Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 wrz 2010, 23:00
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 15 wrz 2010, 23:00
Oezil póki co niszczy system. Każda akcja przechodzi przez niego, zagrywa świetne piłki i póki co gdyby nie to że Krystyna i Igła są w tragicznej wręcz formie to miałby już co najmniej kilka asyst... Gra naprawdę świetnie i dawno takiego zawodnika nie było u nas. Miałem nadzieję że w ten sposób będzie grał Kaka, ale jak narazie może czyścić buty Niemcowi. Mourinho dzisiaj po raz drugi z rzedu ściągnął go 2 minuty przed końcem spotkania i po raz drugi dostał owację na stojąco od 80 tys. osob.Ebi pisze:No właśnie o Oezila miałem pytać. rm.pl się spuszcza z achwytu nad Oezilem. Khedira także zbiera rewelacyjne noty. Oni naprawdę tak dobrze cz Madryt jest spragiony takich młodych wilków?
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 wrz 2010, 23:05
Sami biegał po 12 km na meczach w Bundenslidze, więc co jak co, ale plaster z niego może być ciekawybrylancik pisze:Ebi pisze: Aha i co należy podkreślić to nie widać i Khediry tego żeby sprawiało mu problem tempo jakie mamy w Hiszpanii. Wszedł w La Liga jakby zawsze tu występował.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 wrz 2010, 23:07
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 wrz 2010, 23:50
A to aż takie jakieś specjalne tempo jest? Bo nie zauważyłem tego w dotychczasowych meczach Realu i zdaje mi się w ogóle, że Khedira biega podobnie, albo i jeszcze mniej niż w VFB.Aha i co należy podkreślić to nie widać i Khediry tego żeby sprawiało mu problem tempo jakie mamy w Hiszpanii.
Jak na razie to gra podobnie jak w Bremie, choć jeszcze nie na swoim najlepszym poziomie. Już pisałem wcześniej jak on gra, oglądałem na razie oba mecze Realu w lidze i widzę, że jeszcze nie pokazuje pełni swoich możliwości. I raczej źle Ci się wydajePowiem tylko jedno - Ozil el crack total! Nie wiem jak on grał w tej całej Bundeslidze, bo nie oglądam, ale wydaje mi się że jest to tego typu zawodnik że im ma lepszych zawdoników wokół siebie tym lepiej gra
Ale nieskutecznością przebijaliście Bayern z ostatnich dwóch kolejek.Oddaliśmy, uwaga ... 35 Strzałów na bramkęw tym zdobyliśmy jednego gola. Nie liczę bramki samobójczej
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 wrz 2010, 11:44
O ile dobrze pamiętam to Higuain wtedy podawał.Premo pisze:Poza tym aż szkoda mi się go zrobiło, gdy nie trafił w piłkę po podaniu Ozila(?) będąc 4 metry przed bramką...
Najważniejsze jest to, że potrafimy sobie te sytuacje stwarzać. Gdyby tak nie było, to mielibyśmy dużo poważniejszy problem.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 wrz 2010, 16:16
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 16 wrz 2010, 17:22
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 18:34
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 16 wrz 2010, 22:15
Anders
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 17 wrz 2010, 11:19
Dostal propozycje, ale Florek sie nie zgodzil i tyleMazurXIII pisze:Ile jest prawdy w tym,że Mourinho dostał propozycję objęcia stanowiska selekcjonera Portugalii?
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chapi » 18 wrz 2010, 21:51
chapi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 18 wrz 2010, 22:46
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2010, 23:03
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 18 wrz 2010, 23:53
Premo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin