Finał!: Holandia - Hiszpania - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany

Kto wygra?

Czas głosowania minął 11 lip 2010, 23:00

Holandia
8
35%
Hiszpania
15
65%
Strusiek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Finał!: Holandia - Hiszpania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 11 lip 2010, 22:23

kaczy pisze:Robben miał złotą piłkę na bucie
Dwa razy ale Iker "miszcz"

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 lip 2010, 22:28

webb pokazuje klase :haha: 30 sekund reklam jak idzie mecz.... komedia ten mundial

Fleshgod
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fleshgod » 11 lip 2010, 22:34

Ale nuda... Oglądanie tego finału męczy bardziej niż maraton :roll:

Najciekawszym akcentem tego "widowiska" jest Szpaku i jego Harald Webb oraz Rołben :lol:. Gdyby nie on to już dawno bym spał.

Będą pewnie karne i reputacja NAJGORSZEGO finału MŚ w historii po ogólnie nudnych i słabych MŚ. Hiszpania, Holandia, grające "ofensywną" (ta... chyba jeśli chodzi o faule) piłkę, nudzą bardziej niż Niemcy i Włosi z przeszłości w ich najmniej ciekawych meczach.

A teraz Fabregas marnuje setkę. Robben już zmarnowane dwie. Może oni nie powinni grać w finale, skoro nie potrafią unieść ciężaru tego spotkania?

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 lip 2010, 22:38

38 milionów Polaków a finał komentuje niereformowalny półgłówek Szpakowski ze swoim Haraldem Webbem, Rołbenem i paroma innymi Kojtami. Wybaczcie, ale jego się nie da słuchać. Jeszcze posłuchajcie jaki stronniczy. Nie dość, że przerzut (gdzie on byl jak ta jego Hiszpania nie wychodziła z grupy albo wiecznie dawała dupy? - wecznie tylko przeskakuje z Manu na Barcę - za 10 lat LM wygra Vardar Skopje to będzie kibicem Vardaru) to jeszcze w [ch**] nieobiektywny. Nie da się słuchać.

I jeszcze ten nudny finał bez klimatu finału.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2010, 22:41

A najlepsze jest to, ze na początku drugiej połowy stwierdził, że konsultował wymowę z dziennikarzami z Holandii :P
Bohaterów mogło być kilku Robben, Cesc, Villa, Capdevila i Joris(?) mieli dobre- wyśmienite sytuacje.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 lip 2010, 22:44

Jarzinho pisze:A najlepsze jest to, ze na początku drugiej połowy stwierdził, że konsultował wymowę z dziennikarzami z Holandii :P
Bohaterów mogło być kilku Robben, Cesc, Villa, Capdevila i Joris(?) mieli dobre- wyśmienite sytuacje.
Joris Matinsen - konsultacja z komentatorami. Najbardziej przykre jest, że mi osobiście zaczynają się pierdolić te nazwiska (mówię o całym mundialu). Nigdy nie słyszałem takich wersji a teraz sam nagle jak porażony mówię Isidru, Kajt, Ksiar, van der Bommel, Schweinsteinger i wielu innych.

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 11 lip 2010, 22:45

Jarzinho pisze:A najlepsze jest to, ze na początku drugiej połowy stwierdził, że konsultował wymowę z dziennikarzami z Holandii :P
Ta konsultował chyba w przerwie bo teraz gra Robben. Ogólnie tragedia ten finał. Webb też taki bez jaj bo van Bommel i De Jong to raczej powinni dostać po czerwie.

I Harald dał czerwo.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 lip 2010, 22:59

Nie to [k****]. Nie dośc, że oglądam 120 minut flaków z olejem to jeszcze nie będzie karnych. Co za blamaż. Licxhy mundial, beznadziejny finał, dziękuję za taką piłkę :lol: Już i tak z roku na ok moje zainteresowanie tym sportem słabnie.

Tutaj posłużę się cytatem z inneo forum piłkarkiego, który w 300 procentach oddaje obraz tego finału i turnieju:

"W tym momencie powinien byc koniec meczu i puchar powinien zostac w RPA, bo zadna druzyna nie powinna dostac za taka padline. Mimo tylu kartek sedzia i tak poblazliwy, bo spokojnie mogly byc pokazane jeszcze ze 2, a przynajmniej jedna czerwona dla De Jonga, choc i pod koniec meczu Van Persie mogl dostac druga zolta za strzal na bramke po wyraznie odgwizdanym spalonym. Hiszpanie w pierwszych 10 minutach mogli strzelic bramke i grac swoje, a tak mamy jedna wielka nude.

E: [k****], przed MS Hiszpania byla moja ulubiona reprezentacja. Po tym turnieju jest to reprezentacja, ktora mnie najbardziej wkruwia. Patent na oddawanie strzalow ma tutaj chyba tylko Villa, wzglednie Torres. Czy oni z tymi podaniami chca wejsc do bramki, no [k****] mac? Fabregas przynajmniej drugi raz w tym turnieju koncertowo marnuje taka szanse, a przed chwila Iniesta. Z czym do ludzi. [ch**] warty ten mecz jak i caly turniej poza wczorajszym meczem. Dziekuje dobranoc."

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 lip 2010, 23:08

Zamiast roznego dla Holandii bramka dla Hiszpanii. Brawo!

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lip 2010, 23:09

Ogólnie to chyba nie tylko ja jestem wkurwiony z tego meczu.

Szkoda Holendrów

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 lip 2010, 23:10

Viva Espana! Visca el Barca!

Katalonia zdobywa kolejny tytuł. Naprawde niewiarygodne pokolenie pilkarzy maja, anglicy czy inni wlosi moga tylko podziwiac tych geniuszy futbolu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 lip 2010, 23:12

Iker to katalonczyk z krwi i kosci, swietny Iniesta i oby takiech mecz wiecej nie było.Pique z puyolem dramat w obronie

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 11 lip 2010, 23:13

jaka Katalonia ?
gdyby nie Casillas to przez te dwa żółwie które Robben wyprzedził 2 razy to by Ci katalońskie gwiazdeczki nie pomogły .

Z Barcy tylko Xavi i Iniesta reszta słabo . Tyle

Casillas powinien zdobyć MVP

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 lip 2010, 23:13

Robben przegral Holandii mistrzostwo. W tej drugiej sytuacji moze i byl faulowany, ale za ta pierwsza to pluton egzekucyjny mu sie nalezy.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 lip 2010, 23:14

Webb w finale LM nie dał karniaka za ewidentną rękę Maicona przy 0-0 teraz zamiast rożnego dlas Holendórw (i piłkarz w murze ją trącił i Cassila palcami! Czego chceieć więcej?!) mamy gola dla Hiszpanów. Ja nie jestem wkurwiony po tym meczu - i tak moje zaintersowanie futbolem słabnie dośc intensywnie i pewnie gdyby nie sukcesu Bayernu w tym roku w ogóle mało co bym oglądał. Wkurwia mnie ten turniej.
Maciek (interista) pisze:Robben przegral Holandii mistrzostwo. W tej drugiej sytuacji moze i byl faulowany, ale za ta pierwsza to pluton egzekucyjny mu sie nalezy.
Villa miał jeszcze lepszą sytuację. Pierwszą zmarnował, ale nie była to jedyna dogodna sytuacja w meczu. Przesadzasz.

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”