F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 65

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 kwie 2005, 17:39

Widać brak Tarzana na maxa !!!

Barca zaczeła "nie zbyt kolorowo" bład obrony w ustawianiu 4 - 2 w ataku podanie wzdurz lini obrony :shock: a było ich 4 i Joaquin zamyka akcje na prawym słupku i Valdes bez szans :D Ale 1 minute pózniej River wont - Deco zatrzymany w polu za szyje !! Powalił go i udawał że nic sie nie dzieje boczny zaregował ! Karny Eto i zaczynaja od nowa !!! Teraz Barca gra swoje a przynajmie prubuje bo to nie to co zawsze a Betis liczy na szybkość Joaquina i Olivery i wolne Assunsao bo dużo ostrej gry. Ale tez maja swoje okazje nawet klarowniejsze niż Barca !! Ronaldinho jak "dziecko we mgle" coś nie ma dnie narazie. Boczny arbiter tez nie ma dnia za bardzo .....

Podobało mi sie że Eto'o nie cieszył sie po bramce bo Joaquin pokazywał radośc a Samule nie zabrał piłke i wszystko... brawo !!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 kwie 2005, 17:49

I przegrywamy 2-1 !!!!!!!!! Oliviera wchodzi sobie w pole karne, a obrońcy się patrzą na niego i Valdes bez radny musi wyciągać "gałę" z siatki. Coś widzę, że ciężko będzie. Brak Puyola i Marqueza odbija się na defensywie. Także po 40 minutach mamy 1-2 :(

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 17:53

Pozostało jeszcze drugie 45 min ale można liczyć tylko na ofensywę bo obrona to bez komentarza. Betis gra w 10 ale Barca bez Puyola i Marquez to jak w 9. Nie grają tak źle tylko te błędy obrony, a Betis jest bezlistosny dziś. Jestem dobrej myśli jeszcze. Jakieś punkty powinna Barca zdobyć jednak.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 17:58

tak jak powiedzial Niggaz jest jeszcze druga polowa. jesli teraz nie postawią na atak to mamy 3 pkt. w plecy, a to byloby niedobrze:(
najslabszya linia dzisiaj jest bez dwoch zdan obrona. jesli nie zaczniemy atakowac to bedzie po nas. mamy swietnych napadziorow, wiec wykorzystajmy ich!!!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 kwie 2005, 18:17

Deco nie zagra w GD ! Przedchwilą Gonzalez ukarał go żółtą kartką za faul w środku pola. W 46 minucie wszedł Maxi za Gerarda, Rijkaard wie co robi !

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 kwie 2005, 18:20

no i dupa, z Realem na bank nie zagra Deco bo przed chwilą dostał żółtą kartkę; od początku drugiej połowy w m-ce Gararda wszedł Maxi, za tą decyzję Ryju ma u mnie dużego plusa, widoczny jest dziś Giuly, widać że wraca do formy, oby ziomale zdołali strzelić jeszcze przynajmniej jednego gola

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 18:24

Były już dwie świetne okazje na wyrównanie ale jeszcze nic z tego. Wierzę, że uda się coś Barcy strzelić. A co do kartki dla Deco to podobno (sam jeszcze nie mogę ocenić) to nawet nie dotknął przeciwnika.

Tymczasem Joaquin ... i jest 1:3 :cry:

Będzie ciężko jednak wywalczyć chociaż 1 pkt.
Obrona nie istnieje.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 kwie 2005, 18:37

Barcelona coś nie może wygrać w tym sezonie z betisem. To chyba z nimi ponieśli pierwszaą porażkę w tym sezonie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 03 kwie 2005, 19:06

NO dzięki Bogu skończyło się 3-3 :lol: :lol: :lol:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 kwie 2005, 19:07

Udało się zdobyć 1 punkt !! Zawsze narzekaliśmy na Pino Zamorano, jednak dziś sędziował bardzo dobrze. Podyktował dwa karne dla Barcy i przedłużył mecze o pięć minut. Należało sie Betisowi, bo w końcówce przedłużali mecz i dobrze zrobił sędzia, ze przedłużył aż o 5 minut. W 95 minucie bramkę, dla Barcy zdobył GvB. Dwie pierwsze bramki z rzutów karnych dla Barcy zdobył Eto'o, który powiększył swój dorobek punktowy. Na "Gran Derby" zabraknie Deco i Puyola, niestety, jednak sądze, że pokonmy Real 2-1.

Dzisiejszy mecz był tak emocjonujący, że masakra. Pisałem wcześniej, że Rijkaard wie co robi i jak widać się nie myliłem. Holender wpuścił Holendra, a Holender odwdzięczył się bramką Holendrowi :wink: :wink:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 kwie 2005, 19:09

no Betis to mocna drużyna w tym sezonie, jeśli Joaquin nie odejdzie w następnym sezonie to mogą spoto namieszać w CL;
na szczęście Gio w ostatnich sekundach wyrównał na 3:3ładny mecz, lecz straciliśmy w nim aż 3 gole, widać jak ważnym ogniwem w drużynie jest Puyol; no a dla Gio udało się to co w meczu z Ormianami się nie udało- widzieliście jak huknął w poprzeczkę? dobrze, że przed chwilą uderzył celnie i mamy ważny punkt; teraz trzeba skupić się na meczu z Realem, mam nadzieję że Iniesta godnie zastąpi Deco, cieszy też wysoka forma Giulego, no i Eto'o dzisiajszymi dwoma karniakami przybliżył się do pichichi w tym sezonie, no ale do złotego buta to mu daleko bo Henry w Anglii wymiata niemiłosiernie
VISCA EL BARCA

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 kwie 2005, 19:14

Cikawe jak poradzi sobie dzisiaj Real z Albacete

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 19:15

No proszę państwa :!:
3:3
hehe jestem mile zaskoczony ostatecznym wynikiem biorąc pod uwagę zestawienie obrony Barcy w tym meczu. Ogólnie mnóstwo emocji. Dobra gra Barcy w ofensywie tylko ta obrona (będe powtarzał bez końca :evil: ) to paranoja. Dwie bramki Eto z rzutów karnych oraz jedna Gio w ostatnich sekundach. Szczęście dopisało tym razem ale Barca zasłużyła na remis. Szkoda tylko Deco, który dostał żółć (Pino zrobił co do niego należało :evil: ) i nie wystąpi w GD chociaż podobno można się odwołać od decyzji sędziego jeśli rzeczywiście nie było tam faulu (podobno nawet nie dotknął przeciwnika). Zdobyty 1 pkt to nie jest taki zły wynik. Betis ma jakiś patent (albo farta) w meczach przeciwko Barcelonie. Gościę mogą być na siebie trochę wściekli bo prowadzili 3:1 ale z drugiej strony remis na boisku lidera to dobry wynik. Uważam, że z taką grą nie powinno być źle w GD tylko obrona musi grać (Puyol i Marquez).
Narazie to tyle bo jeszcze nie ochłonąłem po meczu :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 19:15

heeh meczu nie widzialem ale z tego co wyczytalem w relacjach powiem jedno : szczescie sprzyja najlepszym, a obecnie to barca w hiszpanii jest najlepsze, wydaje mi sie zwyciestwo nalezalo sie betisowi i pewno mam racje co do tego, szkoda ze barca wywalczylo ten pkt :twisted: ale mowi sie trudno, brak puyola pokazal jak beznadziejna obrone ma ryjek do dyspozycji gdy brakuje jej podwaliny :roll: :twisted: nie wiem dlaczego ale mam wrazenie ze to co sie dzieje teraz w barcy to jakby szybsza wersja tego co dzialo sie w realu w latach 1998-2003 ... 8)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 kwie 2005, 19:18

Jeden wielki fuks...takie jest moje zdanie...Eto'o wraca do formy lol przeciesz on stzrelil karne gdyby popsial się dubletem z akcji...

Pwiem krótko takiej barcy jak dziś nie boje się na Gran Derby ale mobilizacja...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”