PS: dla innych
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lip 2010, 23:51
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 lip 2010, 23:54
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 19 lip 2010, 0:05
Czemu o 3?mistyk pisze:A Cesc nie gralby w Barcelonie tyle co w reprezentacji. Coz, na wlasne zyczenie kolejny sezon bedzie walczyl o 3 miejsce w PL.
masa sredniakow chodzi po kilkanascie milionow na rynku a ty chcesz dac 20 milionow za top5 rozgrywajacych?nie jestem za tym zeby go kupowac nawet za duze pieniadze powyzej 20 baniek
Barca miala swoj wklad a AFC swoj, kilka lat grania meczow w Premiership to potezna dawka rozwoju, zreszta Cesc jest u nas dluzej niz byl w FCBArsenal wyksztalcil go na klasowego pilkarza
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 lip 2010, 8:12
specjalnie pod CiebieRealFan pisze:To żeś teraz dojebał porównanie w iście putkologicznym stylu![]()
Ja to wiem w przeciwienstwie do Cesca. Wieloletni kontrakt to glupota dla samego zawodnika i klubu.Nie napiszę dlaczego Dudek podpisał kontrakt na rok. Chęć tłumaczenie tego zapala czerwoną lampkę ostrzegawczą.
Zdziwie sie jak to nie nastapi. 3 mistrzostw podrząd od czasow DT nikt nie zdobyl.....Was za to zmiecie Jose, w tym a najpozniej w nastepnym sezonie.![]()
Gdyby to nie byl nasz wychowanek to 20 baniek wysmialbym jak ty.masa sredniakow chodzi po kilkanascie milionow na rynku a ty chcesz dac 20 milionow za top5 rozgrywajacych?nie jestem za tym zeby go kupowac nawet za duze pieniadze powyzej 20 baniek
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 19 lip 2010, 8:42
prawiehenry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lip 2010, 8:45
DziękujęBienias pisze:specjalnie pod Ciebie
Ale dlaczego jest to głupota dla zawodnika? Związał się z Arsenalem a nie Malagą. Nowego kontraktu nie podpisuje się z myślą o odejściu z klubu, bo może ktoś z Barcelony kiedyś będzie mnie znowu chciał, tylko wręcz przeciwnie. Dlaczego jest to głupota dla klubu, kiedy zawodnik jest młody i jest to nie byle leszczyk? Dla klubu to wspaniały byznes.Bienias pisze:Ja to wiem w przeciwienstwie do Cesca. Wieloletni kontrakt to glupota dla samego zawodnika i klubu.
Nie ciesz się zbyt wcześnie, bo podobno ostatnio zawarł związek z Iniestą i może zechcieć zamieszkać bliżej niego.prawiehenry pisze:wg mnie sprawa Cesca jest juz przesadzona i zostanie on z nami
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 19 lip 2010, 8:54
chyba nie warto sobie nerwow szarpac zeby to komentowac... skad masz takie smieszne info?RealFan pisze:Nie ciesz się zbyt wcześnie, bo podobno ostatnio zawarł związek z Iniestą i może zechcieć zamieszkać bliżej niego.prawiehenry pisze:wg mnie sprawa Cesca jest juz przesadzona i zostanie on z nami
prawiehenry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lip 2010, 8:55
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 19 lip 2010, 8:56
prawiehenry
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 19 lip 2010, 9:01
prawiehenry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lip 2010, 9:04
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 19 lip 2010, 9:05
prawiehenry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2010, 9:09
nie bierz wszystkiego tak śmiertelnie poważnie,prawiehenry pisze:chyba nie warto sobie nerwow szarpac zeby to komentowac... skad masz takie smieszne info?
Co zrobił w takim razie z nim Arsenal ? Jak rozumiem, uwięził i trzyma w tym smiesznym klubiku, by nie mógł odnosić prawdziwych sukcesów ?Arsenal to nie jest szambo ale pisanie ze Arsenal wyksztalcil go na klasowego pilkarza to tak jak napisac ze Polska nauczyla grac w pilke Rogera albo np Obraniak jest produktem naszej rodzimej mysli szkoleniowej
Czym to się objawia ? ilością zdobytych bramek, stworzonych sytuacji, asyst ?Bienias pisze:Na inne brednie jest przyklad dot. Iniesty. On tez pewnie wg ciebie powinien sie zmarnowac.... a jest lepszy niz Cesc.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 19 lip 2010, 9:28
po tym jak go cmoknal tak to troche wygladalo jak na moje oko ze sie poklucili a nie bralem tego na powaznie mowilem ze w to nie wierze i nie ma co dyskutowacfieldy pisze:mój Boże prawiehenry weź się ogarnij. Cesc cmoknął Inieste i tyle, jaka bójka
nie bierz wszystkiego tak śmiertelnie poważnie,prawiehenry pisze:chyba nie warto sobie nerwow szarpac zeby to komentowac... skad masz takie smieszne info?
prawiehenry
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio