Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1231

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Strusiek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 29 sie 2010, 22:58

Pierwsze śliwki robaczywki. Przespana pierwsza połowa + brak skuteczności w sytuacjach sam na sam = 0:0. Irytują spalone, ileż można. Nie ma co stawiać świeczek. Trener musi wyciągnąć wnioski i w następnej kolejce trzeba zdobyć 3 punkty.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 22:59

Brawo Mallorca ! Szkoda,ze ten zespol nie zostal dopuszczony do gry w LE :(

Real walil glowa w mur przez 90 minut. Na razie nie ma ani zgrania,ani indywidualnych popisow,ani geniuszu Mou. Czemu nie gral Pedro Leon ?

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 29 sie 2010, 23:01

Dr.Football1 pisze:
Czemu nie gral Pedro Leon ?
To już wie tylko Mou.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 23:02

Nie chce mi się rozpisywać, Real zaczął próbować strzelić bramkę jak Mallorca zaczęła się murować w ostatnich 10 minutach uznając, że mają dobry wynik. Dlaczego nie wszedł Pedro Leon? Też nie wiem. Sytuacji mało, dużo niedokładności, skuteczność słaba, Dudu tylko potwierdził nie pierwszy raz, że jest bardzo solidnym bramkarzem, więc nim nie jestem zaskoczony.

Cristiano tym strzałem z angielki mnie rozjebał na łopatki.

Miałem minę jak Perez.

Ale będzie dobrze.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 29 sie 2010, 23:04

O tym samym pomyslalem, strasznie szkoda ze dla Fify sa rowni i rowniejsi i nie ma Mallorci w lidze europejskiej. Na wyjazdach pewnie roznie, ale u siebie niejeden zespol by u nich poplynal.

W sumie nie ma sie czego czepic, zespol gral w miare ok, byly okazje - moze jedynie pretensje do Mou ze w dosc trudnym meczu gra Canales od poczatku, bo jednak wejscie Ozila zmienilo obraz gry dosc wyraznie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 sie 2010, 23:07

Salas11 pisze:Panowie, spokojnie. :wink: My z Jose też sezony zaczynaliśmy od remisów, a potem było już tylko lepiej. Cierpliwości.
Za wynikami nie zawsze szla jednak atrakcyja gra.

Jest dobrze.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sie 2010, 23:12

mistyk pisze:Za wynikami nie zawsze szla jednak atrakcyja gra.
Bo nie zawsze można mieć jedno i drugie. Jose wiedział na co się pisze idąc do Realu i wierzę że z tej przygody również wyjdzie z twarzą a Real będzie miał z niego mnóstwo satysfakcji. :)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 sie 2010, 23:16

Kiedy gracie mecze z Milanem?

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 sie 2010, 23:29

Jakoś średnio przekonują mnie argumenty, że Mallorca jest przezajebistą drużyną. Fajnie, że u siebie w spotkaniach z Gijonami itp regularnie zwycięża, ale Real to chyba jednak trochę inny poziom. Co wiecej, to nie Mallorca zagrała fantastyczny mecz (poza bramkarzem), tylko Real przespał całą 1 połowę, a w drugiej liczba niedokładności i niewykorzystanych sytuacji kilkakrotnie przekroczyła granice mojej irytacji. Przypominam że w poprzednim sezonie z równie groźną albo i groźniejszą Mallorca wygraliśmy tu chyba 4-0. 2 punktowy handicap dla Barcy już po 1 kolejce nie jest powodem do zadowolenia, nie ma się co pocieszać tym że graliśmy ze stosunkowo dobrym zespołem jak na warunki La Ligi.

A z Milanem gramy w 3 kolejce, więc jest jeszcze troche czasu na obudzenie sie :?

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 sie 2010, 0:44

Najwspanialsza we wszechswiecie Barcelona wywiozla ostatnio z Mallorci szczesliwe 1:0 po bramce Zlatana, majac w miedzyczasie slupek ze strony Mallorci i cos jeszcze o ile pamietam, takze nie przesadzajmy ze tylko z Gijonami sobie radza. Jasne ze moglo byc lepiej i jest niedosyt, ale powodow do paniki nie ma zadnej - mozemy sobie nawet zremisowac jeszcze spokojnie z Osasuna i Bilbao, o ile ogramy Barce w bezposrednich meczach

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 30 sie 2010, 1:00

cru pisze:mozemy sobie nawet zremisowac jeszcze spokojnie z Osasuna i Bilbao, o ile ogramy Barce w bezposrednich meczach
powodzenia zycze :D:D
po ostatnich spotkaniach barcy i realu wstydzilbym sie przytaczac te pojedynki bedac kibicem madrytu :mrgreen:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 sie 2010, 2:25

o ile ogramy Barce w bezposrednich meczach
Jeśli Huiguin będzie dalej seryjnie marnował okazje to nawet z Almerią będzie ciężko.
Ozil wniósł trochę ożywienia, Khedira też się z dobrej strony zaprezentował, ale w ataku macie dwóch graczy, którzy na ten moment marnują co się ca. Benzema to w ogóle nie wiem co na boisku robił, bo ja jego żadnej pracy nie zważyłem ani też żadnego zagrożenia, chyba, że dla liniowych, że sobie rękę od podnoszenia w górę przemęczą. Huiguin jak już pisałem marnuje co się da. Tutaj nawet porządnego bramkarza nie trzeba, jak on prosto w nich strzela przez cały czas.

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 sie 2010, 3:23

Igla ma to do siebie ze jak jest mecz z powazniejszym / bardziej wymagajacym rywalem, to zaczyna sie spinac i ch.. mu wychodzi. Gdybysmy prowadzili 2:0 to pewnie by dolozyl ze dwie, a tak, bylo jak bylo. Brakuje jednak czasem Ruuda, ktoremu nie robilo roznicy czy to Levante czy Barca, tylko bramy ladowal zawsze i wszedzie.

A co do pojedynkow Barcy z Realem, predzej zasadze sobie kaktusa na glowie niz Mou da sobie wjebac u siebie 6 bramek ;] Mielismy swoje 4:1, potem wy mieliscie swoje 2:6, teraz wypadaloby znowu was pojechac dla rownowagi, ale co bedzie zobaczymy. Byle nie autobus w bramce.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sie 2010, 8:17

cru pisze:Najwspanialsza we wszechswiecie Barcelona wywiozla ostatnio z Mallorci szczesliwe 1:0 po bramce Zlatana, majac w miedzyczasie slupek ze strony Mallorci i cos jeszcze o ile pamietam, takze nie przesadzajmy ze tylko z Gijonami sobie radza. Jasne ze moglo byc lepiej i jest niedosyt, ale powodow do paniki nie ma zadnej - mozemy sobie nawet zremisowac jeszcze spokojnie z Osasuna i Bilbao, o ile ogramy Barce w bezposrednich meczach
Nie chce mi się pisać o Realu, ale Mallorca w lecie straciła ważnych zawodników Aduriz, Suarez, Borja ci którym kończyły się kontrakty także nie chcieli specjalnie zostawać przez długi klubu. Nie wiem na jakiej podstawie bronisz tego wyniku na podstawie Barcelony i poprzedniego sezonu.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 30 sie 2010, 10:46

Strata punktów była do przewidzenia, jednakże szkoda zmarnowanych sytuacji. Przydałby się jednak trzeci napastnik (za późno już :p), bo jesteśmy na łasce Higuaina, który jak wiadomo potrafi marnować wyborne sytuacje, a także Benzemy, o którym nawet nie warto wspominać, bo szkoda nerwów. Trochę irytował mnie Carvalho, nawet przy niegroźnych sytuacjach wybijał wszystko w aut, choć z drugiej strony może to i dobrze. Ronaldo na razie bez formy, liczę że zacznie grać jak w poprzednim sezonie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”