Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 wrz 2010, 19:02
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 wrz 2010, 19:04
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 wrz 2010, 19:07
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 wrz 2010, 19:08
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chapi » 10 wrz 2010, 19:12
chapi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 wrz 2010, 19:34
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 wrz 2010, 21:07
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2010, 22:24
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 wrz 2010, 22:40
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2010, 22:58
wiesz, Wisła już dawno nie była tak międzynarodowa, więc zaczyna psuć sie atmosfera. Wg mnie Brożek jest trochę zbyt, jakby to określić, brakuje mi słowa. Chodzi mi o to, że zamiast szukać antidotum, to psuje atmosferę. Może to wynik frustracji? Wyjazd na zachód stał się abstrakcją, więc trzeba trochę ponarzekać?kaczy pisze:Nie wiem czy to słyszeliście, ale Żyżyński wspomniał że gdy prosił Brożka o wywiad ten odparł 'abyście pogadali sobie teraz z zagranicznymi graczami, bo ciągle od nas czegoś chcecie jak przegrywamy'
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 wrz 2010, 11:53
Miał swoją szansę na wyjazd i karierę na zachodzie, nie wykorzystał jej, klub ewidentnie mu w tym pomógł.bartbuks pisze:Wyjazd na zachód stał się abstrakcją,
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 wrz 2010, 12:45
Gdyby np Leo zabrał go na Euro, bądź klub chciał sprzedać w sezonie kiedy strzelał jak Kałasznikow, to każdy by się cieszył. Teraz, po kontuzji, niestety widać, że to nie ten Brożek, więc o czym mowa? Teraz nawet nikt się nim nie interesuje.kaczy pisze:Miał swoją szansę na wyjazd i karierę na zachodzie, nie wykorzystał jej, klub ewidentnie mu w tym pomógł.
Teraz frustracja jest wielka i stąd te przejawy gwiazdorstwa.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 wrz 2010, 14:18
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 wrz 2010, 14:32
Nie oszukujmy się. Czy koszykarz wolałby zagrać w zdobywcy Euroligi, czy może w cienkim zespole z NBA? Jak piłkarz opowiada takie bajki, to znaczy, że ogórek z niego jak cholera. Patrz Marijan A. z Legii Warszawa, który gdyby nie Legia, to by zapewne w Barcelonie VV zastąpił.Jarzinho pisze:Jedni mówią, że woleli Wisłę od AZ Alkmaar czy gry w Bundeslidze, a nie wyglądają na takich, żeby to była prawda.
Wg mnie to są zawodnicy idealni do łatania dziur po kontuzjach, a nie do budowania drużyny. Sobol i Cleber mogliby naprawdę dużo dać jako zmiennicy, a nie jako podstawa przez 30 spotkań w lidze.Jarzinho pisze:Cleber podobnie i niestety także Sobol
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 13 wrz 2010, 16:05

brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio