18-nastki,to zdarza sie raz w zyciu

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 23:20

Niggaz pisze:
Uchi_UfFy pisze:
Niggaz pisze:Oj z tym mieszaniem to różnie bywa :lol: Czasem skutki są dalekie od ideału :wink: Jeśli już to trochę (ale mało) piwa a później wódeczka. Wogóle piwo to lubie sobie wypić z qmplami ot tak bez okazji nawet a z okazją większą to wódeczka.
Piwo :arrow: Warka Strong, Dębowe Mocne (chociaż zmieniło się teraz :? )
Wódka :arrow: Finlandia (nie zawsze stać na takie coś), Żubrówka albo Gorzka Żołądkowa :D

No i oczywiście wszelakie imprezy poza domem muszą być :wink:
W sumie to ja też zawsze w weekendy, i czasami po treningach chodzę na piwko.Najlepsze to w sumie hmmm....wypije każde które dostanę, ale Książ jakoś się przyjał.Z takich burżuazyjnych to Carslberg.Czasami Piaścik.Na wódki takie jak Smitu podał to szkoda kasy :).No chyba, że Bolsik :].Ale najlepsze są polskie siary :twisted: .Krakowska, Xiążęca...tak, tak....to są typowe polskie WÓDKI...Nie pij ich na początek libacji, raczej rozgrzej się piwami :D, bo inaczej pokolorujesz kibelek :).
Ja na browarek to pozwalam sobie tak gdzieś 4 razy w tygodniu po 2-3 i jest lajcik. A z tymi 'polskimi' wódkami to pijałem różnego rodzaju Krakowskie czy Starogradzkie ale nie mam miłych wspomnień :P :wink:
Temat się rozwija ale ja już dziś nie podyskutuje niestety.
Lece w kime tylko jeszcze pozdro dla solenizanta Pisakka :wink:
tak temat w miare czasu sie rozwija,odciagnalem Was troche od smutnych wydarzen ktore mialy miejsce,ja tez ide spac bo jutro czeka ciezki dzien w szkole:P powoli trzeba zaczac organizowac 18 i zapisac sie na prafko.tylko kiedy ja znajde czas na to wszystko :? ide spac,cya

Wróć do „Hyde Park”