Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 sie 2010, 15:04
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 sie 2010, 15:07
Rozumiem, że jak taki padalec zwyzywa ciebie, dziewczynę/żonę, cała twoją rodzinę to z uśmiechem na twarzy poklepiesz go po ramieniuarek_ahig pisze:Jakim zwyrodnialcem i popaprancem trzeba byc, aby wyjebac staruszkowi za to, ze ten mu bluzga.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 sie 2010, 15:09
Prosze fieldy nie staraj sie teraz odwracac kota ogonem. Napisales, ze uzylbys sily gdyby starszek cie zbluzgal, a nie uzyl wobec Ciebie sily, a to jest zasadnicza roznica.fieldy pisze:Co za różnica czy mnie atakuje jakiś dziadek, czy koleś w wieku np 40 lat.
ktoś mnie atakuje, to odpowiadam. Jestem zwyrodnialcem
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2010, 15:16
z niczego się nie wycofuję, jakby mnie tak koleś bluzgał jak na tym linku co wrzuciłem, to bym się nie przyglądał ze wzrokiem wbitym w ziemię.arek_ahig pisze:Prosze fieldy nie staraj sie teraz odwracac kota ogonem. Napisales, ze uzylbys sily gdyby starszek cie zbluzgal
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 03 sie 2010, 15:18
Kurwica bierze jak się czyta takie idiotyzmy. Miejsce krzyża jest w kościele a nie na każdym rogu i w każdej konserwie. Jesteście wszyscy tak cholernie "tolerancyjni", że wam pod pretekstem "obrony uczuć i symboli religijnych" wolno obrazić każdego, wstawić symbole swojej religii wszędzie a gdy ktoś domaga się szacunku dla swoich przekonań - czy też respektowania rzeczy tak podstawowych jak zapisany w konstytucji rozdział kościoła od państwa - od razu krzyczycie o prześladowaniach, wojnie przeciwko chrześcijaństwu czy innych bredniach. Z krzyża uczyniliście broń którą atakujecie każdego kto myśli inaczej niż wy. Ale oczywiście wy macie zawsze rację, więc wam wolno. A w tle słychać chichot dwójki Kramer i Sprenger.arek_hig pisze:Jednoczesnie uwazam, ze wszelkie niewierzace jednostki wypowiadajace sie w temacie krzyza na tej stronie powinny zaprzestac polemiki o nim, jako ze nie maja prawa wypowiadac sie o symbolu religijnym, ktorego wartosci dla ludzi wierzacych nie rozumieja.
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 sie 2010, 15:18
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 sie 2010, 15:23
Pewnie bo faceci przebierający się za kobiety i chodzący w sukienkach po ulicach, wykonujący obsceniczne gesty to jest normalność, a człowiek wierzący jest nienormalny i należy go obszydzić, jak to czyni w co drugim poście chłoptaś.Nie wiem czy wiesz, ale tolerancja nie polega na akceptowaniu każdej głupoty na jaką się natrafi. Tylko głupiec akceptuje wszystko co go otacza. Człowiek mądry jest wyrozumiały, ale jawną głupotą powinien krytykować
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sie 2010, 15:30
Z ksiezy to moglbys nie kpic. Przezyli dzisiaj ciezkie chwile pod krzyzem.Kamil232 pisze:Pewnie bo faceci przebierający się za kobiety i chodzący w sukienkach po ulicach, wykonujący obsceniczne gesty to jest normalność
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 sie 2010, 15:54
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sie 2010, 15:55
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2010, 16:24
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 sie 2010, 16:59
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 sie 2010, 17:05
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 sie 2010, 17:06
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 sie 2010, 17:19
Szczególnie jak ich od ubeków wyzywali. Kolesie po 20 kilka lat, a ci takimi tekstami do nich jechaliChlopaczek pisze:Z ksiezy to moglbys nie kpic. Przezyli dzisiaj ciezkie chwile pod krzyzem.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio