Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy) - Strona 43

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 09 sie 2010, 7:24

Fanka_Hiszpanka

może jakieś dane kontaktowe bo podzielam Twoja fascynacje ''Hiszpanem'' i myślę, ze możemy wspólnie realizować Twoja pasje ;*

Awatar użytkownika
Fanka_Hiszpanka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fanka_Hiszpanka » 09 sie 2010, 14:00

Jasne, chętnie podzielę się z kimś swoją fascynację, mój numer gadu gadu to 698754, ew e-mail klaudia43@autograf.pl ;) ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2010, 21:57

:D Sfinks wystawia 5 zawodników Barcy, 5 bez żadnego treningu. Oby nikt się nie połamał. Cesc z Silva mają grać udawane skrzydła, sam jestem ciekaw jak to wypadnie. Z tyłu mają Arbeloe i Capdevile czyli przyzwoitych zawodników, ale wg. mnie w defensywie, czyli pomocy i Fabregas i David za dużej mieć nie będą. Zobaczymy jak wyglądają profesjonalni zawodnicy po miesięcznym urlopie- na tle naszych kalek piłkarskich(jestem ciekaw co powie Smuda o przygotowaniach do sezonu :lol: ).

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2010, 22:06

[k****] mać jeżeli obejdzie się bez kontuzji to będzie cud :!: Przecież oni odbyli może z jeden albo dwa treningi na zgrupowaniu i tyle! Paranoja po prostu [']

Messi tymczasem gra od początku. Pewnie zagra więcej niż we wszystkich dotychczasowych sparingach Barcelony razem wziętych :/

[EDIT]

Messi opuścił boisko w 58 minucie. Chociaż tyle dobrego.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2010, 22:17

Miałem właśnie pisać, że Chicarito coś sieknie i stało się 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2010, 22:19

To jeszcze gorzej. Przy dobrym wyniku dla Hiszpanów może szybciej mielibyśmy zmiany a tak to Sfinks pewnie będzie trzymał najlepszych dłużej :roll:

Ten Hernandez to rzeczywiście ostatnio co mecz bramka.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2010, 22:22

A ch... nie wiem do końca ilu gra zawodników Barcy, naliczyłem Puyola i Sergio. Składy inne niż pokazano na planszy, a przekaz aż mnie dołuje.

E: Rafa chyba coś chciał zostawić Sergio na pamiątkę po sobie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2010, 22:38

Jarzinho pisze:a przekaz aż mnie dołuje.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4c5f9900a7b18

Smacznego :]

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2010, 22:42

Ten Hernandez to rzeczywiście ostatnio co mecz bramka.
Jego 6 ostatnich meczów i gol z Francja, Argentyna, 11 MLS, United, Chelsea i Hiszpania. Imponujące :wink:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 sie 2010, 23:02

Jarzinho pisze:A ch... nie wiem do końca ilu gra zawodników Barcy, naliczyłem Puyola i Sergio. Składy inne niż pokazano na planszy, a przekaz aż mnie dołuje.
Są podane gdzieś pewne składy ? Na Livesports podają coś takiego:
Casillas - Arbeloa, Puyol, Marchena, Monreal - Bruno, Busquets - Cazorla, Fabregas, Mata - Llorente

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2010, 23:07

Sammyy pisze:Casillas - Arbeloa, Puyol, Marchena, Monreal - Bruno, Busquets - Cazorla, Fabregas, Mata - Llorente
Taki akurat był w pierwszej połowie, choć trochę trzeba było się natrudzić, żeby wszystko ułożyć.
Narazie nic ciekawego ze strony Hiszpanów, jakieś uderzenie Cazorli w poprzeczkę, sytuacja po zamieszaniu Llorente. Meksyk świetna akcja i zagapienie się linii defensywnej Hiszpanów. Ciężko będzie jakieś wnioski wyciągnąć po takim spotkaniu, w drugiej połowie- będzie pewnie jeszcze masa zmian.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2010, 23:08

Tak było w I połowie. Teraz zaczyna się druga i mamy trochę zmian, ale nie wypiszę Ci ich jeszcze w tym momencie.

Polecam link, który podałem wyżej. Jakość genialna jak na mecz w necie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2010, 21:37

Bramkarze: Casillas, Valdés, Reina;
Obrońcy: Arbeloa, Ramos, Capdevilla, Marchena, Piqué, Puyol;
Pomocnicy: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Cesc, Cazorla, Iniesta;
Napastnicy: Navas, Silva, Pedro, Llorente, Villa, Torres

Ten gościu zajedzie tą reprezentację. Pewnie z umową z Argentyną jest jakiś zapis na wzór tego z meczu towarzyskiego z Meksykiem, ale ludzie Hiszpanie grają z Liechtensteinem. Powołania do 20 mistrzów Świata na te spotkanie. Masakra. Rozumiem, że Milla powołał do swojej kadry zawodników, którzy są w orbicie zainteresowania Del Bosque(Azpilicueta, Botia :shock: ,Dominguez) czy zdobywali już tytuły z reprezentacją - Mata i Martinez. Jednak nadal pozostają zawodnicy, którzy z Liechtensteinem mogliby zagrać i ich pyknąć - Iraola, Bruno, Monreal, czy zostać sprawdzeni - Amorebieta, Negredo, Pedro Leon, Luis Enrique. Można jeszcze kilku wymienić, może oni nie są na miarę gry regularnej, ale niech ten człowiek da odpocząć tym zawodnikom, którzy stanowią o sile La Roja, ponownie zawodnicy będą po długiej podróży z innego kontynentu przed meczem o stawkę w klubie.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 sie 2010, 23:25

Jarzinho pisze:Bramkarze: Casillas, Valdés, Reina;
Obrońcy: Arbeloa, Ramos, Capdevilla, Marchena, Piqué, Puyol;
Pomocnicy: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Cesc, Cazorla, Iniesta;
Napastnicy: Navas, Silva, Pedro, Llorente, Villa, Torres

Ten gościu zajedzie tą reprezentację. Pewnie z umową z Argentyną jest jakiś zapis na wzór tego z meczu towarzyskiego z Meksykiem, ale ludzie Hiszpanie grają z Liechtensteinem. Powołania do 20 mistrzów Świata na te spotkanie. Masakra. Rozumiem, że Milla powołał do swojej kadry zawodników, którzy są w orbicie zainteresowania Del Bosque(Azpilicueta, Botia :shock: ,Dominguez) czy zdobywali już tytuły z reprezentacją - Mata i Martinez. Jednak nadal pozostają zawodnicy, którzy z Liechtensteinem mogliby zagrać i ich pyknąć - Iraola, Bruno, Monreal, czy zostać sprawdzeni - Amorebieta, Negredo, Pedro Leon, Luis Enrique. Można jeszcze kilku wymienić, może oni nie są na miarę gry regularnej, ale niech ten człowiek da odpocząć tym zawodnikom, którzy stanowią o sile La Roja, ponownie zawodnicy będą po długiej podróży z innego kontynentu przed meczem o stawkę w klubie.
Del Bosque się po prostu boi że przegra/zremisuje jakiś mecz (a jak wiadomo dla Hiszpanów porażka/remis to wstyd na światową skalę, bo oni nigdy nie przegrywają itp. :lol: )Hiszpanii się ratuje przy powołaniach katalończykami. Szczerze, to już dawno przyszło mi do głowy. Pewnie dlatego nie sprawdza w kadrze żadnych nowych piłkarzy, bo innego powodu nie widzę

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”