekrecone przez media... piłkarz podpisując kontrakt wie na co się godzi i na pewno się dogada z klubem. nie wiemy co sobie ustalili działacze z np. Mutu czy Nondą...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 23:39

No ale nadal nie pojmujesz chyba oco mi chodzi ?? Kto był by tak głupi by teraz związać sie obojetnie z jakim klubem i pozwolić sie wyporzyczyć ?? Jak na drugim końcu europy dają kase i miejsce w 1 składzie. ??

Co Moggi ma w głowie ??Z sprawą Nondy ?? Na pewno ma to samo co Nonda bo przeciesz on czyta umowy zawarte z ewentualnym klubem .... Wiec jak nie ma mowy o wyporzyczeniu to Moggi nie może działać "wont w świat".

Dzisiaj Aga w felietonie przytoczyła sprawe Davidsa i Lazio i to podobnie nie odpowiada zostaje i płać kase bo mam umowe z wami a nie z tym klubem X .... i tak Nonda jest kontuzogeny....

Spekulacje ?? Ale ja nie rozumnim jednego że Ty czy ktoś inny wieży że Nonda przejdzie za fricko i pozwoli sie wyporzyczyć juz jako pikarz Juve ?? Jak mogł by zrobić tak że np. podpisuje na 1 rok umowe z Randersami i dosteje 3 razy wiecej - Funtów :D

Na moje oko. ..... Jak przyjdze Nonda bo to tez nie jest potwierdzone to odejdzie Trezeguet bo Moggi na nim jeszcze bedzie mógl zarobić a Nonda wtedy bedzie taki Zalayeta ..

Sprawa Mutu jest inna wiesz dla czego .... a Cassano jeszcze inna ale nie wierze że Nonda zgodzi sie iśc do Romy !! Która może go sama zwerbować jak cos ....

Rozumiesz o co mi chodzi ?? To juz nie tyle o Juve czy Nonde tylko o Prawo Bosmana !! Pozdro ....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 mar 2005, 16:43

:? chyba się nie zrozumieliśmy troche... nikt nikogo nie wygania 'na chama'. chodzi mi o to, że klub to ustala z piłkarzem, a w tym przypadku Nonda na pewno uzgodni z działaczami co i jak... kontraktu chyba nie podpisał jeszcze, a na pewno słyszał/był poinformowany o możliwości wypożyczenie na pierwszy sezon... i myśle, ze dogada się z klubem. przecież nikt mu nie karze podpisywać kontraktu z Juve, warunki są do ustalenia!! to wszystko są nieoficjalne informacje jeszcze więc nie wiadomo jak bedzie. ja tylko przedstawiłem jedną z możliwości, którą ułożyłem sobie w główce :roll: :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 31 mar 2005, 18:50

hehe no tak jest masz racje ale teraz podaszłeś do tego jak do typowej ploty o transferze. A wczesniej było mówion juz o ewentualnym pozyskanu gracza :D O.K to jest jasne że oni nie podpisze czegoś co mu nie pasi. Tym bardzie jak jest wolnym graczem i ma oferty. I innych klubów ale ja tylko Ci chciałem uświadomić że jak podpisze umowe z Juve to nie ma szans by pozwolił sie wypożyczyć do klubu który walczy o utrzymanie czy ma środkowe miejce w tabeli. Bo tył by głupi krótko mówią. Wybierze Juve jak cos po to by walczyć z nim o coś ... Na tym polega wedłóg mnie prawo Bosmana że ma możliowśc wyboru co daje bedzie sie działo w jego karierą a nie że podpisze z klubem "X" i da sie wypożyczyć do kluby "Y" choć klub "Z" dawał mu sieno i miejsce w pierwszej "11" ........

Ja sądze że jak podpisze to nie da sie "wygonić w swiat" ... Zobaczymy czy wogóle podpisze ...

Pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 mar 2005, 19:19

ewentualne pozyskanie gracza... :p tak właśnie chyba jest :p
Nonda mowił, że chce grać w Juve, że chce podpisać kontrakt. Realia mogą byc inne niż on sobie wyobraża (może jak zobaczy kontrakt, to zmieni zdanie :roll: :wink: )... Bianconeri zaproponują kontrakt... może bedzie mowa o wypożyczeniu, a może i nie... a to czy podpisze to oczywiście ostatnie słowo należy do Nondy... :D jak mu bedzie pasić to podpisze, a jak nie to nie :p :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 01 kwie 2005, 0:55

Suchajcie co z tym Emersonem ?? Ma jakies bunty w klubie czy co Może chce go wypożyczyć ?? Bo zanosi sie że odejdzie co prawda nie rozumien prawie ani słowa po Hiszpańsku ale widziałem jak by sie żalił .....

P.S. Nasza wraca liga !!!!! Wkońcu wraca serie A - Juve traci pkt z pojedynku z Viola !! czuje to a Chiesa jest przekonany wiec bedzie dobrze :D a Milan pewnie wygrywa z Brescia u siebie i jest przewaga i jest dobrze :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 kwie 2005, 10:42

co do Emersona to tez mnie niepokoją te plotki, bo jest mocnym punktem pomocy Juve :lol: Jednak jakby real dał 30 baniek to mogliby go sprzedac i kupic jakis młodych perspektywistycznych np. rosickiego!

Liga odwołana i czekamy na lige mistrzów i mecz z Liverpolem :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”