Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2010, 13:59
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2010, 14:59
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2010, 15:10
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2010, 16:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2010, 19:03
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2010, 19:49
Jonathan \o/ Czekałem na ten moment i doczekałem się. Myślę, że możemy go już traktować jako pełnoprawnego członka pierwszego zespołu„Canterę znam bardzo dobrze. Mamy świetne pokolenie młodych piłkarzy, którzy są w stanie grać dla pierwszej drużyny. Tylko niektórzy są jednak gotowi już teraz na taki awans. Jednym z nich jest dla przykładu Jonathan Dos Santos”.
„Jonathan świetnie czyta grę. Jeżeli będę go potrzebował, to wiem, że mnie nie zawiedzie. To młody, bardzo dynamiczny piłkarz. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że jest z nami”.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sie 2010, 20:02
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2010, 20:26
Messi był na mniejszej ilości treningów niż to będzie miało miejsce z Andresito, a zagrał 2 sparingi. Spotkanie z Sevillą oczywiście na innym poziomie i będzie wymagało zdecydowanie większych nakładów siły, ale Iniesta będzie miał za sobą 4-5 dni treningów.Mentor pisze:Iniesta ile dni treningów będzie miał za sobą, że widzisz go w pierwszym składzie na mecz z Sevillą? Moim zdaniem nie ma co na niego liczyć od pierwszej minuty.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2010, 20:38
Messi zakończył Mundial tydzień wcześniej niż Iniesta. W kolejnych sparingach grał kolejno 15 i 45 minut przy czym na jakim poziomie były to występy?Jarzinho pisze:Messi był na mniejszej ilości treningów niż to będzie miało miejsce z Andresito, a zagrał 2 sparingi. Spotkanie z Sevillą oczywiście na innym poziomie i będzie wymagało zdecydowanie większych nakładów siły, ale Iniesta będzie miał za sobą 4-5 dni treningów.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 sie 2010, 4:05
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 sie 2010, 8:05
Mamy trzech takich jakiego Arsenal żadnegoMagnum pisze:Guardiola poza tym powiedzial, ze Czygre i Marqueza zastapia ludzie z Barca B. Ile macie ŚO bez siegania do Barcy B? Skonczycie jak Arsenal
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 09 sie 2010, 9:23
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2010, 9:49
Już jakiś Kanonier pisał coś podobnego niedawnoMagnum pisze:Guardiola poza tym powiedzial, ze Czygre i Marqueza zastapia ludzie z Barca B. Ile macie ŚO bez siegania do Barcy B? Skonczycie jak Arsenal
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 09 sie 2010, 11:27
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 09 sie 2010, 12:13
jordan20
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio