18-nastki,to zdarza sie raz w zyciu

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

18-nastki,to zdarza sie raz w zyciu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:17

Kazdy bedzie lub juz mial swoja 18-nastke,ja bede obchodzil ja juz nie dlugo i mam zamair zaprosic swoich znajomych na balange :twisted: podzielcie sie swoimi wrazeniami.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 21:20

Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:22

magus pisze:Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...
po 18 uciekasz z domu stary czy cos? :lol: ja po 18 bede mial mam nadzieje wiecej swobody no i ukochany dowodzik z prawkiem:twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 21:23

jezeli chodzi o moja to kolorowo nie bylo, urzadzilem impreze ale ze w wakacje to malo co ziomow bylo, nie bylem zadowolony, ale odbilem to na 18stkach innych ludzi, pamietam ze w zeszlym roku to przynajmniej na kilkunastu bylem :) hehe raz w zyciu jak to ze studniowka :)

hehe a po co ci dorek dowodzik bez tego i tak mozna miec co sie chce, ma sie tylko wstep w inne miejsca, co do prawka to cudowna sprawa :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:25

smitu pisze:jezeli chodzi o moja to kolorowo nie bylo, urzadzilem impreze ale ze w wakacje to malo co ziomow bylo, nie bylem zadowolony, ale odbilem to na 18stkach innych ludzi, pamietam ze w zeszlym roku to przynajmniej na kilkunastu bylem :) hehe raz w zyciu jak to ze studniowka :)
ja mam bodajze u kolegi jutro 18nastke :lol: ale jeszcze nic nie wiem o ktorej co i jak :lol: kolorowo bedzie :wink:prawko rzecz swieta Smitu :twisted:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 21:26

DORIAN pisze:
magus pisze:Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...
po 18 uciekasz z domu stary czy cos? :lol: ja po 18 bede mial mam nadzieje wiecej swobody no i ukochany dowodzik z prawkiem:twisted:
Nie chodziło mi w tym sensie 8) . Dowodzik będę miał i będę mógł robić co chcę.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 kwie 2005, 21:28

No u mnie już za niecały rok. Na pewno urządze impreze z kumplem, który urodził się dokładnie tego samego dnia co ja. Raczej nie będziemy urządzać WIELKIEJ imprezy. Raczej taką małą, dla +- 20 osób - wspólnych przyjaciół i bliskich znajomych...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 21:29

DORIAN pisze:
smitu pisze:jezeli chodzi o moja to kolorowo nie bylo, urzadzilem impreze ale ze w wakacje to malo co ziomow bylo, nie bylem zadowolony, ale odbilem to na 18stkach innych ludzi, pamietam ze w zeszlym roku to przynajmniej na kilkunastu bylem :) hehe raz w zyciu jak to ze studniowka :)
ja mam bodajze u kolegi jutro 18nastke :lol: ale jeszcze nic nie wiem o ktorej co i jak :lol: kolorowo bedzie :wink:prawko rzecz swieta Smitu :twisted:

rzecz swieta i piekna :D :twisted: hehe a nie przerwa ci imprezy z powodu na zalobe narodowa ? 8)

magus pisze:
DORIAN pisze:

co bedziesz mogl robic to od rodzicow bedzie twych nalezec raczej :)

Mazurek pisze:No u mnie już za niecały rok. Na pewno urządze impreze z kumplem, który urodził się dokładnie tego samego dnia co ja. Raczej nie będziemy urządzać WIELKIEJ imprezy. Raczej taką małą, dla +- 20 osób - wspólnych przyjaciół i bliskich znajomych...

takie sa najlepsze :D 8) 8) :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2005, 21:29 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:29

magus pisze:
DORIAN pisze:
bo zaczalem uwazac Cie za zdegenerowanego dzieciaka :lol:
magus pisze:Dowodzik będę miał i będę mógł robić co chcę.
stary tak Ci sie wydaje tylko a moze odrobine sie zmieni Twoje zycie :wink:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 21:30

Napewno, moje życie nie przekręci się o 180 stopni:D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:33

Jutro musze isc sie dowiedziec ile chca za wynajecie lokalu bo juz sie jie moge doczekac :P planuje zaprosic 2 uzytkownikow z tego forum :roll: a tak pozatym to mysle ze zgromadzi sie tak jak u Mazurka okolo 20 osob,jak ktos bedzie szalal to sie pozegnamy milutko :twisted:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 kwie 2005, 21:38

A jeśli już jesteśmy przy tym temacie to ja mam takie pytanie..
Czy waszym zdaniem może być 18 bez alkoholu ? Niedawno byłem na właśnie takiej 18 u kumpla i IHMO to była najlepsza na jakiej byłem... (też taka skromna - dokładnie 11 osób + solenizant). Bardzo mi się ta idea spodobała i raczej z kumplem zrobimy alkohol tylko symbolicznie na początku po lampce wina np i nic więcej... żadnego piwa czy wódki... IHMO bez alkoholu to po prostu znacznie lepiej wychodzi...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 21:39

No ja jeszcze do 18-stki mam praktycznie pół roku więc sporo czasu ale 'po drodze' będzie kilka :twisted: Już na trzech byłem i to były właśnie takie imprezki w najbliższym gronie (około 15 osób) i było extra. Następna będzie większa (około 150 osób) ale robi ją trzech qmpli w jednym terminie w klubie. To będzie niezła imprezka i to już w tym miesiącu :D Jak tak patrze na ludzi co są już po 18-stce to raczej niewiele się zmienia poza tym, że każdy stara się o prawko naturalnie :D

Właśnie zobaczyłem post Mazurka więc jeszcze coś dopisze :wink:
Spośród tych trzech 18-stek na których byłem w tym roku jedna była bez alkoholu i może nie wyszła tragicznie (zawsze jest dobrze chyba jeśli się starannie dobierze grono) ale niedosyt był chyba jednak. Pozostałe dwie były z alkoholem w przyzwoitych ilościach i było doskonale. Nie ma mowy o żadnych zgonach czy coś w tym rodzaju ale każdy w zasadzie czuł się troche naprocentowany pod koniec :wink: Bez alkoholu można się bawić ale ja jakoś przyzwyczajony jestem do tego, że zawsze ten alkohol jest i jeśli się postępuje z umiarem to może być tylko lepiej. Nie ma mowy o zgonie na 18-stce bo to lipa moim zdaniem.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2005, 21:44 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 kwie 2005, 21:41

Dwa lata temu sie cieszyłem ze bede mial 18 lat i dowod ale teraz jak mam te niecałe jeszcze 20 lat to wcale tak wesoło nie jest musisz juz za siebie odpowiadac i nie ma czegos takiego ze cos zle zrobiles rodzice przychodza wyjasniaja.

Natomiast 18 mialem super były wakacje połowa sierpnia dokladnie to 15 chate mialem wolna prze cały ten miesiac to zaczełem juz 13 i skonczyłem 16 i jak to na 18 nieprzytomny (wiecie dlaczego :wink: ) całe towarzystwo piło bo chciało byc dorosłym potem kac gigant troche chata zdemolowana ale ogolnie bylo super :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 kwie 2005, 21:53

18 -tka to jest cos, pamięta sie na całe zycie :lol: ja miałem prawie 4 lata temu i było spoko i głośno :P
szkoda ze ten czas tak szybko leci i nim sie obejzymy stuknie nam 30-stka :( ale musimy kozystac z zycia i sie bawic jak tylko mamy okazje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”