Żartujesz? Przecież on już dawno wie, że nikt w klubie nie ma zamiaru korzystać z jego usług. W pre-sezonie nie zagrał ani minutyfieldy pisze:pewnie ktoś powie Hlebowi w końcu, ze nie zagra ani minuty przez cały sezon, to pójdzie po rozum do głowy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2010, 23:11
Żartujesz? Przecież on już dawno wie, że nikt w klubie nie ma zamiaru korzystać z jego usług. W pre-sezonie nie zagrał ani minutyfieldy pisze:pewnie ktoś powie Hlebowi w końcu, ze nie zagra ani minuty przez cały sezon, to pójdzie po rozum do głowy.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 sie 2010, 23:27
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2010, 23:34
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 30 sie 2010, 23:42
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 sie 2010, 23:52
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sie 2010, 9:26
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2010, 12:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 31 sie 2010, 13:04
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sie 2010, 13:10
Człowieku o czym ty mówisz? Ja tam mogę w Barcelonie za 2 tys zł grać. Ja nie rozumiem czegoś takiego! Piłka to nie fabryka. Futbolistą zostaje się z zamiłowania do tego "fachu", więc nie przytaczaj takich argumentów! Nie chcą mnie w klubie? To odchodzę. Hleb to nie Grzelak, lecz piłkarz, który ma coś do zaoferowania. NIe jego wina, że w Katalonii nie ma siły przebicia, a po drugie wg mnie taktycznie Barca nie jest dla niego stworzona. Mógłby w takiej Bundeslidze wieść prym, tylko, że jak się fochy wiesza i nowi głowę w chmurach, a kręgi szyjne go bolą od zadzierania nosa, to wnioskuje autodestrukcję.SobolPL pisze:A ty wolał byś siedzieć w domu i zbierać hajs czy zapieprzać od rana do wieczora w robocie? Podpisali taki kontrakt i tyle !
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 31 sie 2010, 13:57
Konferencja fajna...wie na czym stoi jeśli chodzi o jedenastkę więc jeśli Pep to wszystko dobrze poustawi to będzie każdy zadowolony...Za taką cenę taki zawodnik niewątpliwie trzeba dać plusik zarządowiMentor pisze:Nie wińmy za co? Za to, że woli brać hajs za siedzenie na ławce niż grać?
Ja nie winię Hleba za to, że znalazł się w Barcelonie. Nie widzę go nawet za to, że się nie sprawdził. Oceniam krytycznie tylko jego postawę w obliczu ewentualnego transferu. Transferu o którym nie chce słyszeć choć wie, że nie będzie grał. Jak dla mnie to robi sobie tym może nawet większą krzywdę sobie niż klubowi.
Konferencja po prezentacji Mascherano ---> http://www.blaugrana.pl/news/5772/masch ... czach.html
Caceres natomiast wylądował na wypożyczeniu w Sevilli a więc całkiem nieźle.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2010, 14:30
Que? Nie wiem skąd wytrzasnąłeś tę kwotę. Z tego co mi wiadomo to nie ujawniono niczego takiego. Bzdura jak dla mnie, ale jeżeli rzeczywiście gdzieś to wyczytałeś to zapodaj źródło.ddemon pisze:Co do Caceresa ma szansę na grę tylko ta klauzula wykupu 4mln to prawda?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 31 sie 2010, 15:24
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2010, 21:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2010, 23:14
Chyba przy podejmowaniu swojej decyzji nie myślał, że Vincent zidiocieje do końca i będzie zajeżdżał zawodników. Także lepiej dla Carlesa by było gdyby zakończył karierę w reprezentacji, jak ma grać przeciwko takim tuzom jak Liechtenstein to niech sobie daruje. Hiszpanie mają taki skład, że Ci bardziej doświadczeni w takim meczach w ogóle nie powinni brać udziału, tym bardziej, że są bez przepracowanego okresu przygotowawczego. Powoływać kontuzjowanego zawodnika i dopuścić go jeszcze do treningów wybitne zagranie. Jeszcze niech Xavi wróci z kontuzją.Mentor pisze:Puyol 3 tygodnie out. Może przemyśli raz jeszcze decyzję o dalszej grze w reprezentacji...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2010, 23:16
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio