Według mnie jednak bedzie bez zmian- Tevez,Messi,Higuain, Tevez na ławkę? z jakiego powodu?Do składu wróci również Jonas, co oznacza, że Albicelestes zagrają dwójką napastników - Messim i Higuainem, a Tevez wędruje na ławkę
zgadzam się w części, Samuel ma być gotowy na mecz, jednak znajac życie to Diego nie posadzi na ławie Demichelisa, ja bym go jednak mimo wszystko zestawił w środku obrony kimś z dwójki Samuel-Burdisso ponieważ "znaja" się jednak z Klose i Podolskim lepiej niż np. Burdisso.W obronie ma być bez zmian: Ota, Burdisso, Demichelis, Heinze. Samuel już jest zdrowy, ale będzie na ławce rezerwowych. Może nie jest jeszcze w pełni sił, albo coś takiego. Szkoda, bo jeśli chodzi o defensywę, to aż prosi się, żeby Samuel zastąpił Demichelisa, który zawalił Argentynie obie stracone bramki na tych mistrzostwach
Ja myśle że to Otamendi może byc najsłabszym punktem argentyny w tym meczu, oby tak tak się nie stało bo do tej pory gra naprawde więcej niż przyzwoicie.Poldi będzie miał na przeciwko siebie Otamendego, więc liczę, że Nico kilka razy go przetrąci i odechce mu się szaleć
Według mnie Higuain to podstawa obok Messiego w ofensywie Agentyńczyków, a w meczu będzie miał te 2-3 sytuacje, oby go tylko skuteczność nie zawiodła tak jak to było w meczu z Nigerią.Higuain będzie człapał po polu karnym czekając na piłkę, tylko że w takim meczu może się nie doczekać