Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:17
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 21:20
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:22
po 18 uciekasz z domu stary czy cos?magus pisze:Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 21:23
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:25
ja mam bodajze u kolegi jutro 18nastkesmitu pisze:jezeli chodzi o moja to kolorowo nie bylo, urzadzilem impreze ale ze w wakacje to malo co ziomow bylo, nie bylem zadowolony, ale odbilem to na 18stkach innych ludzi, pamietam ze w zeszlym roku to przynajmniej na kilkunastu bylemhehe raz w zyciu jak to ze studniowka
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 21:26
Nie chodziło mi w tym sensieDORIAN pisze:po 18 uciekasz z domu stary czy cos?magus pisze:Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...ja po 18 bede mial mam nadzieje wiecej swobody no i ukochany dowodzik z prawkiem:twisted:
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 kwie 2005, 21:28
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 21:29
DORIAN pisze:ja mam bodajze u kolegi jutro 18nastkesmitu pisze:jezeli chodzi o moja to kolorowo nie bylo, urzadzilem impreze ale ze w wakacje to malo co ziomow bylo, nie bylem zadowolony, ale odbilem to na 18stkach innych ludzi, pamietam ze w zeszlym roku to przynajmniej na kilkunastu bylemhehe raz w zyciu jak to ze studniowka
ale jeszcze nic nie wiem o ktorej co i jak
kolorowo bedzie
prawko rzecz swieta Smitu
magus pisze:Nie chodziło mi w tym sensieDORIAN pisze:po 18 uciekasz z domu stary czy cos?magus pisze:Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...ja po 18 bede mial mam nadzieje wiecej swobody no i ukochany dowodzik z prawkiem:twisted:
. Dowodzik będę miał i będę mógł robić co chcę.
Mazurek pisze:No u mnie już za niecały rok. Na pewno urządze impreze z kumplem, który urodził się dokładnie tego samego dnia co ja. Raczej nie będziemy urządzać WIELKIEJ imprezy. Raczej taką małą, dla +- 20 osób - wspólnych przyjaciół i bliskich znajomych...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:29
bo zaczalem uwazac Cie za zdegenerowanego dzieciakamagus pisze:Nie chodziło mi w tym sensieDORIAN pisze:po 18 uciekasz z domu stary czy cos?magus pisze:Ja dopiero za 3-lata obchodzę to święto. Dopiero za trzy lata będę mógł odejść z rodzinnego gniazda...ja po 18 bede mial mam nadzieje wiecej swobody no i ukochany dowodzik z prawkiem:twisted:
. Dowodzik będę miał i będę mógł robić co chcę.
stary tak Ci sie wydaje tylko a moze odrobine sie zmieni Twoje zyciemagus pisze:Dowodzik będę miał i będę mógł robić co chcę.
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 21:30
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:33
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 kwie 2005, 21:38
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 21:39
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 kwie 2005, 21:41
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 kwie 2005, 21:53
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio