Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 sie 2010, 13:01
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sie 2010, 13:10
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 sie 2010, 13:10
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 sie 2010, 13:12
U tej samej która przewidziała jak to Inter z Mou właśnie, pożegna się z LMRealFan pisze:U której wróżki byłeś?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 sie 2010, 13:12
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 sie 2010, 13:14
zapomniales dodac: Benquerenca.majer13 pisze:U tej samej która przewidziała jak to Inter z Mou właśnie, pożegna się z LMRealFan pisze:U której wróżki byłeś?
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 23 sie 2010, 13:46
mentor - strasznie splaszczasz tematMentor pisze: ... ure=search
... ure=search
Można sobie wyobrazić ważniejsze asysty?
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sie 2010, 13:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sie 2010, 23:03
Ja nie wiem czy Sandro jest śmieszny. Ja pisałem, ze Ibra odejdzie w końcówce sezonu. Później nasiliły się informacje o Torresie, także byłem zdania, że odejdzie. Dzisiaj co by nie mówić jest on rezerwowym, który zarabia ogrom i kosztował ogrom. Nie chcę wyrokować, bo wtedy gromy na mnie padały jak pisałem, że gościu nie dał to co chciał poprawić Pep, ale chyba odejdzie.mistyk pisze:Rossel jest smieszny. Mamy jeszcze ponad 40 mln na transfery w tym okienku i jesli sprzeda/wypozyczy Ibre i nie sprowadzi w zamian Torresa to bedzie to operacja roku. Naprawde mam nadzieje, ze nie doczekam sie takiego dramatu.
My nie potrzebujemy napastnika na przyszly rok. Pato jest bardzo dobry i przyszlosciowy, ale za bardzo łamliwy i o srednich warunkach fizycznych, a kurdupli mamy w nadmiarze.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 sie 2010, 23:05
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 sie 2010, 23:08
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 sie 2010, 23:10
wam to co roku brakuje. jakis 6,7 pilkarzy.kaczy pisze:Jeśli mowa o Ibrzekadabrze, to nam do układanki brakuje jeszcze jednego środkowego napastnika ... typowej dziewiątki
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 sie 2010, 23:13
Druzyna upadnie, jesli nie bedzie pucharow i dobrej gry. Tak jak upadła za Rijkarda. Sprzedaz Ibry sprawi nie sprawi, ze bedziemy silniejsi, wrecz przeciwnie, sprawi, ze szansa wygrac lige zmaleje. Zostaniemy z 4 napastnikow na 3 pozycje (z czego jeden poki co srednio nadaje sie na gre w pierwszym skladzie), czyli marnosc nad marnosciami. Dziwi mnie, ze tego nie dostrzegasz.miguel indurain pisze:
zaczyna to przxypominac powoli histerie jak pep przychodzil. slabe transfery slaby trener. skonczylo sie na 6 pucharach. radze wiecej zaufania pokladac w szefostwie klubu. nikt tam nie robi nic na zlosc sobie(odmroze uszy bede zrowszy). barca tak dzialala i tak dzialac bedzie. nie upadnie przez odejscie zlatana -
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 sie 2010, 23:16
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 sie 2010, 23:20
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio