Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 wrz 2010, 12:24
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 wrz 2010, 12:27
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 12:42
bartbuks pisze:Słyszeliście? Obrońcy krzyża uważają, że ukradziono go dziś i mają zamiar przynieść pod Pałac Prezydencki 96 krzyży!
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 12:48
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 wrz 2010, 12:51
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 wrz 2010, 12:54
Zgodzisz się dać palec, wyciągną rękę po więcej. Spokojnie, przecież akcyza też idzie w górę, a reform pozwalających obniżyć koszty nie ma. Cierpliwości, a za dwa czy trzy lata będziemy mieć VAT 25 - najwyższy dopuszczalny przez UE. Jak dobrze, że Unia nas w tej kwestii ogranicza.j1mmy pisze:Natomiast wracając do tego co mówiłeś o podatkach to ten 1% i 2% w Vacie nie robią aż takiej różnicy na zakupach za stówkę ile dopłacisz 1 zł ?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 13:02
Ty się [k****] nie wychylaj bo twoje SLD jest najbardziej umoczone ze wszystkich.Nawet bardziej niż PSL.A PiS...no cóż...dorsz i zamordowany laptop - masakra...Sami rozpisali przedterminowe wybory - też maskara.Niesamowita afera.Przy tych SLD (za dużo by wymieniać) czy PO (hazardowa,której w pięknym stylu kręcono łeb) to nieprawdopodobne przekręty.Wręcz niesamowite.Rozwiązać PiS (bo szkodzi),a Kaczyńskiego wsadzić w kolejny samolot...tiaaa...a ten rząd był tak katastrofalny,że teraz takie wskaźniki gospodarcze jak za PiS to jakieś SF.A ponoć jesteśmy 'zieloną wyspą' na oceanie kryzysuWilmore pisze:Jakoś tematy zastępcze nikomu nie przeszkadzały, gdy nieroby i oszuści byli u władzy, a media zajmowały się jedynie aferą Beger czy kolesiostwem Leppera zamiast tym, jak tu usunąć katastrofalny dla kraju rząd.
j1mmy pisze:Kurde nie no ja nic nie mówię ale fajnie by było jakby dzieciaki się rodziły nawet jeśli wierzyć miałyby w Allaha , problemem nie jest to , że imigranci mają za dużo dzieci problemem jest to , ze oni się tam nie asymilują we Francji i żyją w gettach.
j1mmy pisze:Natomiast wracając do tego co mówiłeś o podatkach to ten 1% i 2% w Vacie nie robią aż takiej różnicy na zakupach za stówkę ile dopłacisz 1 zł ?
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 13:02
Spokojnie więc, islamizacja Europy nam nie grozi nie tylko za naszego życia, ale i naszych wnuków. Nie dajmy się ogłupić propagandzie narodowców.Odmienny trend panuje w państwach rozwiniętych. We Francji dzietność wzrosła z poziomu 1.7 w 1993 do poziomu 2.1 w 2007. To najwyższy poziom od początku lat 80′. A teraz najbardziej zatrważająca prawda: Francuski Instytut Studiów Demograficznych szacuje, że społeczność imigrantów odpowiada jedynie za 5% tego wzrostu dzietności. Najprawdopodobniej można zapomnieć o islamskiej Europie. To mit, świetnie sprawdzający się w straszeniu opinii publicznej.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 wrz 2010, 13:06
Z moja 10-letnia siostra dzieci nie chca sie bawic,poniewaz 'jest katoliczka'Twoje dziecko nie jest jedynym niemuzułmaninem w klasie etcetcetc.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 13:10
Mają chyba jeszcze trochę inne motywacje, prawda?To wlasnie dlatego Flandria chce sie odlaczyc od 'arabskiej' Walonii.
Może tak jest w Belgii, ale mieszkając we Włoszech miałem zupełnie inne doświadczenia - mniejszości rasowe były jeszcze bardziej sobie niechętne, niż względem mieszkańców danego kraju. Dla mnie to sytuacja nie do pomyślenia, by się kumplowali, o ile względem mniejszości arabskiej nie mam żadnych złych opinii, o tyle z mniejszością afrykańską mam nieprzyjemne doświadczenia - w Polsce zupełnie inaczej się zachowują, ale jest ich wielu mniej.Zalatwili go najlepsi kumple Arabow - murzyni.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 13:14
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2010, 13:16
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 wrz 2010, 13:16
Oficjalnie tak. Nieoficjalnie kazdy wie o co chodzi.Wilmore pisze:Mają chyba jeszcze trochę inne motywacje, prawda?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 13:17
Nie spotkałem się z tym nigdy. Są jeszcze jakieś motywacje? Pytam z ciekawości, bo pierwsze słyszę o arabskim podłożu konfliktu.Oficjalnie tak. Nieoficjalnie kazdy wie o co chodzi.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 wrz 2010, 13:21
Słuchaj,jeśli ktoś wypisuje wierutne BZDURY raz po raz (nie tylko w tym temacie) to trzeba nazwać rzeczy po imieniu i wskazywać paluszkiem manipulacje.I jak nazwiesz taką osobę?Rzuć jakąś propozycją - chętnie wysłucham.fieldy pisze:MazurXIII 2 WP za wycieczki osobiste.
Daruj sobie, niby nie można z nim dyskutować, a cały czas to robisz
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio