Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 23:15
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 02 kwie 2005, 23:18
Co no ty chyba sobie zartujesz!!!!!!!!!! Cofnięte??bellus pisze:liste nagrodzonych przezemnie osób powstała na podstawie komentarzy
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&sta ... show=28043
a Zaza faktycznie mial 9 WP był to jednak wypadek przy pracy w związku z tym WP zostały mu usunięte do włąsciwej liczy i przyznana została mu nagroda za wypowiedz w tym temacie co wyzej
Maju_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 23:20
nie zabardzo naduzywasz władzy ?? bez przesady ze az 9 wpbellus pisze:liste nagrodzonych przezemnie osób powstała na podstawie komentarzy
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&sta ... show=28043
a Zaza faktycznie mial 9 WP był to jednak wypadek przy pracy w związku z tym WP zostały mu usunięte do włąsciwej liczby i przyznana została mu nagroda za wypowiedz w tym temacie co wyzej
a co do surowości kar dura lex sed lex
na waszym miejscu cieszyłbym się, że nie otrzymałem bana....
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 02 kwie 2005, 23:24
Maju_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 kwie 2005, 23:26
Maju a ty jesteś jakaś mniejszość religijna, że odrazu chcesz do gazuMaju_FCI pisze:
Drugi Hitler z Ciebie i najchętniej do gazu byś nas posłał!!!!!!!!!!! Jaki wypadek przy pracy?? Obrażanie innych, przeklinanie za to otrzymał WP i co zostały mu cofnięte bo dobrze mówił o Papieżu??? Czy za to:" Ta no kożyśc ?? No kibice są na stadione Milanu a nie pusty obiekt i niby 17 mionów heheDobra spierdalaj nie gadam z tobą
"[/b]
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 23:27
bullus ty chyab naprawde sie przejoles swoaj praca kolega maju fciMaju_FCI pisze:No chyba bellus zartujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO było przytoczenie tekstu twojego ziomka!!!!!!!!
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 02 kwie 2005, 23:31
maju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 23:32
fakt nie zaorientowalem się ze to cytat nie zwrócilem uwagi gdzie kończy się "" pewnie przez ten uśmieszek, jednak WP temu panu się należało zmieniona zostaje argumentacja przyznania WP na obrażanie moderatoraLAZIO pisze:bullus ty chyab naprawde sie przejoles swoaj praca kolega maju fciMaju_FCI pisze:No chyba bellus zartujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO było przytoczenie tekstu twojego ziomka!!!!!!!!
zacytowal pewna wypowiedz i ty mu bana dajesz
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 02 kwie 2005, 23:34
maju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 23:40
chyba czegoś nierozumiesz Zaza przed całą sprawą z obrażaniem Chłopaczka miał niesprawiedliwą liczbę WP. MIał 9, ja uznałem ze WP mu się należy miedzy innymi za zacytowany przez Ciebie fragment. Jednak Wy nie dostaliście bana żeby się czegoś nauczyć i jemu nie chcialem dać. Aby zaza mógł dostac WP została mu zmniejszona liczba WP do poziomu własciwego i dodany jeden odemnie.maju pisze:Gdzie Cie obraziłem??!! Usun mi te WP tak samo jak to sobie zrobiłeś z Zazą!!! Czemu na tej stronie są RÓWNI i RÓWNIEJSI!!!!
Rozumiem, ze jest Ci przykro z powodu śmierci Papieża, mi też ale nie musisz od razy wyżywać się na USERACH!!! I nie musisz szukać byle błachych powodów do dania WP!!!
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 23:40
Maju daj spokoj z modem nie wygrasz !! jeszcze Cie zbanuja ...maju pisze:Gdzie Cie obraziłem??!! Usun mi te WP tak samo jak to sobie zrobiłeś z Zazą!!! Czemu na tej stronie są RÓWNI i RÓWNIEJSI!!!!
Rozumiem, ze jest Ci przykro z powodu śmierci Papieża, mi też ale nie musisz od razy wyżywać się na USERACH!!! I nie musisz szukać byle błachych powodów do dania WP!!!
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 02 kwie 2005, 23:41
maju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 23:42
Trudno za komplement uznać nazwanie mnie drugim Hitlerem.maju pisze:Gdzie Cie obraziłem??!! Usun mi te WP tak samo jak to sobie zrobiłeś z Zazą!!! Czemu na tej stronie są RÓWNI i RÓWNIEJSI!!!!
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 23:43
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 kwie 2005, 23:44
smiechu warte,szukanie dziury w calym,pokaz mi gdzie ten koles obrazil drugiego usera w poprzednim poscie?bellus pisze: edit// bellus
1 WP za przeklinanie
edit2 // bellus
zmieniona zostaje argumentacja WP na obrażanie innego użytkownika
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio