Gry... - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 10 maja 2004, 5:53

Ja ostatnio zabrałem się za CM 4 bo na razie nie umie sobie skołować 03/04 :( , ale 4 także może być i w wersje beta DSJ 3 sobie pykam i gierka niczego sobie ( tylko trzeba zrobić małe poprawki :P )

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 10 maja 2004, 9:08

Ja od wczoraj mam ut_2004 na 6cd :twisted: Chyba jednak zaczne znwou grać, bo dla mnie UT to najlepszy FTP w historii gier :!: :D Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu w Unreala grałem w single player :) Ach mam miłe wspomnienia z tą grą 8) Unreal Turnament 2004 musi być kozacki, chyba dziś go odpale na mym blaszaku 8)

Awatar użytkownika
Al-Deef
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Al-Deef » 24 maja 2004, 16:27

Ja pogrywam w Call of Duty. Pod koniec roku ma wyjść dodatek do tej gry. Mniam, mniam... Ta gra jest the best. Poza tym pykam w FIFA 2004, czasem w jakieś inne strzelanki.

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 24 maja 2004, 22:54

LUDZIE :shock: Awansowałem ITFC z 1miejsca w 1sezonie, premirship stoi otworem 8) Mam bardz oale to bardz dobry skład :!: Kupiłem praltycznie za darmo [ po kilkanaście tysięcy ( 4K-14K )] zawodników młodych lub niechcianych w AFC , LFC , MUFC , MCFC :) Mam taką ekipe że, szok... Nie boje się o utrzymanie :!: Nawet mogę się pouksić o pierwszą 10 :D Na serio :) Budżet klubu o 10mln Ł podwyższyłem :!: Zarząd klubu jest w niebo wzięty, kibice mnie kochają :wink: Na dniach dam wam linki do screenow z mojego cm :D :twisted: Oraz najlepse, zagrałem mecze towarzyskie w nowym seoznie, jako druzyna premiership :) z Monaco u siebie 1:2 przegrałem , z PSG u siebie 2:1 wygrałem z Barceloną i Valencią 1:1 :shock: :) Jest po prostu genialnie :) OoOoOoOoOo We are IPSWICH Wa are TOWN We are SUPER BLUES from PORTMAN ROAD

Awatar użytkownika
Mlodziasz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mlodziasz » 25 maja 2004, 8:52

Mnie najlepiej szlo granie w Chempionshipa 00\01 tam udalo mi sie uzbierac Wisla taki sklad ze po pieciu sezonach wegralem 2 razy Lige Mistrzów, po tym kupilem sobie Zidana, Vieriego, Tottiego i Rivaldo 8) , ale tylko trzej mogli grac w podstawowym skladzie :( a potem to mi juz szlo z gorki.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 31 maja 2004, 23:29

moje osiagniecia w cm3 byly calkiem niezle. Gralem 3 sezony MUFC. nie mialem zadnego anglika w sqadzie. 3 razy z rzedu mistrzostwo anglii LM i community shield. Becks przeszedl ode mnie do barcy i pptem z barcy do Arsenalu :evil: :shock: :x

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Unreal Tournament 2004

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 18 cze 2004, 18:45

Grał ktoś :?: Gra ktoś :?: Bo ja jestem fanem serii Unreal :) Od jedynki po najnowszą pykam cały czas :twisted: :)

Co do UT 04 to grubaśny na maxa 8) Cały czas pykam :) Genialna gra :) Zwykła strzelanka lecz ma dusze i to coś :!: To nie Quake , SoF czy inne shity :!: Za to się kocha Unreal'a ,że jest jedyny w swoim rodzaju :!:

"Die Bit*h"

"Hole Shit"

Kocham tą gre :!: Zwłaszcza jej klimat i te tygodnie spędzone nad serią Unreal :) W sumie nawet miesiące 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 cze 2004, 8:22

No gra jest super :lol: Polecam każdemu :wink: tylko nie mam wersji oryginalnej więc MP mi nie chodzi :cry:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 cze 2004, 13:31

Moją ulubioną bronią od dawna ,dawna jest

Flak Canon - broń strzelająca odłamkami. W trybie alternatywnym wyrzuca granaty odłamkowe.
Obrazek

dodadkowymi w UT 04 które lubie to :

Shield Gun - w normalnym trybie pozwala odbić przeciwnika od siebie co powoduje poważne uszczerbki na zdrowiu tego ostatniego. W trybie alternatywnym generuje osłonę, dzięki której możemy uniknąć śmierci, kiedy mamy mało zdrowia.
Obrazek

Oraz

Link Gun - broń energetyczna - strzela zielonymi kulkami energii - mniejszymi niż w Shock Rifle, lecz za to częsciej. W trybie alternatywnym staje się popularną "spawarą" - emituje ciągły promień skutecznie rażący przeciwnika. W Onslaught tryb alternatywny może służyć również do naprawy pojazdów oraz naprawy/szybszej budowy Nod'ów.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Broń której nie cierpie to :

Rocket Launcher - wyrzutnia rakiet. W trybie normalnym strzela do 3 rakiet jednocześnie. W trybie alternatywnym strzela jedną rakietą. Jeśli podczas ładowania rakiet w trybie normalnym wciśniemy klawisz trybu alternatywnego - wszystkie załadowane rakiety polecą w to samo miejsce. Jeśli przytrzymamy celownik na przeciwniku, po pewnym czasie wyrzutnia namierzy przeciwnika i wystrzelone rakiety będą same za nim podążać.

Obrazek

Broń bardzo skuteczna i niesamowicie śmiertelna lecz ja nie umiem się nią obsługiwać, nigdy mi nie podchodziła :) Ja nie lubie walki na dystans wole z bliska siekać :twisted: Z bliska Flak Canon i po jednym strzale przeciwnik pada na cyce :twisted: 8) :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 cze 2004, 18:33

co za zbieg okoliczności bo ja też najbardziej lubie Flack Canon i Link Gun ale tego shild gun nie umiem za bardzo obsługiwać :P a dla mnie najgłupszą bronią jest snajperka. taka zwykła(nie ta kosmiczna z celownikiem przybliżeniem) tylko taka czarna zwykła. Fajne jest też taka jedna broń chyba przeciw czołgom ale nie pamiętam jak sie zowie :?

filip123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: filip123 » 28 cze 2004, 0:20

strzelaniny i sportowe sa najfajniejsze....w sumie w strategie tez lubie pograc...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 28 cze 2004, 8:36

a ya ot fczoraj mam Toca Race DriveR w PL ale jak na razie nie grałem bo fczoraj mnie nie było cały dzień. Chyba sie popłacze :cry: :cry: Ide zaraz instalnąć :P

[Nie używamy IRC`owych określeń/Pawel]

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 28 cze 2004, 8:45

ja gram w gry RPG np. Diablo 2 , sportowe np. Pro evolution soccer 3

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 cze 2004, 10:52

Ja od paru dni ciosam maniakalnie w Moto GP 2 .
Jest to gra ktora polecam kazemu kto lubi sporty motorowe , lubi sie scigac i lubi symulatory.
W grze jest wszystko co być powinno , wspaniała grafika cudowna wrecz realistycznosc poruszania sie pojazdem ( mozna ja zwiekszac lub zminiejszac co zmienia stopien trudosci prowadzenia maszyny ).
Menu jest jeszcze jakby z XX wieku, ale chodzi nam przedewszystkim o grywalnosc a nie dział kliknij , wczytaj. Mamy do dyspozycji chyba 16 roznych torow , z ktorych kazdy jest dokladnym odzwierciedleniem tego na ktorym scigaja sie prawdziwi kierowcy . Prowadzimy rywalizacje z Maxem Biaggim, Sete Gibernau czy Valentino Rossim

Przeszedlem juz "rooke" teraz jestem na "medium" ale juz jest ciezko, po pierwszym wyscigu bylem 7 , gdzie na najslabszym poziomie wygralem wszystko co sie dało.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 cze 2004, 11:26

Ja mam jeszcze taka gierke GP 500, ale nie wiem czy to jest jakis pierwowzor tego Moto GP 2.....Ale trzeba przyznac, ze gra strasznie trudna. Zaczynasz w miare sobie radzic po jakichs 3 godzinach...Ale strasznie fajna. Naprawde rowniez polecam. Poczucie szybkosci jest niesamowite.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”