Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 634

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sie 2010, 13:31

Aguero z tego co wyczytałem na fcinter nie ma paszportu UE i to powód dla którego o niego się nie staramy. Prawo nie powinno działać wstecz, a Coutinho sprowadziliśmy przed wprowadzeniem durnego przepisu, szkoda :?
Szkoda, że nikt nie spojrzał w stronę Francji, tam jest dużo świetnych zawodników za niewielkie pieniądze. Zobaczymy co zrobi MM, mecz z Atletico pokazał, że wzmocnienia są potrzebne i na pewno prezes to zauważył.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 13:33

Salas11 pisze: No no, nie rozpędzaj się. :naughty: Ta "choinka" była jakąś wesołą twórczością Beniteza (oby jednorazową) Efekty takiego ustawienia zresztą widziałeś. :wink: Nic nie funkcjonowało jak należy, a wątpliwy karny w końcówce był naszą jedyną klarowną sytuacją w meczu. :roll:

Widzialem,a efekty (przynajmniej dla mnie) byly bardzo zadowalajace :wink:

Ustawienie nie bylo najlepsze,ale bardziej razila w oczy forma waszych zawodnikow. Smiem twierdzic,ze nawet grajac inna,lepsza taktyka nie mielibyscie wystarczajacych argumentow,zeby pokonac Atleti tego dnia.

Myslisz,ze Benitez zmieni teraz system gry po jednym meczu :> Jakos nie chce mi sie w to wierzyc.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 sie 2010, 13:48

Pamiętaj Salas, że Benitez nie uczy się na błędach i do błędów się nie przyznaje. Tak więc nie zdziwiłbym się, gdyby dalej stosował tą "choinkę".
No to będzie pasował do MM, który najwidoczniej zapragnął powtórzyć błędy działaczy z gorszej części Mediolanu.
Aguero z tego co wyczytałem na fcinter nie ma paszportu UE i to powód dla którego o niego się nie staramy.
Nie staramy się o niego ponieważ nie da się go wymienić na Muntariego i Suazo.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2010, 13:50 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sie 2010, 13:50

Dr.Football1 pisze:Myslisz,ze Benitez zmieni teraz system gry po jednym meczu :> Jakos nie chce mi sie w to wierzyc.
Myślę że odrobina fantazji przyda się każdemu ale przez to mamy puchar w plecy po beznadziejnej grze. Zresztą skąd u Beniteza wzięła się nagle choinka? W Liverpoolu przecież raczej tak nie grał. :think:

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 sie 2010, 13:51

Zresztą skąd u Beniteza wzięła się nagle choinka? W Liverpoolu przecież raczej tak nie grał.
Może z tego, że do systemu 4-2-3-1 brakuje nam zawodników ? :)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sie 2010, 14:01

MarcinW pisze:Może z tego, że do systemu 4-2-3-1 brakuje nam zawodników ? :)
Eto'o na skrzydło, Pandev na drugie i ogień. W razie czego Biabany z ławki daje zmianę. Przyzwyczajenie zawodników do pozycji z zeszłego sezonu dałoby lepszy efekt niż to co miałem okazję "podziwiać", ale nieee... Benitez chciał kontroli w środkowej strefie boiska i wolał postawić na zawieszonego w czasie i przestrzeni Stankovicia. :roll: W efekcie nie było ani kontroli, ani gry, ani pucharu. :brawo:

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 sie 2010, 14:03

Eto'o na skrzydło, Pandev na drugie i ogień. W razie czego Biabany z ławki daje zmianę.
A co ma zrobić Benitez w sytuacji gdy np. Eto'o łapie dłuższą kontuzje ? Zastępuje go Biabianym ? :D Zmienikiem zostaje Suazo ?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sie 2010, 14:13

MarcinW pisze:A co ma zrobić Benitez w sytuacji gdy np. Eto'o łapie dłuższą kontuzje ? Zastępuje go Biabianym ? :D Zmienikiem zostaje Suazo ?
Nie, wtedy dopiero majstruje przy ustawieniu. Normalne że trener w obliczu kontuzji i braku równorzędnych zmienników na ławce zmuszony jest niejako do eksperymentów z zestawieniem poszczególnych formacji. Z Atletico takiej konieczności nie było, przypominam że w porównaniu do zeszłego sezonu mamy ten sam skład, tyle że bez Balotelliego który często właśnie wchodził z ławki rezerwowych.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sie 2010, 23:17

No panowie, jutro chcę widzieć dym i ogień. :twisted: Mam nadzieję że dzisiejsze zwycięstwo Milanu podziała mobilizująco.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 sie 2010, 12:54

Wedlug transfermarkt jestesmy w tym okienku 44mln na plusie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 sie 2010, 13:58

Moratti się cieszy bo zwracają mu się pieniądze inwestowane latami w drużynę. Zupełnie przespane mercato i nowy sezon ciągniemy już tym co mamy. :roll: Zawsze jest nadzieja na małą ofensywę zimą.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 sie 2010, 14:58

Moratti się cieszy bo zwracają mu się pieniądze inwestowane latami w drużynę
Jeśli liczy na zwrot wyłożonego kapitału to niech spierdala, bo tych wywalonych w błoto milionów nigdy mu się nie uda odzyskać.

Awatar użytkownika
kiboool
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kiboool » 30 sie 2010, 15:12

Kurde też się nie spodziewałem ze Inter nikogo nie kupi :/ Mascherano był już blisko a tu lipa...
To tym bardziej niepokoi patrząc na lokalnego rywala, Zlatana już mają a Robinho jest tuż tuż.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 sie 2010, 16:51

Taktyka - "Zwycięskiego składu się nie zmienia". :roll: I gdyby nasza kadra była ze 2 - 3 lata młodsza, nie miałbym nic przeciwko. Przy takim rozwoju wypadków sprzedanie Balotelliego może okazać się błędem. Straciliśmy 20-letni talent (wychowanka) i wyjdzie na to że jego naturalnym następcą zostanie... Biabany, którego gra w klubie walczącym o najwyższe cele może przerosnąć, choć życzę mu jak najlepiej. Młodziutki Coutinho świetnie rokuje na przyszłość, ale to trochę za mało. Niewiadomą jest też forma Santona po długej kontuzji i czy Benitez będzie w ogóle na niego stawiał. :?
Dziś późnym wieczorem będziemy nieco mądrzejsi odnośnie formy zawodników i zarysu taktyki, jaką zdecyduje się grać Benitez. Nie liczę na wielki spektakl i wysokie zwycięstwo. Liczę po prostu na trzy punkty aby spokojnie rozpocząć sezon i przestać myśleć o zmarnowanych dwóch miesiącach letniego mercato.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 sie 2010, 17:48

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26300

Z powyższego artykułu wynika, że Branca złożył za Fabregasa ofertę w wysokości 47 mln euro, która oczywiście została odrzucona. Boki zrywać ! Jestem przekonany, że osoba która to pisała jest pracownikiem klubu lub z jakiegoś nieznanego mi powodu reprezentuje ich interesy. Oczywiście artykuł się kończy smutnym akcentem z którego wynika, że prawdopobnie nikogo nie kupimy. Ale klub próbował ! Próbował również kupić Mascherano składając ofertę (cyt. Brance) "zbliżoną do ich oczekiwań" czyli 6 mln oraz karte S. Muntariego.

Bodajże towarzysz Babel nie dowierzał, że możemy się stać Milanem. To się dzieje. Na naszych oczach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”