PZPN - Strona 12

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: PZPN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 sie 2010, 10:14

Młodzi kibice :D Ludzie odpowiedzialni za tą inicjatywę to po prostu osoby związane z lewicą. Sam nie popieram ich działań i z tego co wiem środowisko kibicowskie w Polsce rowniez tak samo do tego podchodzi. W ogole to myslalem, ze oni juz sobie dali spokoj, ale widze ze strona istnieje i powoli dogorywa.

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 25 sie 2010, 10:23

Marco, "młodzi kibice"- też mnie to rozśmieszyło. Warto dodać, ze ta strona "młodych" kibiców ma zarejestrowane ponad 315 tyś osób i zapewniam Cię, że ma się całkiem dobrze.
Ludzie odpowiedzialni za tą inicjatywę to po prostu osoby związane z lewicą
:)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sie 2010, 0:37

Marco_Van_Basten pisze:Sam nie popieram ich działań i z tego co wiem środowisko kibicowskie w Polsce rowniez tak samo do tego podchodzi
Chyba 95% kibiców chodzących/jeżdżących na ligowe mecze piłkarskie nie popiera tych ludzi.

Awatar użytkownika
Jenko
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jenko » 06 wrz 2010, 17:43

Rezus pisze:
cloner pisze: oni mimo Twoich wyobrażeń mają mózgi, a niektorzy sa lepiej wyksztalceni od Ciebie.
To "bydło" :?: Niemożliwe :!: :lol:
nie jestem pewien z tym wykształceniem, chyba ze jakiegos ciecia porownywac do magistra, ale to chyba cos zupelnie innego...

Awatar użytkownika
kiboool
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kiboool » 10 wrz 2010, 15:46

A wiecie w ogóle że dziś było coś takiego jak dzień piłkarza? :D
Beczka. Bo ja pierwsze słyszę o czymś takim.

10 września - Dzień Piłkarza

Antoni Szymanowski specjalnie z okazji Dnia Piłkarza

Wywiad z Lesławem Ćmikiewiczem

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 mar 2011, 19:37

w sumie nie wiedzialem gdzie zaczac watek :P
zlotousty Janek mnie rozwalil :lol: http://www.weszlo.com/news/6561
Boniek czy Listkiewicz dostaliby się do komitetu wykonawczego UEFA w cuglach, w pierwszej turze. Bo oni wiedzą, jak się poruszać… A nie ten, ten… Trzy języka, jeden swój i dwa w butach.
A teraz na serio.. Pamietacie jak Janek jechal w podobny sposob po Listku? teraz dobry :P Ja podkreslalem, gdy wiekszosc odetchnela z ulgą, ze za Listkiewiczem zaplaczemy :!: I tak sie dzieje :!: Listkiewicz mimo wsyzstko byl i pewnie bedzie z tej calej hołoty najlepszym wyborem... ale tu juz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.
No z Jankiem trzeba sie zgodzic, mimo ze nie po drodze mi z nim jako czlowiekiem - zawistnym, populistycznym, majacym parcie na szklo, robiacym jedynie burze medialne a z konstruktywnym dzialaniem to na bakier... ale mowi to co kazdy mysli parzac na to co sie dzieej :!:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 mar 2011, 23:19

czeher pisze:ze za Listkiewiczem zaplaczemy
My nie powinniśmy płakać, my powinniśmy iść do Częstochowy na kolanach, aby Listek wrócił. btw w tygodniu stoję na przystanku na ONZ, a tu Listkiewicz wsiada do autobusu. Jechał w kierunku Grójeckiej, czyli pewnie do PZPN.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 05 lip 2012, 12:38

No to Lato znowu kandyduje.

Jeśli on wygra wybory, to powinno się zadziałać nawet kosztem naszej reprezentacji i kwalifikacji do mundialu oraz polskich klubów i ich rywalizacji w europejskich pucharach. Dodatkowo wszcząć procedury z udziałem CBA do sprawdzenia istniejącej korupcji w związku i kulis głosowania, bo jedno jest pewne, Lato już zaczął działać by przekupić odpowiednich działaczy - myślę, że mecz reprezentacji w Bydgoszczy jest tego jawnym dowodem.

Co więcej, powinno się całkiem rozpirzyć związek i zbudować go od fundamentów, z nowymi ludźmi a nie dziadkami co od 25 lat pierdzą w stołki z flachą wódki pod nosem i tylko dzielą kasę między sobą.

btw. Lato wspomniał, że zasługą PZPN jest organizacja Euro 2012 w Polsce i Ukrainie. Tyle, że to Listkiewicz i Surkis zgłosili kandydaturę tych państw, do tego, gdyby nie Surkis i jego wpływy w UEFA, to pewnie turniej odbył by się we Włoszech a nie w Polsce. PZPN zrobił jedynie to co musiał po ogłoszeniu Ukrainy i Polski jako gospodarzy, reszta prac przygotowawczych była nadzorowana przez UEFA i wykonywana przez miasta gospodarzy oraz państwo. PZPN jedynie nachapał się kasy od UEFA jaka przeznaczyła określone środki na organizacje turnieju.

Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 139

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 05 lip 2012, 13:49

http://sport.wp.pl/kat,1028235,title,Gd ... omosc.html

I mój ulubiony cytat z artykułu:

"Lato nie pofatygował się, by osobiście skomentować swoją decyzję. Na pytania dziennikarzy odpowiadała Agnieszka Olejkowska. - Prezes jest sportowcem i nie poddaje się - powiedziała rzeczniczka związku. - Kazał żartobliwie przekazać, że jest teraz w terenie i działa - dodała."

W sumie mozna pwoeidzieć o całym PZPNie, ze żartobliwie działa. Jak w którymś monopolowym zabraknie wódki, to będzie znaczyło, że pan prezes działa na tym terenie. I później pan prezes niedysponowany, zeby się pojawić na konferencji prasowej.

A bardziej na serio to już jest kolejny argument, aby nie oglądać polskiej reprezentacji. Niech sobie preses wypełni całą trybunę działaczami, da im po 3 litry wódki na głowę, piłkarzykom da koszulki z logiem pzpn zamist orzełka, na trenera niech weźmie ulubieńca Stefana Majewskiego, a zamiast hymnu przed meczem niech śpeiwają "nic się nie stało". I bedzie gitara.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 05 lip 2012, 19:30

Nie ma raczej co karać reprezentacji za to, że PZPN jest jak jest.
Wiele bym dał, by Boniek kandydował i aby wygrał wybory... Jedyny sensowny kandydat... Ale coś mi się zdaje, że drugi raz nie będzie próbował wstąpić do tego burdelu by zrobić porządek.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 05 lip 2012, 20:24

Zdzislaw Krecina oglosil swoja kandydature na stanowisko prezesa PZPN. :roftl3:

ps: myslalem zeby wrzucic to do "zwala" ale jednak sie niezdecydowalem :lol:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 05 lip 2012, 20:33

Bierzesz info z facebooka? :lol:

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 05 lip 2012, 20:35

Zrodlo 90minut.pl

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 05 lip 2012, 21:53

Cóż, to wygląda jak dowcip, ale prawda taka, że Ci ludzie kompletnie nie mają honoru - Pomimo tego, co narobili, to nadal bezczelnie pchają się na stołki - ich miejsce to cela.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 lip 2012, 21:55

Zdzichu powiedzial, ze startuje w Faktach po faktach u Kolendy-Zaleskiej, gdzie byl gosciem, takze info jest pewne. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”