Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 kwie 2005, 13:11
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 kwie 2005, 13:18
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 kwie 2005, 13:38
A zauwazyles jeszcze to 2.04.2005 czyli 2+4+2+5=13 i to 13 + 13 = 26 lat pontyfikatu Jana Pawła II i jeszcze 13 maja byl zamach na papieza. Nie wierze w liczby i przesady, ale mnie to zastanowilo.jaget pisze:Właśnie tak sobie siedze i myśle co może znaczeć godzina 21:37 i doszedłem !! Patrzcie: 2+1+3+7= 13 !! i co wy na to ??
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 03 kwie 2005, 13:57
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:17
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 15:19
jakim cudem ten temat znowu jest otwarty?kostek pisze: Zamykam ten temat.
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 03 kwie 2005, 15:21
no też się zastanawai m przecierz był znaczek ze jest zablokowane ...DORIAN pisze:jakim cudem ten temat znowu jest otwarty?kostek pisze: Zamykam ten temat.
NowakKamil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:22
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 15:25
zeby sobie ponabijac,omfg,nikt Mu juz zycia nie zwroci wiec po co rozstrzasac sprawe?na forum i tak juz panuje tragiczny nastroj.Kuchar pisze:moze uzytkownicy domagali sie ponownego otwarcia tematu?
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 03 kwie 2005, 15:41
w takim momencie mowisz o nabijaniu?! przeciez nic sie nie stanie jak ktos napisze tutaj jeden czy dwa postyDORIAN pisze:zeby sobie ponabijac,omfg,nikt Mu juz zycia nie zwroci wiec po co rozstrzasac sprawe?na forum i tak juz panuje tragiczny nastroj.Kuchar pisze:moze uzytkownicy domagali sie ponownego otwarcia tematu?
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 kwie 2005, 15:47
Juz mnie Dorian denerwujesz bo sam nabijasz. Znaj moje dobre sercePawel pisze:w takim momencie mowisz o nabijaniu?! przeciez nic sie nie stanie jak ktos napisze tutaj jeden czy dwa postyDORIAN pisze:zeby sobie ponabijac,omfg,nikt Mu juz zycia nie zwroci wiec po co rozstrzasac sprawe?na forum i tak juz panuje tragiczny nastroj.Kuchar pisze:moze uzytkownicy domagali sie ponownego otwarcia tematu?![]()
['] ['] [']
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 15:51
dziwi mnie poprostu ze temat byl zamkniety a jest na nowo otwartyTomusmc pisze:Juz mnie Dorian denerwujesz bo sam nabijasz. Znaj moje dobre sercePawel pisze:w takim momencie mowisz o nabijaniu?! przeciez nic sie nie stanie jak ktos napisze tutaj jeden czy dwa postyDORIAN pisze: zeby sobie ponabijac,omfg,nikt Mu juz zycia nie zwroci wiec po co rozstrzasac sprawe?na forum i tak juz panuje tragiczny nastroj.![]()
['] ['] [']
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 15:55
O dobrodzieju! O wybawco! Pozwól mi napisać na tym forum jeszcze cokolwiek! Nabijacze byli, są i będą nic na to nie poradzisz. a DORIAN i tak ma racjęTomusmc pisze:Juz mnie Dorian denerwujesz bo sam nabijasz. Znaj moje dobre sercePawel pisze:w takim momencie mowisz o nabijaniu?! przeciez nic sie nie stanie jak ktos napisze tutaj jeden czy dwa postyDORIAN pisze: zeby sobie ponabijac,omfg,nikt Mu juz zycia nie zwroci wiec po co rozstrzasac sprawe?na forum i tak juz panuje tragiczny nastroj.![]()
['] ['] [']
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 16:01
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 16:05
Całkowita racja. Nikt nie ma prawa decydować o wyznaniu wiary przez ogół, bo to nie te państwo. Zresztą strona się dziwnie ładuje przez te zdjęcie i 5 minut szukałem linka do forum...Chlopaczek pisze:Ja w sprawie formalnej a to temat o Janie Pawle wiec nie bede zakladal nowego.
Rozumiem to ladne zdjecie na samej gorze strony glownej i gleboka mysl papieza.Nie mam nic do tego mozna w ten sposob oddac czesc naszemu papiezowi (jednakze przypominam ze to strona o pilce noznej i lepiej zeby admini o tym nie zapomnieli).
Mam jednak pytanie.Dlaczego admini dajac to co dali na strone glowna (nie wiem kto to dal) automatycznie nie pozwalaja sie identyfikowac wszystkim uzytkownikom z ta strona a do tego szerza nieprawde?Chodzi mianowicie o czesc "dla wszystkich wielki autorytet [papiez]" .Z reszta tego co tam jest napisane sie zgadzam.
Rozumiem smutek i rozpacz ale troszke przyhamujcie.
Normalni zrozumieja pseudochrzescijanie znowu mnie zaatakuja.
Kotek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio