Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 lip 2010, 22:57
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 14 lip 2010, 23:02
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 23:06
Skoro tak Ci na tym 80% zależy, to ładnie olali swoich kibiców zamiast strzelać bramki to sobie klepali w środku dla samej ideiPiotr pisze:Potencjał to możliwości, a Hiszpanie grali gdzieś na 80% swoich możliwości.
Portugalia zbudowała swoją obronę i chciała utrzymać 0 "z tyłu" licząc na kontry. Atakująca Hiszpania zniszczyła im plan bo wygrała 1:0 gigancie logikiPiotr pisze:Nieprawda. Czy Portugalia w meczu z Hiszpanią coś budowała(poza rajdami tego Coentrao choc to tez zadna konstrukcja)? Czy to raczej Hiszpanii zależało na zbudowaniu akcji, która da im bramke, co im sie zresztą udało. Obrona zawsze jest niszczeniem, a nie budowaniem i nie trzeba być tu gigantem logiki, żeby to zrozumieć
Po co Hiszpanie się tak męczyli jak mogli sobie stwarzać sytuacje naprzeciwko pustej bramki jak Niemcy?Piotr pisze:co innego kontratakować, co często robili Niemcy i mieć piłke naprzeciwko pustej bramki(ze 2 bramki Mullera), a co innego tworzyć, konstruować w gąszczu rywali, gdzie pewna niedokładność jest normalna.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 lip 2010, 23:16
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 23:34
Co Ty chcesz ode mnie. Kilka osób odpisuje to kto więcej miejsca zajmuje? (w tym Tyemdżej pisze:ulynif - daruj sobie. Już siódmą stronę jęczysz o tym samym.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 14 lip 2010, 23:37
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepeeee70 » 14 lip 2010, 23:43
ulynif pisze:Co Ty chcesz ode mnie. Kilka osób odpisujeemdżej pisze:ulynif - daruj sobie. Już siódmą stronę jęczysz o tym samym.
pepeeee70
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 14 lip 2010, 23:54
Widzisz emdżej, a Ty twierdziłeś że to ja już 7 stronę "jęczę o tym samym"Piotr pisze:jejku dokładnie, nie mam ochoty Ci setny raz tłumaczyć oczywistości
Miller 5 strzałów 5 bramekPiotr pisze:te 2 bramki Mullera przedstawiłem jako przykład co do braku reprezentatywności Twoich statystyk
Gdyby Włosi mieli skład sprzed 4lat byli by nadal mistrzami.Piotr pisze:Gdyby Hiszpanie mieli zdrowego Torresa to wiekszosc ich meczy zakonczyłaby sie wiekszym niż 1:0 rezultatem.
Szwajcaria.Piotr pisze:a poza tym to była na tym mundialu lepsza drużyna od Hiszpanów? Nie. Koniec kropka
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 lip 2010, 23:59
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 15 lip 2010, 0:03
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lip 2010, 0:08
To tak.Piotr pisze:Tak-Mistrzostwo Świata to brzmi dumnie.
W pełni było by gdyby wygrali 7/7 a nie 7/6 w turnieju, to oczywiste jak widać dla wszystkich nie jest.Piotr pisze:Naprawde trzeba dziwnie patrzeć na futbol, żeby po finale zamiast pochwalić Hiszpanów, twierdzić, że nie zasłużyli w pełni na puchar bo przegrali ze SzwajcariąAlbo po prostu nie rozumiesz słowa "turniej"
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lip 2010, 11:48
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lip 2010, 12:05
Oczywiście że głupie, ale w przeciwieństwie do moich bo ja podobnych bubli nie pisałem.Boromir pisze:Popatrz na to z tej perspektywy, że Włosi 4 lata temu w 7 meczach zdobyli 15 pkt (4 zwycięstwa i 3 remisy) a Hiszpanie teraz 16 (5 zwycięstw 1 remis i 1 porażka). Statystyka tak samo głupia i wnosząca wiele do dyskusji jak twoje.
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lip 2010, 12:20
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lip 2010, 12:45
Spytaj organizatora turnieju według jakich wyliczeń wyłania się MŚ. Wtedy zobaczysz czy byłeś bliższy tej rzeczywistości.Boromir pisze:No, spytaj buków jak to liczą
ulynif
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio