---> Rap <--- - Strona 150

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 maja 2010, 23:00

sns , wyp3 i killaz group

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 cze 2010, 17:46

No i stalo sie...Tede nagral wspolny kawalek z Pezetem oraz z Eldoka :roll: Peja jest konkretnie w dupie. Najpierw propsuje chlopaka a ten nagrywa z jego najwiekszym wrogiem. No i zlota plyta w dzien. Gurala nie dogoni ale i tak dobrze.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 cze 2010, 18:54

Ci panowie spotkali się ok. 10 lat temu na bitwie, obrońcy vs gib gibon :)
najpierw ruchali swoje matki, a teraz kawalki wspólnie nagrywają.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 30 cze 2010, 18:57

kaczy pisze:najpierw ruchali swoje matki, a teraz kawalki wspólnie nagrywają.
Bez przesady.

Jest gdzieś w necie ten wspólny diss na Peje, bo szukałem i nie mogę znaleźć?

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 30 cze 2010, 22:15

Bienias pisze:No i stalo sie...Tede nagral wspolny kawalek z Pezetem oraz z Eldoka :roll: Peja jest konkretnie w dupie. Najpierw propsuje chlopaka a ten nagrywa z jego najwiekszym wrogiem. No i zlota plyta w dzien. Gurala nie dogoni ale i tak dobrze.
i w międzyczasie ponownie nagrywa z nim kawałek na płytę Piha ;). muszeq - to nie jest diss żaden, Pezet sam się wypowiedział na ten temat:
Mój konflikt z Tede zakończył się już jakiś czas temu, a z Ryśkiem broń Boże nie mam beefu, szanuję twórczość obydwu raperów i ich dokonania. Rysiek to inteligentny facet, więc na pewno będzie wiedział, że nie staję w ten sposób przeciwko niemu. Co więcej będzie można usłyszeć nas razem w jednym kawałku, na płycie znanego polskiego rapera.
i Można też dodać, że - a propos wydarzenia w Zielonej Górze - poniekąd opowiedziałem się za Peją, bo tak czułem i myślałem. Co nie znaczy, że jeśli Tede miał na ten temat inne zdanie to ja mam z nim beef, ja już miałem z nim beef i nie znaczy, że chcę mieć beef z Peją, czy też występuję przeciwko niemu. Czekam aż polski słuchacz do te...go dorośnie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 cze 2010, 22:19

Pezet to jest jednak gosc. Nie moge doczekac sie jego rymow na plycie Tedzika.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 cze 2010, 23:36

Ale nie masz za bardzo na co czekać, bo płyta już wyszła. Zapraszam do sklepu :wink: Sam jeszcze nie kupiłem, słyszałem jedynie na necie pojedyncze kawałki. Przesłucham jeszcze raz/dwa i zdecyduję czy warto kupić.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lip 2010, 14:07

orzeu pisze:
Bienias pisze:No i stalo sie...Tede nagral wspolny kawalek z Pezetem oraz z Eldoka :roll: Peja jest konkretnie w dupie. Najpierw propsuje chlopaka a ten nagrywa z jego najwiekszym wrogiem. No i zlota plyta w dzien. Gurala nie dogoni ale i tak dobrze.
i w międzyczasie ponownie nagrywa z nim kawałek na płytę Piha ;). muszeq - to nie jest diss żaden, Pezet sam się wypowiedział na ten temat:
Mój konflikt z Tede zakończył się już jakiś czas temu, a z Ryśkiem broń Boże nie mam beefu, szanuję twórczość obydwu raperów i ich dokonania. Rysiek to inteligentny facet, więc na pewno będzie wiedział, że nie staję w ten sposób przeciwko niemu. Co więcej będzie można usłyszeć nas razem w jednym kawałku, na płycie znanego polskiego rapera.
i Można też dodać, że - a propos wydarzenia w Zielonej Górze - poniekąd opowiedziałem się za Peją, bo tak czułem i myślałem. Co nie znaczy, że jeśli Tede miał na ten temat inne zdanie to ja mam z nim beef, ja już miałem z nim beef i nie znaczy, że chcę mieć beef z Peją, czy też występuję przeciwko niemu. Czekam aż polski słuchacz do te...go dorośnie.
w sumie pieknie ale Peja jest inny. Przyklady z Mrozem czy tez z ekipa PTP moga swiadczyc ze Peja stworzy sobie kolejnego wroga

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 lip 2010, 19:06

Cris7 pisze:Ale nie masz za bardzo na co czekać, bo płyta już wyszła. Zapraszam do sklepu :wink: Sam jeszcze nie kupiłem, słyszałem jedynie na necie pojedyncze kawałki. Przesłucham jeszcze raz/dwa i zdecyduję czy warto kupić.

W Belgii nie mam za bardzo jak kupic :P Starsza jedzie do Polski,ale az boje sie ja prosic... Przywiezie mi Dode albo G. Andrzejewicz i powie: 'Ale to tez ladna muzyka' :angry2: :wink:

Trza zamowic przez neta,na pewno warto :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 lip 2010, 23:27

Słyszeliście kawałek 'Waldemar KASTA - Musisz' :D

Dla mnie zajebioza o jakie ostatnio trudno

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 lip 2010, 23:40

Przyznam sie szczerze,ze nie slyszalem,a szkoda,bo kawalek zacny :) Good work kaczy :spoko:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8706
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lip 2010, 23:45

Słyszałem, i to dość dawno. Waldemar wydał tą płytkę chyba jeszcze w zeszłym roku, więc kawałek dość stary :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2010, 11:01

cloner a co jest z ekipa z twojego miasta? Bezimienni dalej nagrywaja w tym samym skladzie? Kiedys tam slyszalem ze jeden z nich dosc mocno kibicuje Polonii wiec moze znasz ich osobiscie...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8706
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2010, 12:01

Bienias pisze:cloner a co jest z ekipa z twojego miasta? Bezimienni dalej nagrywaja w tym samym skladzie? Kiedys tam slyszalem ze jeden z nich dosc mocno kibicuje Polonii wiec moze znasz ich osobiscie...
Znam chłopaków. Nie wiem czy całość już nagrali, ale coś tam działali już w studio, w składzie raczej 2-osobowym, bez Mary. (jeśli coś Ci to mówi).

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 sie 2010, 18:17

Bylem ostatnio na naszej rodzimej Ibizie i jak znowu fartem trafilem z terminem na koncert Tedego. W zwiazku z przyjazdem Ryszarda oraz Firmy obawialem sie ze moze beda jakies ekscesy. Na szczescie bylo spokojnie i radosnie. Na koncercie Jacka nie bylo takich tlumow jak rok temu ale rowniez bylo grubo. z rzetelnej relacji wiem, ze na koncercie Tedego bylo spokojnie ponad pol tysiaka wiecej glow niz na koncercie Peji. Ponadto w Mielnie doszlo do spotkania Wilka Tedego i Peji. Ciekawe do jakich konkluzji doszli.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”