Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 171

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 cze 2010, 8:19

Oprócz tego artykułu nie widziałem na razie żadnych newsów na temat rzekomego przyjścia Silvy do Chelsea słyszałem dużo o zainteresowaniu MU jego osobą. Trudno teraz wyłapać co jest prawdą a co nie Chelsea w przeciągu 2-3 tyg była łączona z takimi zawodnikami jak: Pato, Mascherano, Torres, Di Maria, Sneijder, Milner, Dzeko, Kaka, Aguero, Srna, Pablo Hernandez, Ibrahimovic, Beanyoun, Yaya Toure. Ile w tym wszystkim prawdy to raczej nikt nie wie. Tu jest ten artykuł co podałeś Sammyy w języku angielskim :P nie każdy speak'a po hiszpańsku :)

POLL: How much would you sell David Silva?
X. ARRIBAS / J. E Carratalà Manchester City and Chelsea want to David Silva, and now seems to be serious. Many are the rumors that have been linked to Gran Canaria to several teams in the Premier League, but next week is intense adventure as regards the future of the midfielder. Both the City as the Blues plan to formally submit a bid for the player and the de Arguineguin, apparently, begins to consider his trip abroad to the silence that are Real Madrid and Barcelona, other clubs who have played as a possible destination.

According to the newspaper says 'Daily Telegraph', the Manchester City in a hurry to meet with Valencia to show their interest in the 'Wizard', and the reason is none other than the other teams ahead in the race for Gran Canaria on especially given the imminent start of the World might arouse the desires of some. Not far from Manchester could be the great competitor. As noted last night, 'La Taula Esportiva' from Radio 9, football players already have a formal offer of 25 million euros for Silva and next week could visit Manuel Llorente to pass this interest in writing of Chelsea. Apparently the offer include a series of incentives which could Valencia to receive about 30 million in total, and the environment of football itself would gladly call a team like Chelsea where you can win titles.

Manuel Llorente has confirmed active and passive, so far, has not received any formal offer for David Silva, but the signs are that next week may become Silva.
Co do Yossi'ego to jest dość usilnie wiązany z przejściem do Chelsea ale myślę że sprawa się dopiero wyjaśni jak nowego szkoleniowca zatrudnicie.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 cze 2010, 14:33

KajoFC pisze:nie każdy speak'a po hiszpańsku
To takie przyzwyczajenie z Chrome gdzie automatycznie mi na angielski tłumaczy. Sam po hiszpańsku nie orientuję się idealnie :P
KajoFC pisze:Pablo Hernandez
Tego nie słyszałem, ale nawet jeśli to nie jest zawodnik na miarę Chelsea czy innego wielkiego zespołu. Potrafi być najlepszy na boisku by w następnych kilku meczach być najgorszym. Strasznie nierówny jest, chociaż talent ma.

Z Silvą sytuacja jest taka, że na 99% wedle mnie odejdzie więc będą go łączyć z wieloma ekipami. Gdzieś nawet była plotka, że City chce dać 35 mln. + Jo.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 cze 2010, 14:47

Do Ballacka i Cole'a dołączył dzisiaj Belletti :) Przypuszczam że jeszcze Deco i Ferreira opuszczą szeregi The Blues. Jestem ciekaw czy na prawdę Chelsea chce sprowadzić Yossi'ego jako zastępstwo za Cole'a.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 lip 2010, 19:22

Benayoun został piłkarzem Chelsea, a ani w temacie Liverpoolu ani tu nikt nie pisze :P

Izraelczyk podpisał 3-letni kontrakt, podobno za kwotę 5.5 milionów funtów.

Awatar użytkownika
system2010
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: system2010 » 03 lip 2010, 1:01

Nikt nie pisze bo i niema się zbytnio z czego cieszyć .Kibice Chelsea dobrze o tym wiedzą . Przecież mieliśmy skład odmaładzać a Yossi do najmłodszych nie należy. No, ale cóż myślę, że jeżeli będzie dobrze grał w nowym sezonie, będzie pewnym punktem w Naszym zespole to napewno na niego lepiej spojrzę. Miejmy nadzieję, że wyjdzie ten transfer Nam na dobre i nie będzie ostatnim podczas tego okienka.
Tylko po co nam trzydziestoletni, kolejny pomocnik..
Ale jakby głębiej zajrzeć, Deco odchodzi, Ballack odchodzi. Zostaje tylko Lampard i Essien. Benayoun może się przyda, ale jak wróci Ghańczyk, to pewnie będzie tylko na zastępstwa.
Tak czy inaczej, mam nadzieję, że Yossi to nie jedyny piłkarz, którego Chelsea kupi w tym okienku. Przydałby się ktoś MŁODSZY.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lip 2010, 1:45

Jestem pod wrażeniem jak przez 7 lat RA, zrobił z Chelsea klasowy klub wymieniany jednym tchem obok Realu, Milanu, Manchesteru, Bayernu i innych.
Co prawda pod względem osiągnięć nie ma co porównywać, jednak historia pisze się cały czas ;)

Atak macie trochę wiekowy. Anelka-79 i Drogba-78 roczniki.
Czuję że w następnym sezonie przyjdzie światowej klasy, hitowy strzelec wyborowy. w wieku 23-25 lat

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 lip 2010, 7:07

Przydałby się ktoś do ataku najlepiej taki ktoś jak Aguero :pray: Chłopak tak gra żę zawsze ma podwójne krycie więc świetnie by robił miejsce dla kogoś takiego jak Didier. Nie ma co psioczyć na transfer Benayoun'a , zawsze lubiłem tego piłkarza i nie zamierzam go oceniać dopóki nie zobaczę jak sobie radzi na boisku.

btw. jestem ciekaw czy Yossi zaprzyjaźni się z Bosingwą :P
:P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2010, 9:28

system2010 pisze:Tylko po co nam trzydziestoletni, kolejny pomocnik..
Ale jakby głębiej zajrzeć, Deco odchodzi, Ballack odchodzi. Zostaje tylko Lampard i Essien. Benayoun może się przyda, ale jak wróci Ghańczyk, to pewnie będzie tylko na zastępstwa.
przecież Yossi po skrzydle hasa, więc jak znalazł dobre zastępstwo a Cole'a. Choś starszy i trzeba było za niego płacić, to jest chyba mniej łamliwy.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 lip 2010, 21:51

E tam... Ja tam jakoś specjalnie z opinią kibiców CFC się nie utożsamiam (nie mówie o wszystkich), zresztą wiadomo, że prawie każdy z nich będzie chciał same supergwiazdy. Benayoun to dobry piłkarz, pamiętam jeszcze jego hattricka z Besiktasem, szkoda tylko, że niedoceniany, bo Joe Cole'a w obecnej formie bije na głowe (no może trochę w tym przesady). Jeśli Carlo go chciał to będzie fajnie, jeśli to wymysł zarządu to szkoda.
Jestem pod wrażeniem jak przez 7 lat RA, zrobił z Chelsea klasowy klub wymieniany jednym tchem obok Realu, Milanu, Manchesteru, Bayernu i innych.
Co prawda pod względem osiągnięć nie ma co porównywać, jednak historia pisze się cały czas ;)
Pierwsze 3, 4 lata były na pompowanie składu, ostatnio co sezon mało wydajemy na transfery :)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 lip 2010, 13:49

Ramiers zagra w Chelsea?

O jakiej historii mowa? :lol:

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 lip 2010, 14:39

Historia nie znaczy trofea. Ale jak już to proszę: 4 mistrzostwa Anglii, 2 PZP, Superpuchar Europy, 6 razy FA Cup, 4 razy Puchar Ligi, 4 razy Tarcza Wspólnoty. Swoją drogą Ramires to fajny piłkarz, ale ja bym wybrał Meirelesa.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 lip 2010, 16:18

No dobra, kilka pucharów zdobyliście, ale ja wciąż nie wiem gdzie ta wspaniała historia, o której mówił Ramires. :wink:

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 lip 2010, 16:29

Akurat każdy piłkarz przechodzący do jakiegoś klubu pieprzy głupoty w stylu, że zawsze marzył o grze w danym klubie itp. Na chelsea.pl czytałem niedawmo też jak Joe gadał, że Liverpool to klasowy klub (zgadzam się), który zawsze walczy o zwycięstwo w Champions League (nie zgadzam się, zapomniał chyba, że będzie grał w Europa League :lol: ). Fakt, może i "historię" (czyt. trofea) mamy ubogą, ale historia cały czas się piszę :)

Awatar użytkownika
Footy
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Footy » 30 lip 2010, 16:32

Zgadza się, każdy nowy pracownik chce się "podlizać" pracodawcy, nawet w futbolu. Zawsze słychać z ust nowego zawodnika oświadczenia typu: "To klub moich marzeń", "Nigdy nie myślałem, że dożyję tej chwili jako zawodnik tak utytułowanego klubu jak...". Jeszcze nigdy nowy zawodnik nie powiedział na łamach prasy: "Nienawidzę tego klubu, trener jest daremny, a żaden z zawodników nie dorasta mi do pięt, dobrze że chociaż prezes dobrze płaci".

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2010, 17:55

Turnbull,Ferreira,Ivanovic,Terry,Cole,Essien,Mikel,Lampard,Kalou,Anelka,Malouda
skład Chelsea na mecz z HSV, Drogba na ławce. To chyba ostatni sparing przed meczem o Tarczę Wspólnoty, a więc można sobie obejrzeć i zobaczyć co sobą prezentują :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”