Re: Mecz o 3 miejsce: Urugwaj - Niemcy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Mecz o 3 miejsce: Urugwaj - Niemcy

Post autor: czeher » 10 lip 2010, 23:31

NIe chodzi mi o to, ze beda dziadki czy ze nowych nie widac, Hiszpania przez lata miala wspanialych pilkarzy a jednak nic z tego nie bylo. Poza tym Hiszpania wg mnie jest juz teraz slabsza od tej z przed 2lat, moze tylko takie zludzenie badz tez fakt, ze wtedy wiecej pilkarzy bylo w lepszej dyspozycji (Torres). Wiekszosc pilkarzy Hiszpanii mimo jeszcze dosc dlugiego okresu gry przed nimi, ma juz teraz ten okres topowego pkt w ich karierze, moze sie myle ale wydaje sie ze taki Villa za 2latat nie bedzie tak swietny jak teraz, Xavi bedzie trzymal poziom ale do topowego okresu bedzie pewnie daleko itp. wiem ze to takie bredzenie, wrozenie z fusow ale tak mi sie wydaje, zas cala ekipa Niemeic jako druzyna to ekipa wschodzaca
Poza tym aktualna Hiszpania funkcjonuje na podwalinach tego co stworzyl Aragones - wg mnie czym dalej w las, tym bedzie slabiej ale to tak oglednie, nie miejesce i nie czas, zreszta tu trzeba sie bardziej pochylic nad tematem a na to aktualnie nie mam czasu ani ochoty. Tak czy owak faworytem glownym ME to Neimcy w mojej opinii

O pozycje bramakrza akurat bym sie w Hiszpanii nie martwil

Wróć do „Piłka nożna na świecie”