Ostrzeżenia - komentarze - Strona 38

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 kwie 2005, 17:09

smitu pisze:dlaczego dostalem wp za pisanie posta pod postem !!! ???

przecierz byl miedzy nimi odstep ponad 24 godziny ?! :twisted: :?

nie rozumiem, inni dla przykladu nie dostaja za pisanie posta pod postem co 2 godz ?! :roll: :roll: :twisted: :twisted:
Raz, że post pod postem. Dwa, że post bez żadnej treści.

Co do ostatniego pytania pytaj innych modów, ja ostatnio na forum nie mam czasu kontrolować wszystkich tematów.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 17:35

Chlopaczek pisze:Najlepiej zajmijcie sie tym:

http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&sta ... show=28043

Mozecie sie wykazac.
zaczynam przydzielać WP a troche to patrwa

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 17:39

bellus pisze:

Mozecie sie wykazac.
Tak myslalem ze na Ciebie moge w tej sprawie liczyc bo np. taki Tomus to jeszcze by przyklasnal tym co mnie powyzywali.

Dzieki.

edit:licze na kilka banow bo jesli ja dostaje 1 wp za napisanie posta pod postem to oni musza stad wyleciec i nauczyc sie kultury.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 kwie 2005, 18:15

Chlopaczek pisze:
bellus pisze:

Mozecie sie wykazac.
Tak myslalem ze na Ciebie moge w tej sprawie liczyc bo np. taki Tomus to jeszcze by przyklasnal tym co mnie powyzywali.

Dzieki.

edit:licze na kilka banow bo jesli ja dostaje 1 wp za napisanie posta pod postem to oni musza stad wyleciec i nauczyc sie kultury.
Chłopaczek wez skoncz bo nudny jesteś. Twierdzisz, że jestem niesprawiedliwy? to się grubo mylisz i widziałem, że Ty tez tam troche nabroiłeś więc WP tez dostaniesz. Nie martw się o to!

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 18:17

WP otrzymali
piccolo do 9
Riva do 9
Lazioman 1 WP
Maju_FCI do 9
LAZIO do 9
Zaza 1 WP
Chłopaczek 1 WP

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 18:25

Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:
bellus pisze:

Dzieki.

Chłopaczek wez skoncz bo nudny jesteś. Twierdzisz, że jestem niesprawiedliwy? to się grubo mylisz i widziałem, że Ty tez tam troche nabroiłeś więc WP tez dostaniesz. Nie martw się o to!
A to dzisiaj juz tylko nudny?Wczoraj bylem nienormalny cos szybko zmienia ci sie.Czy mysle ze jestes niesprawiedliwy?To karanie za posta pod postem ma pewnie zapobiec nabijaniu a dobrze wiesz ze ja nie nabijam postow zeby miec wiecej numerkow na liczniku.Biorac pod uwage ta subtelna roznice to tak jestes niesprawiedliwy.Ale widocznie nienormalnym sie nalezy.
Nie powienienem dostac wp bo po tylu atakach to malo kto by sie nie wkurzyl wiec ostrzezenie dla mnie jest w moim odczuciu nie na miejscu bo i tak dlugo wytrzymalem.Fakt jest ze nie uzylem zadnego wulgaryzmu.Jestem jednak zadowolony ze Riva i Piccolo dostali po 9.Takim pustakom sie to nalezalo a to i tak najnizszy wymiar kary.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 kwie 2005, 18:32

Chlopaczek pisze:
Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:

Dzieki.

A to dzisiaj juz tylko nudny?Wczoraj bylem nienormalny cos szybko zmienia ci sie.Czy mysle ze jestes niesprawiedliwy?To karanie za posta pod postem ma pewnie zapobiec nabijaniu a dobrze wiesz ze ja nie nabijam postow zeby miec wiecej numerkow na liczniku.Biorac pod uwage ta subtelna roznice to tak jestes niesprawiedliwy.Ale widocznie nienormalnym sie nalezy.
Nie powienienem dostac wp bo po tylu atakach to malo kto by sie nie wkurzyl wiec ostrzezenie dla mnie jest w moim odczuciu nie na miejscu bo i tak dlugo wytrzymalem.Fakt jest ze nie uzylem zadnego wulgaryzmu.Jestem jednak zadowolony ze Riva i Piccolo dostali po 9.Takim pustakom sie to nalezalo a to i tak najnizszy wymiar kary.
Ja się trzymam regulaminu bez wyjątki i nie obchodzi mnie czy nabijasz czy nie. W końcu wszystkich trzeba traktować tak samo. Napisałem, że nie jesteś normalny bo nie słyszałem jeszcze człowieka, który by tak wypowiedział się na temat Papieża.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 18:38

Tak tak sam wiesz o co chodzilo i ja tez wiem.A w regulaminie nie ma ze nie mozna obrazac uzytkownikow?Chyba ze zostales wychowany ze nazwanie kogos nienormalnym to nie jest obraza.Papiez tu nie ma nic do rzeczy powinienes wykonywac swoje obowiazki wiec daj wp kazdemu kto powiedzial ze nie jestem normalny.To chyba sprawiedliwe co?
A co do tego ze nie slyszales aby ktos tak mowil o papiezu (zreszta jak mowil? zyczylem mu zeby sie nie meczyl).To wyjdz z domu pewnie na nie jednego takiego jak ja trafisz.Uwaznie sie rozgladaj.
Niedlugo napisze w temacie o Kosciele pare zdan ode mnie o takich pseudochrzescijanach jak Ty.Jak widac moj post jest ostatni w tamtym temacie.Wychodzi ze znowu zrobie posta pod postem.Licze na zdrowy rozsadek moderatora Tomusia.Obym nie wymagal zbyt wiele.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 kwie 2005, 18:42

Nazwanie kogoś nienormalnym jest rzeczą normalną. Skoro widać, że ktoś jest antychrześcijaninem do bólu i próbuje zaprzeczyć wszystkiemu co mówią katolicy, to można nazwać takiego nie normalnym (przy okazji napisałem, że nie jesteś normalny). Jeśli coś Ci nie pasuje to napisz do admina. Jeśli zobacze u Ciebie lub u kogoś innego post pod postem napisany w przeciągu paru minut to nie zawaham się dać za to WP

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 18:47

Tomusmc pisze:Nazwanie kogoś nienormalnym jest rzeczą normalną. Skoro widać, że ktoś jest antychrześcijaninem do bólu i próbuje zaprzeczyć wszystkiemu co mówią katolicy, to można nazwać takiego nie normalnym (przy okazji napisałem, że nie jesteś normalny). Jeśli coś Ci nie pasuje to napisz do admina. Jeśli zobacze u Ciebie lub u kogoś innego post pod postem napisany w przeciągu paru minut to nie zawaham się dać za to WP
"Nazwanie kogoś nienormalnym jest rzeczą normalną" ha ha ale zabajerzyles.Fajny oksymoron :lol:
Moim zdaniem tez nie jestes normalny.
Nie w przeciagu kilku minut ale kilkunastu godzin.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 kwie 2005, 18:56

Chlopaczek pisze:"Nazwanie kogoś nienormalnym jest rzeczą normalną" ha ha ale zabajerzyles.Fajny oksymoron :lol:
Dobrze to napisałem. Tak miało być.
Chlopaczek pisze:Moim zdaniem tez nie jestes normalny.
Nie w przeciagu kilku minut ale kilkunastu godzin.
No i fajnie pisze sobie dalej. Przynajmniej nie bedziesz wiecej wypłakiwał na forum, że moderator nazwał Cie, że nie jesteś normalny :roll:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 22:55

bellus pisze:WP otrzymali
LAZIO do 9
ludzie nie za duzo :?: :?: :roll: :roll: :x
a tak po zatym ile moze potrfac ban ?? bo che jeszcze duuuzo napisacx bna tym forum

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 02 kwie 2005, 23:05

Lazioman 1 WP
Maju_FCI do 9
moge wiedziec za co otrzymalem 9 WP!!!!!!!!!!!!????????????

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 23:07

Maju_FCI pisze:
Lazioman 1 WP
Maju_FCI do 9
no włąsnie ja uwazam ze mody troche przesadzaja z tymi wp
Bellus został mode i jzu szaleje :evil:

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 02 kwie 2005, 23:10

LAZIO pisze:
Maju_FCI pisze:
Lazioman 1 WP
Maju_FCI do 9
no włąsnie ja uwazam ze mody troche przesadzaja z tymi wp
Bellus został mode i jzu szaleje :evil:
a tak wogóle Zaza miał wczoraj na koncie 9 WP, a dzisiaj ma 3 :shock: Chyba schizów nie mam :?:

Proponuje Dzidzisiowi, żeby albo zmienił moda, albo NAKAZAŁ bellusowi OBIEKTYWNIE oceniać sytuacje może inaczej NIE TAK OSTRO!!! Człowieku wyobrażasz sobie, że kim ty jestes HUSSAJNEM!!!??? Jakbyś mógł to jak Hitler od razu do gazu byś nas posłał!!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”