Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 lip 2010, 22:06
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yx666 » 15 lip 2010, 22:13
yx666
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 15 lip 2010, 22:51
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 lip 2010, 22:55
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jabol997 » 16 lip 2010, 8:43
Fakt faktem rywal nie był z górnej półki a Wisła na tle tego rywala zaprezentowała się przeciętnie, miejmy nadzieję że to dopiero początekyx666 pisze:Racja, racja. Wisła zagrała przeciętne spotkanie a rywal był.. no, sami wiecie jaki. Brożek = fatalna skuteczność. Ale na szczęście wiślacy wygrali i jak nie zawalą rewanżu to zobaczymy ich w kolejnej fazie.
jabol997
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 16 lip 2010, 10:05
No nie wyobrażam sobie by u siebie Wisła mogła rewanż zawalić. Myślę że jak skuteczność będzie lepsza (a musi bo z lepszymi przeciwnikami to tych sytuacji tyle nie będzie) to wiślacy mogą pokusić się o zwycięstwo 5:0 lub nawet i wyżej. Oczywiście to bardzo optymistyczny wariant.Racja, racja. Wisła zagrała przeciętne spotkanie a rywal był.. no, sami wiecie jaki. Brożek = fatalna skuteczność. Ale na szczęście wiślacy wygrali i jak nie zawalą rewanżu to zobaczymy ich w kolejnej fazie.
peler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2010, 23:21
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 17 lip 2010, 0:09
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2010, 0:19
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 17 lip 2010, 14:00
I Franek do tego !!!piwus pisze:Z innej beczki. Jak patrzę na tych super zawodników jak Małecki, Boguski itp. to dochodzę do wniosku, że o koronę króla strzelców będzie walczył Żurawski z Wichniarkiem. Dawno tu nie pisałem, ale dalej nie mogę wyjść w szoku, że nasza najbardziej stabilna formacja od wielu lat przestała nagle istnieć. Myślałem, że Głowacki z Sobolem będą grac w tej lidze do śmierci w barwach Wisły, a Głowacki dopiero mając pod pięćdziesiątkę przestanie mieścić się w trójce najlepszych stoperów... a tutaj ni ma. Dobrze, że chociaż Maciek wrócił. Przynajmniej jest stała liczba znajomych twarzy, które da się lubić. Szkoda, że nie dało się mu sprowadzić dla towarzystwa Kosy, bo byłby załatwiony problem z prawym skrzydłem lub lewym, na następne 3 lata.
Ale nic straconego. Może Kosa przyjdzie za rok. Wtedy Maćka i Kosę przytrzymać, żeby nie uciekli na emeryturę, za 3 lata wróci Głowa, zakupić respiratory i za 9 lat od teraz, kiedy już wróci Błaszczykowski, Wisła zagra coś porządnie. Kto wie, może nawet faza grupowa Ligi Europejskiej.
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lip 2010, 10:28
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 lip 2010, 10:43
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lip 2010, 10:56
Jak widziałeś Czikosza to widziałeś też Jovanicia, bo bronił w dwumeczu i wczoraj targnął ładnie jedną piłkę zmierzającą w okienkoemdżej pisze:Boguski koncertowo zmylił bramkarza tym upadkiemAle ogólnie to dawno nie widziałem, żeby ktoś miał takie problemy z dośrodkowaniami jak Kosov. A transfery Wisła robi rzeczywiście ciekawe, aczkolwiek trudno mi ocenić, bo oczywiście nie widziałem w akcji tych obcokrajowców (oprócz Cikosa, który prezentował się przyzwoicie w meczach z Szawle) więc ciekawi mnie jak wkomponują się w zespół.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lip 2010, 12:33
weszlo pisze:Korona Kielce poprzez oficjalną stronę potwierdziła, że Cezary Wilk przechodzi do Wisły Kraków. Tym samym znamy już najśmieszniejszego dyrektora tego lata. To Jakub Jarosz, który trzy dni temu pytany o tego zawodnika odpowiadał: - Nic nie wiem... To się, [k****], dowiedz, chcieliśmy wtedy napisać, ale uznaliśmy, że zaczekamy, aż sprawa posunie się dalej. Jarosz dodawał też: - To jest zawodnik Korony. Nie mogę powiedzieć nic, bo nie ma tematu... Zawsze dziwimy się ludziom, że potrafią tak bezwstydnie stanąć przed dziennikarzami i po prostu robić z siebie głupków. Niesamowite!
Są dwa możliwe rozwiązania, dlaczego Jarosz powiedział to, co powiedział:
a) jest kłamcą
b) rzeczywiście nic nie wie i nikt mu w klubie niczego nie mówi
Jeśli prawidłowa jest odpowiedź "a", to ręce opadają. Wypadałoby, by dziennikarze każdy wywiad z Jaroszem zaczynali od słów "ale tym razem to pan nie będzie łgał?". Wprawdzie rekordzistą jest Jacek Bednarz, który w telewizji o 22. wyśmiewał plotki, że ma pracować w Wiśle, a następnego dnia o 9. rano zameldował się na Reymonta, ale jak widać Jarosz idzie w jego ślady (pamiętajmy też o Trzeciaku, który mówił, że Fabiański jest w Słubicach, kiedy chłopak poleciał do Londynu).
Nie wykluczalibyśmy też odpowiedzi "b" (gdyby to od nas zależało, też byśmy Jaroszowi niczego nie mówili). Ale w takim razie pytany przez dziennikarzy o Wilka powinien odpowiedzieć: - Przepraszam, ja tu o niczym nie decyduję, niczego nie wiem, zapytajcie kogoś bardziej kompetentnego, ja teraz idę się podać do dymisji... Ale nie - on stanął i oświadczył: - Nie ma tematu! Z pełnym przekonaniem: - Bzdura!
Mamy awersję do ludzi, którym z taką łatwością przychodzi kłamanie. Nie chcesz powiedzieć? Nie mów. Powiedz, że nie masz czasu, że musisz iść do kibla, że śpieszysz się na spotkanie, albo po prostu, że nigdy nie komentujesz spekulacji mediów. Jest sto różnych możliwości. Ale - do jasnej cholery - nie szmać się poprzez publiczne kłamanie.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lip 2010, 13:15
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio