Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 02 kwie 2005, 16:03
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 04 kwie 2005, 13:28
Grywalności nawet nie ma co porównywać. Dla mnie tryb meczowy jest straszny. Inne wady to baza danych i skopane atrybuty. Co drugi piłkarz ma zadatki na mega gwiazdę - 80% graczy to ekstratalenty, a powinno być gdzieś ok. 5% (tak jak w FM). Padają też zbyt często wyniki 7-0, 8-0, 10-0 itd. To prawda, że ludzie lubią świetnych zawodników i dużo bramek, ale tutaj zdecydowanie przegięto. Padają też zbyt często gole samobojcze (u mnie w 3 meczach pod rząd). Dziwaczne są reakcje zarządu na wyniki - mnie bardzo chwalono i dziękowano za przegrany mecz! Tych błędów jest zdecydowanie za dużo, a szybkość gry wcale tego nie rekompensuje.Sławek pisze:no racja pasztet....moje wrażenie też było takie na samym początku....ale teraz pykam i jestem w połowie drugiego sezonu....ale ten manager ma coś w sobie że mi się nie chce zaczynać słabą drużyną(od razu wziełem MU)....a w fm zaczełem słabą drużyną i grało się super....i w niego grałem coś koło 8 sezonów....w CM5 wszystko zainwestowali w wygląd graficzny a baaaardzo mało na grywalność...i pod tym względem CM chowa się przy fm'ie...a...i jeszcze nie wiem jaką dobrą taktykę ustalić....mam jakąś tam ale różnie z nią bywa....nie to co w FM'ie
Tsubasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 kwie 2005, 13:35
Ta gra mi wygladem przypomina najwiekszy szajs jaki kiedykolwiek wyprodukowali - TCM !!!!Tsubasa pisze:Grywalności nawet nie ma co porównywać. Dla mnie tryb meczowy jest straszny. Inne wady to baza danych i skopane atrybuty. Co drugi piłkarz ma zadatki na mega gwiazdę - 80% graczy to ekstratalenty, a powinno być gdzieś ok. 5% (tak jak w FM). Padają też zbyt często wyniki 7-0, 8-0, 10-0 itd. To prawda, że ludzie lubią świetnych zawodników i dużo bramek, ale tutaj zdecydowanie przegięto. Padają też zbyt często gole samobojcze (u mnie w 3 meczach pod rząd). Dziwaczne są reakcje zarządu na wyniki - mnie bardzo chwalono i dziękowano za przegrany mecz! Tych błędów jest zdecydowanie za dużo, a szybkość gry wcale tego nie rekompensuje.Sławek pisze:no racja pasztet....moje wrażenie też było takie na samym początku....ale teraz pykam i jestem w połowie drugiego sezonu....ale ten manager ma coś w sobie że mi się nie chce zaczynać słabą drużyną(od razu wziełem MU)....a w fm zaczełem słabą drużyną i grało się super....i w niego grałem coś koło 8 sezonów....w CM5 wszystko zainwestowali w wygląd graficzny a baaaardzo mało na grywalność...i pod tym względem CM chowa się przy fm'ie...a...i jeszcze nie wiem jaką dobrą taktykę ustalić....mam jakąś tam ale różnie z nią bywa....nie to co w FM'ie
Zmusiłem się żeby zagrać trochę dużej w to demko i kupno gry zdecydowanie odradzam. Jest to tylko marna namiastka tego co daje nam FM. CM 5 może zadowolić jedynie kompletnego laika, który dopiero zaczyna swoją przygodę z menadżerami. Starzy wyjadacze powinni natomiast trzymać się z daleka od tego tytułu. Ogólnie grę, w skali od 1 do 6, oceniam na 2.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 kwie 2005, 15:35
masz kiepskie informacje kolego...hrabi pisze:No coz w pelnej nic nie poprawia bo pelna wyszla bodajze 18 marca:PRoRo pisze:Moj kolega teraz sciaga se CM5 i powiedzialem mu zeby nie sciagal bo to badziew .. mam nadzieje e poprawia cos w oryginalnej wersji (pelnej) ...
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 kwie 2005, 15:51
A faktycznie teraz sprawdzilem <zawstydzony>. Masz racje widocznie utkwiło mi ze nie wyszło jeszcze na konsole. Ogółnie fakt faktem ze wyszło już na świecie a przynajmniej tak piszaa na oficjallnej stronie.hrabi pisze: w takim wypadku to ty masz zle informacje bo gra na swiecie ukazala 18 marca a juz 21(o ile dobrze pamietam) wydali juz pierwszego patchaW polsce co prawda jeszcze premiery nie bylo bo zdaje sie robia jeszcze polska wersje. A demo wypuscili pozniej tylko dlatego, ze tak pelno osob kupilo to dla nazwy, a gdyby zagrali w demo najprawdopodbniej by z zakupu zrezygnowali
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 kwie 2005, 21:13
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 21:17
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 kwie 2005, 22:06
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 08 kwie 2005, 23:12
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2005, 10:35
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 13 kwie 2005, 18:10