Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 744

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2010, 17:53

Mentor pisze:O udziale Wengera mi nic nie wiadomo.
Mnie też nie, a jakby było coś nie tak, to pewnie by wypłynęło. Póki co wiemy tyle ile napisała, 'pewna blyskotliwa uzytkowniczke na culesach' czyli niewiele (to niby są słowa Pepa ? ktoś ma taką wypowiedź? ). Squillaci miał ważny kontrakt z Sevillą, ta zgodziła się na ofertę Arsenalu, co podała na swojej stronie. Chyba gdyby coś się del Nido nie podobało, to by oferta nie została przyjęta, czy się mylę ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2010, 18:00

Z tego co ja zasłyszałem to Sevilla zgodziła się na ofertę dopiero po tym jak Squilacci zaczął wywijać. Del Nido to generalnie pieniacz więc nie zdziwiłbym się gdyby wymyślił, że Wenger mu skaptował piłkarza czy coś w ten deseń.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 24 sie 2010, 19:19

squilla w wywiadzie powiedzial, ze mozliwosc gry u Wengera go przekonala i ze zaden Francuz by nie odmowil :lol: moze dlatego tak wyszlo. Mogliby nas do ligue 1 dac to wieksze szanse na mistrza beda :lol:

Fieldy motd nie ogladalem. Niestety szybko sciagalem z ATVO bo w trasie jestem i zamiast na tv.arsenal.com wlazlem na tvn24.pl a tam "londynczycy po 6-0" naglowek i sie zdegustowalem :ban: :maruda:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 sie 2010, 20:25

fieldy pisze:
Mentor pisze:O udziale Wengera mi nic nie wiadomo.
Mnie też nie, a jakby było coś nie tak, to pewnie by wypłynęło. Póki co wiemy tyle ile napisała, 'pewna blyskotliwa uzytkowniczke na culesach' czyli niewiele (to niby są słowa Pepa ? ktoś ma taką wypowiedź? ). Squillaci miał ważny kontrakt z Sevillą, ta zgodziła się na ofertę Arsenalu, co podała na swojej stronie. Chyba gdyby coś się del Nido nie podobało, to by oferta nie została przyjęta, czy się mylę ?
ta pewna blyskotliwa uzytkowniczka to sou. mysle ze malo jest facetow w polsce ktorzy moga dorownac jej wiedza o pilce. ona wie wszystko. to legenda stron z barca w polsce. ona raczej nie zmysla.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 sie 2010, 20:36

To Javier w końcu nie chciał grać czy trener zobaczył, że nie jest przygotowany do tego spotkania przez ofertę jaka napłynęła i ona mogła mu przeszkodzić w grze i nastawieniu. Jego występ nie zmniejszyłby specjalnie szans na transfer.
Z kolei Squilacci odmówił gry z Braga, choć nie wiem czy to by wykluczyło przy obecnych regułach jego grę w fazie grupowej LM w Arsenalu. W każdym razie odmówił gry i przez to nie było go także w rewanżu w CdR.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2010, 21:32

Jarzinho pisze:To Javier w końcu nie chciał grać czy trener zobaczył, że nie jest przygotowany do tego spotkania przez ofertę jaka napłynęła i ona mogła mu przeszkodzić w grze i nastawieniu. J
Myślę, że mogło być tak, że Javier odmówił, a Roy po prostu powiedział, że jego myśli są gdzie indziej. Może nie chciał żeby kibice go znienawidzili, jak jednak zostanie :think:
miguel indurain pisze:ta pewna blyskotliwa uzytkowniczka to sou. mysle ze malo jest facetow w polsce ktorzy moga dorownac jej wiedza o pilce. ona wie wszystko. to legenda stron z barca w polsce. ona raczej nie zmysla.
może sobie być legendą, po prostu z tego co wiem, nie podała żadnych szczegółów, linków, etc. Ty możesz jej uwierzyć na słowo gdy mówi: ""spytajcie del Nido czy jest zadowolony ze sposobu w jaki odszedł Squilacci" a ja chciałbym zobaczyć jakies konkrety zanim uwierzę :P Kibice Barcy raczej nie przepadają za Wengerem, więc takie teksty bez żadnych konkretów nie robią na mnie wrażenia.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 sie 2010, 21:33

z tego co wiem to sou raczej nie nalezy tak jak ja do antywengerowcow. tak, bede mial linka napewno wkleje. poki co moje zrodla sa na miescie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2010, 21:38

czy ona posługuje się również nickiem grintx, czy to ktoś inny ?

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 sie 2010, 21:40

yes, to ta sama.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2010, 21:47

czyli jednak należy do antywengerowcow, skoro zamiast Wenger, pisze per Kidnapper :P
ale to w sumie mało istotne. niepotrzebny ot się robi, jeszcze będzie na Bogu ducha winnego kibica Barcy, a tego nie chcemy przecież :p

Wracając do tematu Arsenalu - Dziś znów sprzeczne info o Schwarzerze się pojawiają, z jednej strony info, że nie trenował i że nie przez kontuzje, a z drugiej, że Arsenal już nie jest nim tak mocno zainteresowany. Ponoć jego kolana nie są w najlepszym stanie. Trzeba czekać, dobrze, że czasu coraz mniej, bo poczekamy krócej, ale z drugiej strony mecz z Blackburn nie zapowiada się najciekawiej z Almunią, czy o zgrozo - Fabianem w składzie.
Squillaci ponoć już podpisał, ale jak zwykle oficjalna strona musi odczekać swoje, aż da info.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 sie 2010, 21:48

napisala kidnaper:) tego nie widzialem. z tego miejsca ja pozdrawiam :P

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 sie 2010, 22:02

Ja mimo wszystko nie ferowałbym żadnych wyroków nawet gdyby Squillaci odmówił gry i rozstał się w dośc nietaktowny sposób z Sevillą. Wiele było takich przypadków w przeszłości (Essien, Zlatan - ten to nawet 2 razy, Emerson, Robinho itp). Stawka jest o wielką kasę, więc to jest oczywista sprawa, że jeżeli negocjacje się ciągną to "bierny opór" zawodników może przyspieszyc transakcję. Mimo, że to jest nieetyczne, to jednak jest to proceder na tyle powszechny, że jakoś mnie to nie rusza

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 sie 2010, 12:31

Wiadomo wam coś o możliwości przejścia do Arsenalu Ibrahima Afellaya?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2010, 20:27

nie (choć niedawno dopiero kompa właczyłem), On nie jest nam w ogóle potrzebny, atak i skrzydła są obsadzone, potrzeba graczy defensywnych.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 sie 2010, 9:46

fieldy pisze:potrzeba graczy defensywnych
Coś ostatnio słyszałem, że Taylor jest do wzięcia za jakieś rozsądne pieniądze. Podobno nie przedłużył kontraktu i Newcastle chce jeszcze na nim cokolwiek zarobić. Opcja niezła, bo to dobry obrońca tylko on ma ciągle jakieś problemy z tym barkiem chyba i co kilka spotkań się łamie. Czy potrzeba nam kolejnego porcelanowego zawodnika :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”