Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 636

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 sie 2010, 23:31

No zaiste to, ze Inter dzisiaj zremisowal (skadinad dosyc pechowo i po niezlej grze) to niesamowite podobienstwo do Milanu 2007?
Inter co roku ma na poczatku sezonu wtopy i to bardziej ewidentne, ale to oczywiscie wina Beniteza :lol:
Dlaczego rok temu po remisie z Bari (na Meazza z benjaminkiem czyli zdecydowanie gorzej niz dzisiaj) nie bylo takich glupich tekstow?

Jezeli Benitez to sredni trener, nie wiem czy Allegri zasluguje aby go w ogole nazywac trenerem.

Mam nadzieje, ze to juz koniec Dejana w pierwszej jednastce, Mariga jest w stanie zaoferowa zdecydowanie wiecej swoja obecnoscia na boisku.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sie 2010, 23:36

Dlaczego rok temu po remisie z Bari (na Meazza z benjaminkiem czyli zdecydowanie gorzej niz dzisiaj) nie bylo takich glupich tekstow?
Bo rok temu nie było głupich tekstów o podobieństwie do Milanu 2007. Jeden z Twoich kolegów po szalu błyszczy czymś takim od paru dni, więc rzuciłem tym żartem sądząc, że to wszyscy zrozumieją. ;)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 sie 2010, 23:41

Maciek (interista) pisze:Dlaczego rok temu po remisie z Bari (na Meazza z benjaminkiem czyli zdecydowanie gorzej niz dzisiaj) nie bylo takich glupich tekstow?
Bo Milan rok temu na inaugurację wygrał ze Sieną "tylko" 2:1 więc i chwalić się nie było czym. :lol2: Teraz to inna bajka.

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 30 sie 2010, 23:47

Bo rok temu na ławce trenerskiej mieliście geniusza.

Awatar użytkownika
and1
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 30 sie 2010, 23:52

Kuźwa mać z wami nie :D Teraz geniusz a niedawno pialiście, że to zwykły przeciętniak, burak mający szczęście :D MOCNE :D

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 30 sie 2010, 23:52

Że co?

Musiałbym być matołem, żeby napisać, że Mou nie jest geniuszem w swoim fachu.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 sie 2010, 23:57

and1 pisze:Kuźwa mać z wami nie :D Teraz geniusz a niedawno pialiście, że to zwykły przeciętniak, burak mający szczęście :D MOCNE :D
Bo już nie jest trenerem Interu. :wink: Dowolna INTERpretacja faktów dla własnego użytku to bardzo fajna sprawa. :)

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 31 sie 2010, 0:02

Nie chcecie wierzyć nie wierzcie. Spytajcie Kamila co sądziłem i sądze o Mou. 8)

Benitez nawet notatek za nim nie mógłby nosić.

I żeby nie było. Z tego najbardziej przereklamowanego trenera świata szydziłem jeszcze jak był w Liverpoolu. To, że przyszedł do Was to dla mnie jedynie splot niewiarygodnie zajebistych okoliczności.;]

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 sie 2010, 1:27

Straszne, ja mysle ze jak nie skontaktuje sie ze swoim psychoanalitykiem to czeka go degrengolada i modlenie sie o transfer do Polski. Ty tez sie skonsultuj z najblizszym. Liczyles tez braki komunikacyjne Chivu, Marigi, Zanettiego czy Cambiasso? Tak z ciekawosci pytam.
Z łaski swojej mógłbyś przestać robić z mordy szmatę ? Ostatnio mówiłeś, że francuz wniósłby do gry sporo ożywienia, zaś jego forma ze sparingów niczego nie dowodzi. Dzisiaj wszedł (tak wiem mial niewiele czasu, a jednak) i pokazał dokładnie to samo co w meczach przedsezonowych.

Widzisz chłopcze subtelna różnica pomiędzy nami polega na tym, że ja odnoszę się do tych wypocin, które wydobywają się spod twojej klawiatury, ty natomiast kiedy nie masz niczego interesującego do powiedzenia (tudzież brakuje ci argumentów) zaczynasz wycieczki osobiste lub czepiasz się interpunkcji. Choć to może i lepiej bo jak masz się kompromitować takimi twierdzeniami jakie opublikowałeś na poprzedniej stronie (o związkach pomiędzy szybkościowym typem zawodnika, a przygotowaniem meczowym) to taki typ wypowiedzi wydaje się zasadny.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 sie 2010, 8:23

MazurXIII pisze:Gratuluję chłopaki dobrego początku sezonu.Klasyczny Benitez jak nic.
Co za brednie :? Zastanów się następnym razem zanim coś napiszesz.

W sumie dobra zamiana Coutinho ale widać, że chłopak musi się nauczyć europejskiej piłki bo trochę za dużo "jednoosobowej" gry w jego w wykonaniu.
Wynik meczu w sumie taki jak się spodziewałem a gra - w drugiej połowie - nawet troche lepsza.
Jeśli chodzi mercato ( :lol: ) to wydaje mi się, że brakuje nam lewego obrońcy i alternatywy w ataku ale na obronę scudetto to co mamy powinno w zupełności starczyć.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 sie 2010, 9:19

MarcinW. Prosze Cie, nie traktuj mnie jak idioty. Cala Twoja argumentacja merytoryczna oparta jest nadinterpretacji, probie wmowienia mi, ze traktuje Biabiany'ego jak co najmniej Messiego, a jedynie skrytykowalem Beniteza za zle i pozne zmiany w meczu o Superpuchar Europy. Zazanczylem iz byc moze inny typ zawodnika jak Biabiany wniosłby wiecej. Wczoraj (w miare) dobrze w drugiej polowie grali Eto'o, Sneijder i wprowdzanie Jonathana bylo przeprowadzona optymalnie. Dobrze wiem jaka jest jego pozycja w zespole.

Dlatego wiec założ sobie jakis blog w stylu BiabianyWatch i tam pisz sobie co chcesz. Tu jednak takie watki i proby inputowania rzeczy, ktorych nie napisali sa nie mile widziane. Ja koncze ten watek, bo widze ze proby zrozumienia rozmowcy dla Ciebie sa zbyt ciezkie. Jest miejsce tylko na dyskredytacje, przepychanki słowne, przeciwne zdanie. Dziwisz sie, ze tak ta rozmowa wyglada?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2010, 12:48

MarcinW pisze:Mascherano nie gra u nas tylko i wyłącznie dlatego, że nasi działacze wysyłali uwłaczające oferty, a jak zapewne wiesz w pierwszej kolejności klub musi się zgodzić na kwotę odstępnego. Co więcej argentyńczyk w swoim pierwszym wywiadze po podpisaniu kontraktu z Barceloną powiedział, że jego pierwszym wyborem był Inter...
http://www.blaugrana.pl/news/5772/masch ... czach.html
„Inter? Transfer do Interu nigdy nie był realną możliwością. Zdecydowałem się na klub, który wykazał prawdziwe zainteresowanie moją osobą. Tym klubem była Barcelona. O Interze nigdy nie mówiło się na poważnie. Może (pojawiały się informacje o transferze do Interu) przez moje dobre relacje z Rafą Benitezem”.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 sie 2010, 14:38

„Inter? Transfer do Interu nigdy nie był realną możliwością. Zdecydowałem się na klub, który wykazał prawdziwe zainteresowanie moją osobą. Tym klubem była Barcelona. O Interze nigdy nie mówiło się na poważnie. Może (pojawiały się informacje o transferze do Interu) przez moje dobre relacje z Rafą Benitezem”.
Kompleks został zaspokojony ? Czujesz się lepiej ? Bo widzisz chłopcze Argentyńczyk powiedział dokładnie to co chciałeś usłyszeć (polecam przeczytać pierwszy wywiad z Ozillem po podpisaniu kontraktu, bardzo ciekawa lektura), w końcu wszyscy chcieliby grać w Barcelonie. Kłopoto polega na tym, że wcześniej powiedział coś takiego :
Nowy nabytek Fc Barcelony Javier Mascherano przyznał, że Blaugrana nie była jego pierwszym wyborem.

To był Inter. Rafa chciał mnie widzieć w swoim projekcie, ale wkońcu ja i moja rodzina zdecydowaliśmy się, że przeniesiemy się do Barcelony..Hiszpanii.
fcinter.pl

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2010, 14:43

:lol:

Błędem było tylko i wyłącznie pisanie czegokolwiek w Twoim kierunku. Mam zamiar jednak wyciągnąć naukę z tej lekcji a więc uciekam z Twojego świata i nie przeszkadzam więcej.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 sie 2010, 15:09

Błędem było tylko i wyłącznie pisanie czegokolwiek w Twoim kierunku. Mam zamiar jednak wyciągnąć naukę z tej lekcji a więc uciekam z Twojego świata i nie przeszkadzam więcej.
Jeśli poczułeś się urażony to odpowiem w łagodniejszej formie tak aby Ciebie przypadkiem nie urazić. Może faktycznie trochę przeszadziłem, ale jest to w dużym stopniu warunkowane przez ... zachowanie kibiców Barcelony. Gdybyście darowali sobie durne napinki o więcej niż klubie, o tym, że każdy chciałbym grać w Barcelonie to zapewne ton mojej wypowiedzi byłby odmienny.

Wracając do meritum. Argentyńczyk powiedział dokładnie to co kibice Barcelony chcieli usłyszeć (choć wcześniej mówił coś innego). Wystarczy wam trochę posłodzić i jest super. Kłopot polega na tym, że ludzie nie zawsze mówią to co myślą, więc wskazane jest umiarkowane zaufanie w stosunku do treści wypowiadanych (w szczególności do tych które rodzą się w trakcie oficialnych prezentacji).

Edit. Robinho juz przyleciał do Mediolanu, niebawem podpisze kontrakt z naszym sąsiadem. Pięknie, [k****] pięknie ! Warto również zaznaczyć, że wzmocnień jak nie było tak nie ma. Ładnie przywitano Beniteza nie ma co. Na samym początku ograniczono jego uprawnienia, następnie poważnie potraktowano jego oczekiwania dotyczące wzmocnień. Zapowiada się na to, że będe musiał powiedzieć po sezonie, a nie mówiłem, choć chciałbym się mylić. Zeby było jasne nie wieszcze katastrofy, staram się realnie ocenić nasze szanse, czyli za plecami Milanu.

Edit2. Muntari prawdopobnie podpiszę kontrakt z Tottenham. Szkoda tylko, że jest to kolejny zawodnik, który rozegrał ponad 40 spotkań w poprzednim sezonie, którego działacze się pozbyli nie zastępując go nikim innym....

Edit2. Wszystkich tych, którzy oczekiwali wzmocnień, czeka kolejne rozczarowanie. Prawdopodobnie Muntari podpisze kontrakt z Tottenhamem. Gdbybyśmy zastąpili go jakimś innym

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”